Üdvözlünk a Kacor klub honlapján!

Kissci, 2007. március 10.

2003-ban egy keményen átmulatott éjszaka után két jó barát feltalálta a Kacor klubot. Céljuk egy baráti társaság megalapítása. Az együtt készített étel elfogyasztásának örömeit szeretnék megismertetni cimboráikkal.

A “Kacor életérzés” egyik jellemző példája, hogy tagjaink többsége egy-két fej vöröshagyma nélkül nem vág neki az éjszakának.

Az alapítók a “Kacor klub” nevet választották. A névadás filozófiájának megismeréséhez olvassa(TXT), vagy nézze(műholdas) meg a Kacor király népmesét!

A tagság kezdetekben főleg szegedi egyetemista fiatalokból állt, de mára igen felhígult a társaság, így szerzetesektől a tűzoltókon keresztül a tüdőgyógyászig igen sok hedonista jelenik meg foglalkozásainkon.

A klub alapszabálya szóban formálódik és mindig a szituációkhoz, illetve a többség igényeihez igazodik.

A klub mindenkit tagjának tekint, aki egy alkalommal már részt vett foglalkozáson. És mint tagot megilletik a különböző előtagokkal díszített Kacor megszólítások egyike: “legkisebb kacor”, „legjobb rántást készítő kacor”, “legszebben ivó kacor”, …

A “Kacor” brand ma már nemcsak Szegeden, de az egész Kárpát-medencében a jóhangulatú szabadtüzes főzések szinonimájává vált.

A Kacor klub címere: