primipapa
2011. March 16. 12:39
Katt ide!
deka
2011. March 15. 09:04
tegnap vörösboros szarvaspörköltet ettem Dobogókőn!
deka
2011. March 12. 19:47
bocsi, hogy értékelem ezt a sült malacot terítő nélkül.. :-)
Cserháthalápy Ferenc
2011. March 12. 14:40
Kacorok! Az ételek fotói asztalterítő nélkül értékelhetetlenek. Üdv.
bsas
2011. March 10. 18:25
Milyen pálinka, és mennyiért?
bsas
2011. March 10. 18:24
Katt ide!
bár nagyjából eddig is tudtuk, de érdemes elolvasni
sitya
2011. March 09. 17:31
lehet, hogy a nyársas képet is benevezem. :)
Kissci
2011. March 09. 15:54
A "Disznóságok, pecsenyék, korhely leves, fánkok" pályázati felhívás határidejét a Kacorklub vezetősége meghosszabbítja torkos csütörtök (március 9.) éjfélig (23:59)!
Cserháthalápy Ferenc
2011. March 07. 12:34
Szeged, mangalica, kolbász, pálinka - képes beszámoló annak, aki nem tudott ott lenni. Katt ide!
sitya
2011. March 07. 08:37
köszi! gyerekekkel együtt kb. 18-20an.
deka
2011. March 07. 08:23
ez jó kép, mennyien faltátok fel?
Ati
2011. March 06. 20:39
Sitya gratula!
sitya
2011. March 06. 13:12
már sül a malac nyárson.
deka
2011. March 06. 07:34
számlát tudsz adni? remélem nem.. :-))
Ati
2011. March 05. 21:29
Hétfőtől Pesten dolgozom a 11. ker-ben. Vecsés- gyorfolgalni-üllői- ferenc körút-petőfi híd-kosztos-karolina út -útvonalon mozgok. Kecskesajt, kecsketej, kecsketúró, bor, pálinka, hús ... mindíg van az autómban. Előjegyzést felveszek.
deka
2011. March 05. 16:44
ma voltam gombász tanfolyamon, megalapítom a kacor mikológiai tagozatot.
sitya
2011. March 05. 13:45
Marci, nagyon jó, szerencsére az adblock ezt is blokkolja :))
Primipapa
2011. March 05. 11:07
Jó hétvégét, Jó étvágyat Kacorok!
Armin
2011. March 05. 10:34
Marci, minden elismerésem :)
Ati
2011. March 04. 21:45
KÖSZI MARCI!
Egyébként teljes mértékben elhatárolódom a tegnapi önmagamtól.
Armin
2011. March 04. 14:55
Szegeden napsütésben tündöklik a szép fehér hótakaró :)
ui: a kertemben elfagytak a hóvirágok (ez meg milyen dolog már?)
juli
2011. March 04. 10:23
Ati, egy pszichológust idézek: próbáljon meg megnyugodni!
sitya
2011. March 04. 09:57
ú deka, ez nagyon dundi, húsvét utánra időzítem is asszem :)
deka
2011. March 04. 08:55
ismét egy kötelező darab: Katt ide!
Ati
2011. March 03. 20:54
A következő bejegyzés szigorúan 18 év felett és csak erős idegzetűeknek.:
MARCI AZONNAL VEDD LE EZT A SZÁJBABASZOTT, MOCSKOS, ROHADT, KURVA-FASZÚ HÓESÉST A HONLAPRÓL, MERT SZERINTEM CSAK E MIATT ESIK MÉG MINDÍG A HÓ! máskor ilyenkor már minden tavaszi növény el van ültetve a kertünkben, most meg még szántani sem tudtam.
Kérlek könyörgök vedd le!
Kissci
2011. March 03. 15:06
Én épp a múlt héten raktam a kenyérbe először ecetet, de különbséget én se vettem észre.
deka
2011. March 03. 11:51
nekem ecet nélkül sem morzsálódik... :-)
sitya
2011. March 03. 09:30
Na, még a múltkori pálinkázáshoz a szakmai rész, akit érdekel: Katt ide! :)
juli
2011. March 02. 20:28
Sitya, nagyon szép! Eddig nem tudtam, mire jó az ecet a kenyérben.
vers
2011. February 28. 14:57
Selkirki asztali áldás, Robert Burns:
Ennek, ki dús: megárt a hús;
amaz ennék,
de nincsen.
Nekünk jut is,
meg bírjuk is,
...legyen áldott az Isten.
deka
2011. February 27. 16:56
hiánypótló tanulmány a kocsonyáról, mindenkinek kötelező: Katt ide!
Kissci
2011. February 27. 16:19
kacorkkompatibilis rendezvény lehetett: Katt ide!
deka
2011. February 27. 11:27
vasi pecsenye
Kissci
2011. February 27. 07:54
Hagymás káposztasaláta, sülthús dagadóból!
Primi
2011. February 25. 21:58
Sitya,nem ittál eleget.
deka
2011. February 25. 15:58
majorannás sült csirke
sitya
2011. February 25. 15:34
húslevest főzök marhából és tyúkból
Kissci irigy
2011. February 25. 15:04
sitya
2011. February 25. 10:05
a tegnapi pálinka menü: kajszi, cigánymeggy, fekete szeder, két fajta vilmoskörte, szőlő, törköly, birsalma és szilva. egytől egyik kiválóak :)
sitya
2011. February 24. 17:26
este pálinkakóstolóra megyek, beszámolok, ha majd emlékszem rá :)
deka
2011. February 24. 15:10
Pogány!! tűzre vele! :)
Armin
2011. February 24. 13:47
Én nem vagyok megkeresztelve, azt csinálok amit akarok :)
Kissci
2011. February 24. 12:27
Ezek nem posztok, hanem művészi alkotások.
deka
2011. February 24. 12:26
itt lehet kommentelni...
Kissci
2011. February 24. 12:25
ok, bocsi, de itt épp 10 cm hó van
deka
2011. February 24. 12:25
Armin mindjárt jön a böjt, majd húsvét, utána jöjjön a sonka. Én ma rendeltem egy 10 kg-os mangalica hátsó sonkát.
sitya
2011. February 24. 12:00
Ármin, irigyellek. Marci, vedd már le ezt a hóesést az oldalról, emiatt nem jön a tavasz.
Armin
2011. February 24. 10:16
3 füstölt sonka, 2 füstölt oldalas (A/2-es méretű, ahogy azt a könyves szakmában hívjuk :) ), 1 füstölt szalonna (az csak A/3-as) Egy szál Békéscsabai vastagkolbász és még pár apróság van a pincémben. Az egész házban olyan füstölhús illat van, hogy az hihetetlen. Nemsokára meg is kezdem az első sonkát, jöhet a sült sonka :)
Budai Arnold
2011. February 23. 17:22
Miért nem lehet kommentelni az egyes postokat?
sitya
2011. February 23. 17:09
lilahagymalekvárt csinálunk.
Armin
2011. February 22. 09:14
Tegnap találkoztam Csernyei Tamással a Hóbiárt Bisztróban.
Mindenkinek üzeni, hogy jól van, bunkóskodik,lehet, hogy felmegy Pestre.
sitya
2011. February 21. 09:50
tegnap vendégségbe keveredtünk, a menü a csipkebogyó jegyében állt össze: gyümölcsleves (kökényből, jostából, ribizkéből és csipkéből), főfogásként sült szarvas lapocka kruplikrokettel és csipkemártással, desszertként pedig túrókrém aszalt gyümölcsökkel és csipkelekvárral. elég jó volt, fénykép is lesz.
kissci
2011. February 20. 22:30
céklás húskenyér
deka
2011. February 20. 20:04
halszójanka leves, sült szűzérmék aszalt gyümölccsel, rizottóval. Este meg halsaláta, kakaós kalács.
juli
2011. February 19. 21:57
köles-koch házi baracklekvárral
sitya
2011. February 19. 19:25
kapros-túrós és almás rétest készítettünk ma
deka
2011. February 18. 17:27
szicíliai étterem Debrecenben: maffia pizza (paradicsomos, tonhalas, parnezános)
sitya
2011. February 18. 11:04
ma ünneplünk: Csalogány26-ban lesz ebédmenü. kíváncsi vagyok :)
Armin
2011. February 18. 10:38
Makó Kisbagoly vendéglő: Húsleves rengeteg tésztával, külön tányéron főtt hússal, másodiknak sült kacsacombok párolt káposztával, krumplipürével.
mesterszakács
2011. February 17. 13:31
szendvics - éhes vagyok!
Kissci
2011. February 17. 13:24
propeller: pacal.
sitya
2011. February 17. 12:09
paradicsomos káposzta sült kolbásszal
deka
2011. February 17. 12:00
Fricipapabol szalontudo zsemlegomboccal
Kissci
2011. February 17. 11:19
Katt ide!
anya
2011. February 16. 20:41
vagy vadakat terelő juhász (felhívnám a figyelmet a birkabőr takaróra:)
sitya
2011. February 16. 13:26
ma házi disznótorost ebédeltem.
deka
2011. February 16. 13:22
igyak -e ma este: Katt ide!
cserebogár
2011. February 16. 12:52
a gyerek most pap lesz vagy hentes, nem tudom eldönteni..
Armin
2011. February 15. 17:32
Szegeden, még a Diófába lehet kiválóakat enni. A karikás krumplit mindenképpen érdemes megkóstolni.
deka
2011. February 15. 15:06
ma nekem csak spenót jutott fasírttal és egy kis must a Frici papában.
sitya
2011. February 15. 12:14
ma egy másik kifőzdében ettem: portói marha, nokedlivel, uborkával, desszertnek meg csokipite. durván jó volt.
deka
2011. February 14. 22:01
hát igen e hely szelleméért érdemes még fuzetni, a kajáért nem annyira...
Kissci
2011. February 14. 21:07
A Móra már nem jó Szegeden!
sitya
2011. February 14. 15:39
Dekával ebédeltünk egyet a fakanálban, de azért a Móra sokkal jobb, na. Sebaj, kifőzde-felderítő túrát határoztunk el :)
deka
2011. February 12. 11:14
készül a csülkös bableves és a rétes...
simi
2011. February 11. 15:31
Sziasztok!
A kacorlaki kiszálls mindenképpen jó volna! Hogy ez a google miket tud? De a forrás nyilván éppen a kacorklub-honlap...
Kissci
2011. February 10. 09:35
Irigyellek Sitya, szombaton viszek pálinkát, hogy leöblíthessed!
sitya
2011. February 09. 17:31
Áfonyás vaddisznópástétomot szereztem a piacon.
prakti
2011. February 09. 14:02
Vendégségbe is vastag zokniban érdemes menni, mert ha mellépisálsz, akkor egyből fel tudod vele itatni.
sitya
2011. February 09. 13:27
kacorlaki kirándulásban én is benne vagyok.
deka
2011. February 09. 11:45
Simi, íme a Kacorlakra való képes találati lista a gugliból: Katt ide!
primipapa
2011. February 08. 21:55
Kacorlak: rendben van. Kisbalaton régió közelében van a Zalában, lehet arra kirándulgatni... A Közelben itt (http://hetordogvendeglo.hu/elerhetosegek.html) ettem, finom volt!
Armin
2011. February 08. 15:17
Továbbra is támogatom, hogy menjünk el Kacorlakra. Van ott kocsma? Vagy lehet, hogy nyáron kellene, amikor már kint is nyugodtan el lehet aludni.
deka
2011. February 07. 21:26
rendben!
sitya
2011. February 07. 18:11
Deka, ok, csütörtök 11:30?
deka
2011. February 07. 17:28
Sity nem megyünk kajálni a héten a fakanálba? a kálvin térnél van...
sitya
2011. February 07. 17:10
borban pácolt sertésmáj lesz a holnapi ebéd, most készítem a pácot.
Kissci
2011. February 07. 13:20
Katt ide!
sitya
2011. February 07. 12:15
Marci, tudsz valamit az ügyről? Elég bunkó, na! Katt ide!
juli
2011. February 05. 11:40
Simi, köszi! Még ha csórunk is olyan edényt, azért szívesen megnéznék egy olyan fazekasműhelyt, ahol ilyen szépségek vannak.
juli
2011. February 05. 11:39
Deka, lehet tudni, hogy ki volt az az ipse, aki írt? Csak úgy valaki a semmiből?
Katyus
2011. February 04. 18:28
Kacorok!
Legfrissebb információim szerint Kázmér (a biciklim, akinek "kerekét oldották" december elején) a Napfény Park környékén vasat szállít egy roma népcsoport, szépnek legkevésbé mondható példányának kíséretében... Szívemnek kedves ülése már nincs rajta, de továbbrais zöld-sárga-fekete színekben pompázik. Ha látjátok, légyszi azonnal értesítsetek!
Simi
2011. February 04. 17:20
Szia Marci!
Igen, Virágné Nóra készítette. Láttam a ferenceseknél az egyik fazekat, januárban voltunk a borbarátokkal Didák Testvér maghívására ott, megkóstoltuk a gyógylikőröket is és töltött képoszta volt a kaja abban a bizonyos cserépfazékban főzve, a töltelékek között füstölt csülökkel...
deka
2011. February 04. 12:34
ma juhtúrós sztrapacskát ebédeltem...
Kissci
2011. February 04. 11:57
Simi: Virág kézművestől van-e az edény. Én is készítettem már vele édesanyámnak régebben, de nem használja:( Lehet elkérem tőle :) És a ferenceseknél is van vagy 3, de azok ipariak, nagyok, kemencébe valók :)
Kissci
2011. February 04. 11:54
Hagymás céklával, sárgarépával töltött füstöltszalonnás, göngyölt puliszkát készítettem.
Armin
2011. February 04. 11:02
Semmi gond, itt vagyok. Pöcökkel már többször is beszéltük, hogy meg kéne szervezni az Ebédet másoknak is, rendezvény szinten. Persze, azért magunknak is megcsinálnánk.
deka
2011. February 03. 18:33
Armin böffentsél már be!
deka
2011. February 03. 18:32
ma ettem egy kis szecsuáni marhát... sajnállak!
Simi
2011. February 03. 18:22
No, ez igen, érdemes volna felderíteni ki is ő és mi az érdeklődés apropója...
[23821-23722] [23721-23622] [23621-23522] [23521-23422] [23421-23322] [23321-23222] [23221-23122] [23121-23022] [23021-22922] [22921-22822] [22821-22722] [22721-22622] [22621-22522] [22521-22422] [22421-22322] [22321-22222] [22221-22122] [22121-22022] [22021-21922] [21921-21822] [21821-21722] [21721-21622] [21621-21522] [21521-21422] [21421-21322] [21321-21222] [21221-21122] [21121-21022] [21021-20922] [20921-20822] [20821-20722] [20721-20622] [20621-20522] [20521-20422] [20421-20322] [20321-20222] [20221-20122] [20121-20022] [20021-19922] [19921-19822] [19821-19722] [19721-19622] [19621-19522] [19521-19422] [19421-19322] [19321-19222] [19221-19122] [19121-19022] [19021-18922] [18921-18822] [18821-18722] [18721-18622] [18621-18522] [18521-18422] [18421-18322] [18321-18222] [18221-18122] [18121-18022] [18021-17922] [17921-17822] [17821-17722] [17721-17622] [17621-17522] [17521-17422] [17421-17322] [17321-17222] [17221-17122] [17121-17022] [17021-16922] [16921-16822] [16821-16722] [16721-16622] [16621-16522] [16521-16422] [16421-16322] [16321-16222] [16221-16122] [16121-16022] [16021-15922] [15921-15822] [15821-15722] [15721-15622] [15621-15522] [15521-15422] [15421-15322] [15321-15222] [15221-15122] [15121-15022] [15021-14922] [14921-14822] [14821-14722] [14721-14622] [14621-14522] [14521-14422] [14421-14322] [14321-14222] [14221-14122] [14121-14022] [14021-13922] [13921-13822] [13821-13722] [13721-13622] [13621-13522] [13521-13422] [13421-13322] [13321-13222] [13221-13122] [13121-13022] [13021-12922] [12921-12822] [12821-12722] [12721-12622] [12621-12522] [12521-12422] [12421-12322] [12321-12222] [12221-12122] [12121-12022] [12021-11922] [11921-11822] [11821-11722] [11721-11622] [11621-11522] [11521-11422] [11421-11322] [11321-11222] [11221-11122] [11121-11022] [11021-10922] [10921-10822] [10821-10722] [10721-10622] [10621-10522] [10521-10422] [10421-10322] [10321-10222] [10221-10122] [10121-10022] [10021-9922] [9921-9822] [9821-9722] [9721-9622] [9621-9522] [9521-9422] [9421-9322] [9321-9222] [9221-9122] [9121-9022] [9021-8922] [8921-8822] [8821-8722] [8721-8622] [8621-8522] [8521-8422] [8421-8322] [8321-8222] [8221-8122] [8121-8022] [8021-7922] [7921-7822] [7821-7722] [7721-7622] [7621-7522] [7521-7422] [7421-7322] [7321-7222] [7221-7122] [7121-7022] [7021-6922] [6921-6822] [6821-6722] [6721-6622] [6621-6522] [6521-6422] [6421-6322] [6321-6222] [6221-6122] [6121-6022] [6021-5922] [5921-5822] [5821-5722] [5721-5622] [5621-5522] [5521-5422] [5421-5322] [5321-5222] [5221-5122] [5121-5022] [5021-4922] [4921-4822] [4821-4722] [4721-4622] [4621-4522] [4521-4422] [4421-4322] [4321-4222] [4221-4122] [4121-4022] [4021-3922] [3921-3822] [3821-3722] [3721-3622] [3621-3522] [3521-3422] [3421-3322] [3321-3222] [3221-3122] [3121-3022] [3021-2922] [2921-2822] [2821-2722] [2721-2622] [2621-2522] [2521-2422] [2421-2322] [2321-2222] [2221-2122] [2121-2022] [2021-1922] [1921-1822] [1821-1722] [1721-1622] [1621-1522] [1521-1422] [1421-1322] [1321-1222] [1221-1122] [1121-1022] [1021-922] [921-822] [821-722] [721-622] [621-522] [521-422] [421-322] [321-222] [221-122] [121-22] [21-1] 2011. March 16. 12:39
Katt ide!
deka
2011. March 15. 09:04
tegnap vörösboros szarvaspörköltet ettem Dobogókőn!
deka
2011. March 12. 19:47
bocsi, hogy értékelem ezt a sült malacot terítő nélkül.. :-)
Cserháthalápy Ferenc
2011. March 12. 14:40
Kacorok! Az ételek fotói asztalterítő nélkül értékelhetetlenek. Üdv.
bsas
2011. March 10. 18:25
Milyen pálinka, és mennyiért?
bsas
2011. March 10. 18:24
Katt ide!
bár nagyjából eddig is tudtuk, de érdemes elolvasni
sitya
2011. March 09. 17:31
lehet, hogy a nyársas képet is benevezem. :)
Kissci
2011. March 09. 15:54
A "Disznóságok, pecsenyék, korhely leves, fánkok" pályázati felhívás határidejét a Kacorklub vezetősége meghosszabbítja torkos csütörtök (március 9.) éjfélig (23:59)!
Cserháthalápy Ferenc
2011. March 07. 12:34
Szeged, mangalica, kolbász, pálinka - képes beszámoló annak, aki nem tudott ott lenni. Katt ide!
sitya
2011. March 07. 08:37
köszi! gyerekekkel együtt kb. 18-20an.
deka
2011. March 07. 08:23
ez jó kép, mennyien faltátok fel?
Ati
2011. March 06. 20:39
Sitya gratula!
sitya
2011. March 06. 13:12
már sül a malac nyárson.
deka
2011. March 06. 07:34
számlát tudsz adni? remélem nem.. :-))
Ati
2011. March 05. 21:29
Hétfőtől Pesten dolgozom a 11. ker-ben. Vecsés- gyorfolgalni-üllői- ferenc körút-petőfi híd-kosztos-karolina út -útvonalon mozgok. Kecskesajt, kecsketej, kecsketúró, bor, pálinka, hús ... mindíg van az autómban. Előjegyzést felveszek.
deka
2011. March 05. 16:44
ma voltam gombász tanfolyamon, megalapítom a kacor mikológiai tagozatot.
sitya
2011. March 05. 13:45
Marci, nagyon jó, szerencsére az adblock ezt is blokkolja :))
Primipapa
2011. March 05. 11:07
Jó hétvégét, Jó étvágyat Kacorok!
Armin
2011. March 05. 10:34
Marci, minden elismerésem :)
Ati
2011. March 04. 21:45
KÖSZI MARCI!
Egyébként teljes mértékben elhatárolódom a tegnapi önmagamtól.
Armin
2011. March 04. 14:55
Szegeden napsütésben tündöklik a szép fehér hótakaró :)
ui: a kertemben elfagytak a hóvirágok (ez meg milyen dolog már?)
juli
2011. March 04. 10:23
Ati, egy pszichológust idézek: próbáljon meg megnyugodni!
sitya
2011. March 04. 09:57
ú deka, ez nagyon dundi, húsvét utánra időzítem is asszem :)
deka
2011. March 04. 08:55
ismét egy kötelező darab: Katt ide!
Ati
2011. March 03. 20:54
A következő bejegyzés szigorúan 18 év felett és csak erős idegzetűeknek.:
MARCI AZONNAL VEDD LE EZT A SZÁJBABASZOTT, MOCSKOS, ROHADT, KURVA-FASZÚ HÓESÉST A HONLAPRÓL, MERT SZERINTEM CSAK E MIATT ESIK MÉG MINDÍG A HÓ! máskor ilyenkor már minden tavaszi növény el van ültetve a kertünkben, most meg még szántani sem tudtam.
Kérlek könyörgök vedd le!
Kissci
2011. March 03. 15:06
Én épp a múlt héten raktam a kenyérbe először ecetet, de különbséget én se vettem észre.
deka
2011. March 03. 11:51
nekem ecet nélkül sem morzsálódik... :-)
sitya
2011. March 03. 09:30
Na, még a múltkori pálinkázáshoz a szakmai rész, akit érdekel: Katt ide! :)
juli
2011. March 02. 20:28
Sitya, nagyon szép! Eddig nem tudtam, mire jó az ecet a kenyérben.
vers
2011. February 28. 14:57
Selkirki asztali áldás, Robert Burns:
Ennek, ki dús: megárt a hús;
amaz ennék,
de nincsen.
Nekünk jut is,
meg bírjuk is,
...legyen áldott az Isten.
deka
2011. February 27. 16:56
hiánypótló tanulmány a kocsonyáról, mindenkinek kötelező: Katt ide!
Kissci
2011. February 27. 16:19
kacorkkompatibilis rendezvény lehetett: Katt ide!
deka
2011. February 27. 11:27
vasi pecsenye
Kissci
2011. February 27. 07:54
Hagymás káposztasaláta, sülthús dagadóból!
Primi
2011. February 25. 21:58
Sitya,nem ittál eleget.
deka
2011. February 25. 15:58
majorannás sült csirke
sitya
2011. February 25. 15:34
húslevest főzök marhából és tyúkból
Kissci irigy
2011. February 25. 15:04
sitya
2011. February 25. 10:05
a tegnapi pálinka menü: kajszi, cigánymeggy, fekete szeder, két fajta vilmoskörte, szőlő, törköly, birsalma és szilva. egytől egyik kiválóak :)
sitya
2011. February 24. 17:26
este pálinkakóstolóra megyek, beszámolok, ha majd emlékszem rá :)
deka
2011. February 24. 15:10
Pogány!! tűzre vele! :)
Armin
2011. February 24. 13:47
Én nem vagyok megkeresztelve, azt csinálok amit akarok :)
Kissci
2011. February 24. 12:27
Ezek nem posztok, hanem művészi alkotások.
deka
2011. February 24. 12:26
itt lehet kommentelni...
Kissci
2011. February 24. 12:25
ok, bocsi, de itt épp 10 cm hó van
deka
2011. February 24. 12:25
Armin mindjárt jön a böjt, majd húsvét, utána jöjjön a sonka. Én ma rendeltem egy 10 kg-os mangalica hátsó sonkát.
sitya
2011. February 24. 12:00
Ármin, irigyellek. Marci, vedd már le ezt a hóesést az oldalról, emiatt nem jön a tavasz.
Armin
2011. February 24. 10:16
3 füstölt sonka, 2 füstölt oldalas (A/2-es méretű, ahogy azt a könyves szakmában hívjuk :) ), 1 füstölt szalonna (az csak A/3-as) Egy szál Békéscsabai vastagkolbász és még pár apróság van a pincémben. Az egész házban olyan füstölhús illat van, hogy az hihetetlen. Nemsokára meg is kezdem az első sonkát, jöhet a sült sonka :)
Budai Arnold
2011. February 23. 17:22
Miért nem lehet kommentelni az egyes postokat?
sitya
2011. February 23. 17:09
lilahagymalekvárt csinálunk.
Armin
2011. February 22. 09:14
Tegnap találkoztam Csernyei Tamással a Hóbiárt Bisztróban.
Mindenkinek üzeni, hogy jól van, bunkóskodik,lehet, hogy felmegy Pestre.
sitya
2011. February 21. 09:50
tegnap vendégségbe keveredtünk, a menü a csipkebogyó jegyében állt össze: gyümölcsleves (kökényből, jostából, ribizkéből és csipkéből), főfogásként sült szarvas lapocka kruplikrokettel és csipkemártással, desszertként pedig túrókrém aszalt gyümölcsökkel és csipkelekvárral. elég jó volt, fénykép is lesz.
kissci
2011. February 20. 22:30
céklás húskenyér
deka
2011. February 20. 20:04
halszójanka leves, sült szűzérmék aszalt gyümölccsel, rizottóval. Este meg halsaláta, kakaós kalács.
juli
2011. February 19. 21:57
köles-koch házi baracklekvárral
sitya
2011. February 19. 19:25
kapros-túrós és almás rétest készítettünk ma
deka
2011. February 18. 17:27
szicíliai étterem Debrecenben: maffia pizza (paradicsomos, tonhalas, parnezános)
sitya
2011. February 18. 11:04
ma ünneplünk: Csalogány26-ban lesz ebédmenü. kíváncsi vagyok :)
Armin
2011. February 18. 10:38
Makó Kisbagoly vendéglő: Húsleves rengeteg tésztával, külön tányéron főtt hússal, másodiknak sült kacsacombok párolt káposztával, krumplipürével.
mesterszakács
2011. February 17. 13:31
szendvics - éhes vagyok!
Kissci
2011. February 17. 13:24
propeller: pacal.
sitya
2011. February 17. 12:09
paradicsomos káposzta sült kolbásszal
deka
2011. February 17. 12:00
Fricipapabol szalontudo zsemlegomboccal
Kissci
2011. February 17. 11:19
Katt ide!
anya
2011. February 16. 20:41
vagy vadakat terelő juhász (felhívnám a figyelmet a birkabőr takaróra:)
sitya
2011. February 16. 13:26
ma házi disznótorost ebédeltem.
deka
2011. February 16. 13:22
igyak -e ma este: Katt ide!
cserebogár
2011. February 16. 12:52
a gyerek most pap lesz vagy hentes, nem tudom eldönteni..
Armin
2011. February 15. 17:32
Szegeden, még a Diófába lehet kiválóakat enni. A karikás krumplit mindenképpen érdemes megkóstolni.
deka
2011. February 15. 15:06
ma nekem csak spenót jutott fasírttal és egy kis must a Frici papában.
sitya
2011. February 15. 12:14
ma egy másik kifőzdében ettem: portói marha, nokedlivel, uborkával, desszertnek meg csokipite. durván jó volt.
deka
2011. February 14. 22:01
hát igen e hely szelleméért érdemes még fuzetni, a kajáért nem annyira...
Kissci
2011. February 14. 21:07
A Móra már nem jó Szegeden!
sitya
2011. February 14. 15:39
Dekával ebédeltünk egyet a fakanálban, de azért a Móra sokkal jobb, na. Sebaj, kifőzde-felderítő túrát határoztunk el :)
deka
2011. February 12. 11:14
készül a csülkös bableves és a rétes...
simi
2011. February 11. 15:31
Sziasztok!
A kacorlaki kiszálls mindenképpen jó volna! Hogy ez a google miket tud? De a forrás nyilván éppen a kacorklub-honlap...
Kissci
2011. February 10. 09:35
Irigyellek Sitya, szombaton viszek pálinkát, hogy leöblíthessed!
sitya
2011. February 09. 17:31
Áfonyás vaddisznópástétomot szereztem a piacon.
prakti
2011. February 09. 14:02
Vendégségbe is vastag zokniban érdemes menni, mert ha mellépisálsz, akkor egyből fel tudod vele itatni.
sitya
2011. February 09. 13:27
kacorlaki kirándulásban én is benne vagyok.
deka
2011. February 09. 11:45
Simi, íme a Kacorlakra való képes találati lista a gugliból: Katt ide!
primipapa
2011. February 08. 21:55
Kacorlak: rendben van. Kisbalaton régió közelében van a Zalában, lehet arra kirándulgatni... A Közelben itt (http://hetordogvendeglo.hu/elerhetosegek.html) ettem, finom volt!
Armin
2011. February 08. 15:17
Továbbra is támogatom, hogy menjünk el Kacorlakra. Van ott kocsma? Vagy lehet, hogy nyáron kellene, amikor már kint is nyugodtan el lehet aludni.
deka
2011. February 07. 21:26
rendben!
sitya
2011. February 07. 18:11
Deka, ok, csütörtök 11:30?
deka
2011. February 07. 17:28
Sity nem megyünk kajálni a héten a fakanálba? a kálvin térnél van...
sitya
2011. February 07. 17:10
borban pácolt sertésmáj lesz a holnapi ebéd, most készítem a pácot.
Kissci
2011. February 07. 13:20
Katt ide!
sitya
2011. February 07. 12:15
Marci, tudsz valamit az ügyről? Elég bunkó, na! Katt ide!
juli
2011. February 05. 11:40
Simi, köszi! Még ha csórunk is olyan edényt, azért szívesen megnéznék egy olyan fazekasműhelyt, ahol ilyen szépségek vannak.
juli
2011. February 05. 11:39
Deka, lehet tudni, hogy ki volt az az ipse, aki írt? Csak úgy valaki a semmiből?
Katyus
2011. February 04. 18:28
Kacorok!
Legfrissebb információim szerint Kázmér (a biciklim, akinek "kerekét oldották" december elején) a Napfény Park környékén vasat szállít egy roma népcsoport, szépnek legkevésbé mondható példányának kíséretében... Szívemnek kedves ülése már nincs rajta, de továbbrais zöld-sárga-fekete színekben pompázik. Ha látjátok, légyszi azonnal értesítsetek!
Simi
2011. February 04. 17:20
Szia Marci!
Igen, Virágné Nóra készítette. Láttam a ferenceseknél az egyik fazekat, januárban voltunk a borbarátokkal Didák Testvér maghívására ott, megkóstoltuk a gyógylikőröket is és töltött képoszta volt a kaja abban a bizonyos cserépfazékban főzve, a töltelékek között füstölt csülökkel...
deka
2011. February 04. 12:34
ma juhtúrós sztrapacskát ebédeltem...
Kissci
2011. February 04. 11:57
Simi: Virág kézművestől van-e az edény. Én is készítettem már vele édesanyámnak régebben, de nem használja:( Lehet elkérem tőle :) És a ferenceseknél is van vagy 3, de azok ipariak, nagyok, kemencébe valók :)
Kissci
2011. February 04. 11:54
Hagymás céklával, sárgarépával töltött füstöltszalonnás, göngyölt puliszkát készítettem.
Armin
2011. February 04. 11:02
Semmi gond, itt vagyok. Pöcökkel már többször is beszéltük, hogy meg kéne szervezni az Ebédet másoknak is, rendezvény szinten. Persze, azért magunknak is megcsinálnánk.
deka
2011. February 03. 18:33
Armin böffentsél már be!
deka
2011. February 03. 18:32
ma ettem egy kis szecsuáni marhát... sajnállak!
Simi
2011. February 03. 18:22
No, ez igen, érdemes volna felderíteni ki is ő és mi az érdeklődés apropója...