Armin
2010. October 01. 09:13
Marci az EMA-LION link a legjobb. 30 perce csak zománcozott árukat nézek.
Juli
2010. September 30. 14:43
Ármin, izgultam, hogy működjön a kályha! A tudománya emlékeztet a jancsikályhákéra..
Kissci
2010. September 29. 16:09
Katt ide!
Kissci
2010. September 29. 12:16
Katt ide!
Armin
2010. September 29. 10:09
Sikeresen zárult az első forraltboros kályhafesztivál a Futrinka utcában. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a kis cserépkályha nem csak tud főzni, hanem szeret is.
Armin
2010. September 28. 08:26
Nagyon jó a link. Már nagyon várom, hogy legyen konyhám. Legjobban a sajt érdekel.
Kissci
2010. September 27. 22:02
Katt ide!
Kissci
2010. September 27. 20:06
Abált szalonna kész, csak a kenyeret kell megvárni, mert annak még kell 10 perc, sajnos a medvehagymás, szerecsendiós sajt csak reggelre készül el :)
Kissci
2010. September 27. 16:02
töröltem
deka
2010. September 27. 11:56
nem tudom törölni...
Kissci
2010. September 27. 11:30
Deka: Nagyon velős bejegyzés! Köszönjük.
Doki
2010. September 26. 13:32
Udv mindenkinek!Mar itt vagyok Angliaban hogy fozzek egy jo kis pacalt ezeknek a primitiveknek...Jok legyetek!
juli
2010. September 26. 13:19
ebből azt értettem, hogy most csak iszol, és hogy szalonna-hagyma-hús. gondolom ennyi a lényeg :)
Primi
2010. September 24. 23:07
Itt vagyok gyeekek.
ezen a héten nem főzök csak iszok.
De a ha főzök ne írom, mindig az alap szalonna hagyma,jó féle friss hús, na ennyi, kiskegyed konyhája, mit raktál hozzá paradicsomot? nem pacalt ba.
juli
2010. September 24. 17:48
Más nem főz szeptemberben, csak Marci?
Kissci
2010. September 24. 10:06
Ma este egy füstölt csülkös babgulyást "kell" rottyantanom egy tejfakasztón...
Kissci
2010. September 24. 09:11
Bazsalikomos, pritaminpaprikás volt, tegnap meg céklásat csináltam...
Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)
Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...
Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem
őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!
primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!
gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!
kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton
nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!
Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.
kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(
Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.
Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.
kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!
deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!
juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...
deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.
Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!
Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554
Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.
deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.
deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.
sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal
hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)
Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!
deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!
hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.
Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.
deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!
Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni
deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.
kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!
juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..
deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)
Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)
Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)
Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.
kissci
2010. August 21. 17:21
Csütörtökön 50 emberre főztem.
Primi
2010. August 19. 21:40
gyömölcsfa lerakat,az az igazi ott lehet olvasgatni.
Primi
2010. August 19. 21:37
Reggelire szalonna hagyam ezt egy kis röviddel főnyomod az agyba.
Cserháthalápy Ferenc
2010. August 19. 13:42
Gyümölcsnevek eredete - Szókavalkád! Katt ide!
juli
2010. August 19. 12:55
hát még én hogy lájkoltam!
kisszizi
2010. August 19. 10:49
lájkolom a reggeliteket Marci
Kissci
2010. August 17. 14:55
Katt ide!
Cserháthalápy Ferenc
2010. August 16. 09:12
Jó tudni. A háziállatok nevének eredete. Katt ide!
joci
2010. August 14. 17:27
Katt ide!
joci
2010. August 14. 17:24
létező legnagyobb kerti grill: Katt ide!
deka
2010. August 12. 15:13
borscs levest!
juli
2010. August 12. 14:28
ti mit főznétek céklából?
primipapa
2010. August 09. 20:50
Katt ide!
deka
2010. August 08. 21:10
éppen padlizsánt sütök
Sitya
2010. August 06. 11:48
Tegnapi vacsora: palóc leves és töltött paprika
pacal
2010. August 06. 10:41
Katt ide!
deka
2010. July 31. 11:46
nálunk rakott krumpli lesz, de mi is lagziba megyünk... jöhetnek a fotók.
Kissci
2010. July 31. 11:07
Csirkepaprikás készül ebédre (tudom, hogy a csirke köret, de este lakodalomba megyünk...)
Sitya
2010. July 31. 08:08
Harcsapaprikás készül ebédre.
Primi
2010. July 31. 00:40
Le kell mennyek ey jó kis termálba méregtelenitsek.ahogy a mondás is tartsa: in vino vedele thermál fürdele.
deka
2010. July 30. 21:29
pontosan, de nem csak egy, több, a képen egyet láthatsz! A kapros lében még zöldségek is vannak...
juli
2010. July 30. 21:16
deka, úgy értetted, hogy a kalap alatt a kapros lében van egy krumpligombóc, aminek a közepe hús? vagy hogy?
deka
2010. July 30. 13:20
hát nem semmi biza, próbáltam egyszerűen leírni, de ennél ezerszer bonyolultabb volt cirka 6 óra.
Sitya
2010. July 30. 10:36
Elég bunkó ez a suhajda cucc
Armin
2010. July 30. 08:23
Benedek és Atis, gratulálok a suhajda leveshez, ez már tényleg nem semmi.
kissci
2010. July 29. 17:18
ok, megint megy
Armin
2010. July 29. 16:00
Az ördög jól van, két napja odébb raktam mamám kamrájában, közben vigyáztam, nehogy megsértsem a metlakit. Sajnos pontos beüzemelési időpontom még nincs. De majd lesz :)
deka
2010. July 29. 12:39
Marci már megint nem megy a képfeltöltés!
Primi
2010. July 28. 22:18
Amin mikor röffented az ördögöt?
Primi
2010. July 28. 22:08
Elfogyott a jóféle fröccs bor. Lemegyek leütök még egy hordót va.
deka
2010. July 28. 21:22
tegnap mentős Attissal elkészítettük a kalapos suhajda levesét, remélem majd képet is tudok felrakni!
juli
2010. July 28. 20:14
Marci juhtúrós, lecsós, mindenféle extrával ellátott puliszkája sül a sütőben. éhen halok az illatától. ilyen a feleségek élete.
deka
2010. July 28. 11:20
Katt ide!
kissci
2010. July 27. 20:13
Minden kacornak kötelező előfizetni: Vidék Íze "A Szabad Föld receptújsága azoknak, akik szeretnek enni és imádnak főzni"!
kissci
2010. July 27. 09:57
A Kőszegi Írottkő szállodában kihelyezett terminálon a kacorklub.hu a kezdőlap :)
deka
2010. July 26. 19:41
böffentek, hogy ismét beinduljon...
Primi
2010. July 22. 17:39
Itt vagyok gyeekek
jó hideg a fröccsöm
deka
2010. July 20. 17:04
már-már de mégse kakastöke...
Armin
2010. July 20. 08:33
Pöcök is jelen volt, és hihetetlen finom foghagymás májat sütött. Már már felért egy kakastöke pörkölttel.
Armin
2010. July 19. 10:39
Hétvégén a Futrinka utcában, medencés fürdőzéssel egybekötött, grillezés és csöves kukorica főzés volt. A dinnyéig már nem jutottunk el.
Sitya
2010. July 16. 06:46
Tegnap este lekvárokat főztünk.
primipapa
2010. July 15. 23:09
Lájkolom a harcsát.
deka
2010. July 15. 22:49
na ne mááá... asszem bekapok még valamit erre a képre enni kell!
juli
2010. July 15. 20:31
a kettővel előttem szóló linkjének az alján az eladó egyéb termékei az aranyosak
deka
2010. July 15. 18:36
elkezdtük a spájzolást télire fosószilva (mirabella) befőtt formájában. Aki akar jöhet szedni van még vagy 50 kg itt a szomszédban ingyen elvihető!
kacornak!
2010. July 15. 18:09
Katt ide!
juli
2010. July 15. 16:42
a harcsán volt még valami zöldes kotányi halas fűszer, de ez nyilván nem hangzik olyan jól (más vásárolt, nem mi) viszont hihetetlen finom volt
[23651-23552] [23551-23452] [23451-23352] [23351-23252] [23251-23152] [23151-23052] [23051-22952] [22951-22852] [22851-22752] [22751-22652] [22651-22552] [22551-22452] [22451-22352] [22351-22252] [22251-22152] [22151-22052] [22051-21952] [21951-21852] [21851-21752] [21751-21652] [21651-21552] [21551-21452] [21451-21352] [21351-21252] [21251-21152] [21151-21052] [21051-20952] [20951-20852] [20851-20752] [20751-20652] [20651-20552] [20551-20452] [20451-20352] [20351-20252] [20251-20152] [20151-20052] [20051-19952] [19951-19852] [19851-19752] [19751-19652] [19651-19552] [19551-19452] [19451-19352] [19351-19252] [19251-19152] [19151-19052] [19051-18952] [18951-18852] [18851-18752] [18751-18652] [18651-18552] [18551-18452] [18451-18352] [18351-18252] [18251-18152] [18151-18052] [18051-17952] [17951-17852] [17851-17752] [17751-17652] [17651-17552] [17551-17452] [17451-17352] [17351-17252] [17251-17152] [17151-17052] [17051-16952] [16951-16852] [16851-16752] [16751-16652] [16651-16552] [16551-16452] [16451-16352] [16351-16252] [16251-16152] [16151-16052] [16051-15952] [15951-15852] [15851-15752] [15751-15652] [15651-15552] [15551-15452] [15451-15352] [15351-15252] [15251-15152] [15151-15052] [15051-14952] [14951-14852] [14851-14752] [14751-14652] [14651-14552] [14551-14452] [14451-14352] [14351-14252] [14251-14152] [14151-14052] [14051-13952] [13951-13852] [13851-13752] [13751-13652] [13651-13552] [13551-13452] [13451-13352] [13351-13252] [13251-13152] [13151-13052] [13051-12952] [12951-12852] [12851-12752] [12751-12652] [12651-12552] [12551-12452] [12451-12352] [12351-12252] [12251-12152] [12151-12052] [12051-11952] [11951-11852] [11851-11752] [11751-11652] [11651-11552] [11551-11452] [11451-11352] [11351-11252] [11251-11152] [11151-11052] [11051-10952] [10951-10852] [10851-10752] [10751-10652] [10651-10552] [10551-10452] [10451-10352] [10351-10252] [10251-10152] [10151-10052] [10051-9952] [9951-9852] [9851-9752] [9751-9652] [9651-9552] [9551-9452] [9451-9352] [9351-9252] [9251-9152] [9151-9052] [9051-8952] [8951-8852] [8851-8752] [8751-8652] [8651-8552] [8551-8452] [8451-8352] [8351-8252] [8251-8152] [8151-8052] [8051-7952] [7951-7852] [7851-7752] [7751-7652] [7651-7552] [7551-7452] [7451-7352] [7351-7252] [7251-7152] [7151-7052] [7051-6952] [6951-6852] [6851-6752] [6751-6652] [6651-6552] [6551-6452] [6451-6352] [6351-6252] [6251-6152] [6151-6052] [6051-5952] [5951-5852] [5851-5752] [5751-5652] [5651-5552] [5551-5452] [5451-5352] [5351-5252] [5251-5152] [5151-5052] [5051-4952] [4951-4852] [4851-4752] [4751-4652] [4651-4552] [4551-4452] [4451-4352] [4351-4252] [4251-4152] [4151-4052] [4051-3952] [3951-3852] [3851-3752] [3751-3652] [3651-3552] [3551-3452] [3451-3352] [3351-3252] [3251-3152] [3151-3052] [3051-2952] [2951-2852] [2851-2752] [2751-2652] [2651-2552] [2551-2452] [2451-2352] [2351-2252] [2251-2152] [2151-2052] [2051-1952] [1951-1852] [1851-1752] [1751-1652] [1651-1552] [1551-1452] [1451-1352] [1351-1252] [1251-1152] [1151-1052] [1051-952] [951-852] [851-752] [751-652] [651-552] [551-452] [451-352] [351-252] [251-152] [151-52] [51-1] 2010. October 01. 09:13
Marci az EMA-LION link a legjobb. 30 perce csak zománcozott árukat nézek.
Juli
2010. September 30. 14:43
Ármin, izgultam, hogy működjön a kályha! A tudománya emlékeztet a jancsikályhákéra..
Kissci
2010. September 29. 16:09
Katt ide!
Kissci
2010. September 29. 12:16
Katt ide!
Armin
2010. September 29. 10:09
Sikeresen zárult az első forraltboros kályhafesztivál a Futrinka utcában. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a kis cserépkályha nem csak tud főzni, hanem szeret is.
Armin
2010. September 28. 08:26
Nagyon jó a link. Már nagyon várom, hogy legyen konyhám. Legjobban a sajt érdekel.
Kissci
2010. September 27. 22:02
Katt ide!
Kissci
2010. September 27. 20:06
Abált szalonna kész, csak a kenyeret kell megvárni, mert annak még kell 10 perc, sajnos a medvehagymás, szerecsendiós sajt csak reggelre készül el :)
Kissci
2010. September 27. 16:02
töröltem
deka
2010. September 27. 11:56
nem tudom törölni...
Kissci
2010. September 27. 11:30
Deka: Nagyon velős bejegyzés! Köszönjük.
Doki
2010. September 26. 13:32
Udv mindenkinek!Mar itt vagyok Angliaban hogy fozzek egy jo kis pacalt ezeknek a primitiveknek...Jok legyetek!
juli
2010. September 26. 13:19
ebből azt értettem, hogy most csak iszol, és hogy szalonna-hagyma-hús. gondolom ennyi a lényeg :)
Primi
2010. September 24. 23:07
Itt vagyok gyeekek.
ezen a héten nem főzök csak iszok.
De a ha főzök ne írom, mindig az alap szalonna hagyma,jó féle friss hús, na ennyi, kiskegyed konyhája, mit raktál hozzá paradicsomot? nem pacalt ba.
juli
2010. September 24. 17:48
Más nem főz szeptemberben, csak Marci?
Kissci
2010. September 24. 10:06
Ma este egy füstölt csülkös babgulyást "kell" rottyantanom egy tejfakasztón...
Kissci
2010. September 24. 09:11
Bazsalikomos, pritaminpaprikás volt, tegnap meg céklásat csináltam...
Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)
Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...
Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem
őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!
primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!
gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!
kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton
nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!
Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.
kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(
Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.
Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.
kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!
deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!
juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...
deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.
Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!
Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554
Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.
deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.
deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.
sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal
hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)
Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!
deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!
hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.
Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.
deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!
Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni
deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.
kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!
juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..
deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)
Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)
Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)
Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.
kissci
2010. August 21. 17:21
Csütörtökön 50 emberre főztem.
Primi
2010. August 19. 21:40
gyömölcsfa lerakat,az az igazi ott lehet olvasgatni.
Primi
2010. August 19. 21:37
Reggelire szalonna hagyam ezt egy kis röviddel főnyomod az agyba.
Cserháthalápy Ferenc
2010. August 19. 13:42
Gyümölcsnevek eredete - Szókavalkád! Katt ide!
juli
2010. August 19. 12:55
hát még én hogy lájkoltam!
kisszizi
2010. August 19. 10:49
lájkolom a reggeliteket Marci
Kissci
2010. August 17. 14:55
Katt ide!
Cserháthalápy Ferenc
2010. August 16. 09:12
Jó tudni. A háziállatok nevének eredete. Katt ide!
joci
2010. August 14. 17:27
Katt ide!
joci
2010. August 14. 17:24
létező legnagyobb kerti grill: Katt ide!
deka
2010. August 12. 15:13
borscs levest!
juli
2010. August 12. 14:28
ti mit főznétek céklából?
primipapa
2010. August 09. 20:50
Katt ide!
deka
2010. August 08. 21:10
éppen padlizsánt sütök
Sitya
2010. August 06. 11:48
Tegnapi vacsora: palóc leves és töltött paprika
pacal
2010. August 06. 10:41
Katt ide!
deka
2010. July 31. 11:46
nálunk rakott krumpli lesz, de mi is lagziba megyünk... jöhetnek a fotók.
Kissci
2010. July 31. 11:07
Csirkepaprikás készül ebédre (tudom, hogy a csirke köret, de este lakodalomba megyünk...)
Sitya
2010. July 31. 08:08
Harcsapaprikás készül ebédre.
Primi
2010. July 31. 00:40
Le kell mennyek ey jó kis termálba méregtelenitsek.ahogy a mondás is tartsa: in vino vedele thermál fürdele.
deka
2010. July 30. 21:29
pontosan, de nem csak egy, több, a képen egyet láthatsz! A kapros lében még zöldségek is vannak...
juli
2010. July 30. 21:16
deka, úgy értetted, hogy a kalap alatt a kapros lében van egy krumpligombóc, aminek a közepe hús? vagy hogy?
deka
2010. July 30. 13:20
hát nem semmi biza, próbáltam egyszerűen leírni, de ennél ezerszer bonyolultabb volt cirka 6 óra.
Sitya
2010. July 30. 10:36
Elég bunkó ez a suhajda cucc
Armin
2010. July 30. 08:23
Benedek és Atis, gratulálok a suhajda leveshez, ez már tényleg nem semmi.
kissci
2010. July 29. 17:18
ok, megint megy
Armin
2010. July 29. 16:00
Az ördög jól van, két napja odébb raktam mamám kamrájában, közben vigyáztam, nehogy megsértsem a metlakit. Sajnos pontos beüzemelési időpontom még nincs. De majd lesz :)
deka
2010. July 29. 12:39
Marci már megint nem megy a képfeltöltés!
Primi
2010. July 28. 22:18
Amin mikor röffented az ördögöt?
Primi
2010. July 28. 22:08
Elfogyott a jóféle fröccs bor. Lemegyek leütök még egy hordót va.
deka
2010. July 28. 21:22
tegnap mentős Attissal elkészítettük a kalapos suhajda levesét, remélem majd képet is tudok felrakni!
juli
2010. July 28. 20:14
Marci juhtúrós, lecsós, mindenféle extrával ellátott puliszkája sül a sütőben. éhen halok az illatától. ilyen a feleségek élete.
deka
2010. July 28. 11:20
Katt ide!
kissci
2010. July 27. 20:13
Minden kacornak kötelező előfizetni: Vidék Íze "A Szabad Föld receptújsága azoknak, akik szeretnek enni és imádnak főzni"!
kissci
2010. July 27. 09:57
A Kőszegi Írottkő szállodában kihelyezett terminálon a kacorklub.hu a kezdőlap :)
deka
2010. July 26. 19:41
böffentek, hogy ismét beinduljon...
Primi
2010. July 22. 17:39
Itt vagyok gyeekek
jó hideg a fröccsöm
deka
2010. July 20. 17:04
már-már de mégse kakastöke...
Armin
2010. July 20. 08:33
Pöcök is jelen volt, és hihetetlen finom foghagymás májat sütött. Már már felért egy kakastöke pörkölttel.
Armin
2010. July 19. 10:39
Hétvégén a Futrinka utcában, medencés fürdőzéssel egybekötött, grillezés és csöves kukorica főzés volt. A dinnyéig már nem jutottunk el.
Sitya
2010. July 16. 06:46
Tegnap este lekvárokat főztünk.
primipapa
2010. July 15. 23:09
Lájkolom a harcsát.
deka
2010. July 15. 22:49
na ne mááá... asszem bekapok még valamit erre a képre enni kell!
juli
2010. July 15. 20:31
a kettővel előttem szóló linkjének az alján az eladó egyéb termékei az aranyosak
deka
2010. July 15. 18:36
elkezdtük a spájzolást télire fosószilva (mirabella) befőtt formájában. Aki akar jöhet szedni van még vagy 50 kg itt a szomszédban ingyen elvihető!
kacornak!
2010. July 15. 18:09
Katt ide!
juli
2010. July 15. 16:42
a harcsán volt még valami zöldes kotányi halas fűszer, de ez nyilván nem hangzik olyan jól (más vásárolt, nem mi) viszont hihetetlen finom volt