Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
Tökmag
2010. November 07. 13:01
Szotyizok!

juli
2010. November 07. 12:09
ez a része Mórahalmon

Armin
2010. November 07. 11:59
Hol készül az almapálinka?

Kissci
2010. November 06. 08:03
Deka, köszi a kérdést, már javítottam is a receptet.

deka
2010. November 05. 15:30
Marci zsírszalonnát nem is tettetek a kolbászba???

Diman
2010. November 05. 14:59
Erre az oldalra feljönni éhesen...
huh.
Ennem kell. :)

Kissci
2010. November 05. 10:52
Tegnap ezt a könyvet kaptam: Katt ide!

juli
2010. November 03. 22:16
:)

kissci
2010. November 02. 13:13
Nem.

deka
2010. November 02. 12:01
Marci ez már a te gyereked? Akkora bébi bumm van, hogy csak na...

Cserháthalápy Ferenc
2010. November 01. 18:01
Kacorkák! Gratulálok az utóbbi két képen látható (nem multiban vásárolt) terítőkhöz!

juli
2010. October 30. 17:34
:)

deka
2010. October 30. 11:24
jó volt érdemes kipróbálni!! Csak kevés volt és vendégségbe vittem és ott kellett hagyni, nem volt pofám elkérni a még megmaradt szeleteket.

juli
2010. October 29. 19:54
deka, a süti irtó jónak tűnik! finom volt? (jó, hülye kérdés)

Armin
2010. October 28. 08:46
Felhívom mindenkinek a figyelmét a pacalos cikk végén látható három kerekű pacal áruló Piaggio Ape típusú járműre. Szerintem indítsunk hasonló vállakozásokat, fröccsmobil, pálinkakocsi, és télire olyan ami rá tud menni a jégre, forraltbort és zsíroskenyeret árul a balaton közepén.

pacal
2010. October 27. 15:07
Pacalok a világ körül: Katt ide!

pacal
2010. October 27. 15:06
Pacal szótár:
• angol – tripe
• cseh – šmejd
• francia – tripes
• horváth – škembici
• lengyel – flaky (flacki)
• német – Kaldaunen
• olasz – trippa
• román - maruntaie
• spanyol – mondongo
• svéd – magar
• török – iskembe
• thai – ผ้าขี้ริ้ว (p̄ĥāk̄hī̂rîw)

Primi
2010. October 26. 22:34
Vadas marhából vagy vad húsból?

Kissci
2010. October 25. 11:55
Örülj neki :) A csirkeól, meg nagyon jó, hogy üresen maradt, februárba vehetsz is bele egy-két csibét.

Armin
2010. October 25. 11:40
Marci, annyi aprófa képződött, hogy egy új fatározót kellett építeni neki.

sitya
2010. October 21. 19:12
Benedek fiam alig egy éves, de vacsorára megevett egy fél tál kocsonyát. Nem hiába, a kacor életérzést nem lehet elég korán kezdeni.

deka
2010. October 21. 12:59
nézd a kemény kölyköt: Katt ide!

juli
2010. October 18. 22:21
:)

deka
2010. October 15. 18:03
A malaccal teljes c. film a második kedvencem a Veri az ördög a feleségét után....

juli
2010. October 15. 15:32
"Mi lesz ez, mongol ica? Lesz itten bulizás, hurka-kóbász.." Idézet a malaccal teljes c. filmből. Ajánljuk, készüljetek előre lélekben a disznótorokra. Katt ide!

deka
2010. October 14. 19:32
Atis küldd el léci a disznó hízlaló hentes számát, ahogy beszéltük!

juli
2010. October 12. 09:29
Kolontári, bocs

juli
2010. October 12. 09:28
Kolonráti bográcsosoknak így lehet segíteni (az önkénteseket etetik): Katt ide!

deka
2010. October 11. 22:36
Ok, lehet nálunk is, de András nap lehet korai, de nem biztos. A mi családunknak kéne meg öcséméknek, de akkor velük is megbeszélem. Ma vetődött föl. Csinálunk tepertőt, meg disznósajtot, meg kolbászt meg mindent, viszont a füstölést is neked kéne megoldani Kókán, mert itt megbízhatatlanok. Majd hívlak...

Ati
2010. October 11. 22:10
Bendő, ok a buli, de nálatok. mindent viszek. András nap?

deka
2010. October 11. 18:57
Atis válalsz böllérkedést? Kéne télire egy 150 kg disznó, nálatok levágnánk és feldolgoznánk.

Sitya
2010. October 11. 17:38
Deka, megtaláltam :)

juli
2010. October 11. 17:23
Ati: Marci lemerült, és csak ma du. értünk haza :)

Sitya
2010. October 11. 16:31
Elvileg van, csak elfelejtettem már a jelszót. De utánajárok.

deka
2010. October 11. 11:26
Sitya Marcitól kérj usert a kacorra, hogy ide is feltehesd a képeidet.

Ati
2010. October 11. 09:45
Köszi mindenkinek. Marci két napja nem tudlak felhívni, ki vagy kapcsolva. Új számod van?

Sitya
2010. October 10. 23:14
Készítettem ma harcsapaprikást túróscsuszával: Katt ide!

juli
2010. October 10. 22:05
Gratulálunk mi is és nagyon örülünk!

deka
2010. October 10. 18:21
gratulálunk!

Sitya
2010. October 10. 17:30
Ati, gondolom evés után aludt egy kicsit, Álmos lehetett... :D Isten éltesse sokáig!

Ati
2010. October 10. 15:52
Helló Kacorok. Megszületett a legeslegújabb kiskacor. Szabó Álmos András 3750 gr 58 cm. 12 perces korában már evett. Szerintem bevehetjük a bandába.

Sitya
2010. October 07. 22:39
Kösz, Deka! A forraltbor is jónak tűnik, de nincs ahhot még meleg, télen szokás. Mondjuk hülye kérdés, borozni mindig jó.

Kissci
2010. October 07. 22:07
Ott rottyan a forralt bor a cserépkályhán egy öntöttvas fazékban...

deka
2010. October 07. 21:34
Sitya utólagos engelmeddel... gyönyörű! Marci én a képeken csak pálinkázást látok... :-)

Kissci
2010. October 07. 20:42
Úgy látom sitya, hogy csak összejött!

Sitya
2010. October 07. 17:42
Marci képein kedvet kapva én is készítettem sajtot. Fokhagymás rozmaringos. Katt ide!

Kissci
2010. October 07. 12:37
Katt ide!

Armin
2010. October 01. 09:13
Marci az EMA-LION link a legjobb. 30 perce csak zománcozott árukat nézek.

Juli
2010. September 30. 14:43
Ármin, izgultam, hogy működjön a kályha! A tudománya emlékeztet a jancsikályhákéra..

Kissci
2010. September 29. 16:09
Katt ide!

Kissci
2010. September 29. 12:16
Katt ide!

Armin
2010. September 29. 10:09
Sikeresen zárult az első forraltboros kályhafesztivál a Futrinka utcában. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a kis cserépkályha nem csak tud főzni, hanem szeret is.

Armin
2010. September 28. 08:26
Nagyon jó a link. Már nagyon várom, hogy legyen konyhám. Legjobban a sajt érdekel.

Kissci
2010. September 27. 22:02
Katt ide!

Kissci
2010. September 27. 20:06
Abált szalonna kész, csak a kenyeret kell megvárni, mert annak még kell 10 perc, sajnos a medvehagymás, szerecsendiós sajt csak reggelre készül el :)

Kissci
2010. September 27. 16:02
töröltem

deka
2010. September 27. 11:56
nem tudom törölni...

Kissci
2010. September 27. 11:30
Deka: Nagyon velős bejegyzés! Köszönjük.

Doki
2010. September 26. 13:32
Udv mindenkinek!Mar itt vagyok Angliaban hogy fozzek egy jo kis pacalt ezeknek a primitiveknek...Jok legyetek!

juli
2010. September 26. 13:19
ebből azt értettem, hogy most csak iszol, és hogy szalonna-hagyma-hús. gondolom ennyi a lényeg :)

Primi
2010. September 24. 23:07
Itt vagyok gyeekek.
ezen a héten nem főzök csak iszok.
De a ha főzök ne írom, mindig az alap szalonna hagyma,jó féle friss hús, na ennyi, kiskegyed konyhája, mit raktál hozzá paradicsomot? nem pacalt ba.

juli
2010. September 24. 17:48
Más nem főz szeptemberben, csak Marci?

Kissci
2010. September 24. 10:06
Ma este egy füstölt csülkös babgulyást "kell" rottyantanom egy tejfakasztón...

Kissci
2010. September 24. 09:11
Bazsalikomos, pritaminpaprikás volt, tegnap meg céklásat csináltam...

Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)

Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...

Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem

őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!

primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!

gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!

kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton

nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!

Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.

kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(

Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.

Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.

kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!

deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!

juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...

deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554

Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.

deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.

deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.

sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal

hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)

Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!

deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!

hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.

Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.

deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!

Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni

deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.

kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!

juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..

deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)

Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)

Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)

Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.

[23398-23299] [23298-23199] [23198-23099] [23098-22999] [22998-22899] [22898-22799] [22798-22699] [22698-22599] [22598-22499] [22498-22399] [22398-22299] [22298-22199] [22198-22099] [22098-21999] [21998-21899] [21898-21799] [21798-21699] [21698-21599] [21598-21499] [21498-21399] [21398-21299] [21298-21199] [21198-21099] [21098-20999] [20998-20899] [20898-20799] [20798-20699] [20698-20599] [20598-20499] [20498-20399] [20398-20299] [20298-20199] [20198-20099] [20098-19999] [19998-19899] [19898-19799] [19798-19699] [19698-19599] [19598-19499] [19498-19399] [19398-19299] [19298-19199] [19198-19099] [19098-18999] [18998-18899] [18898-18799] [18798-18699] [18698-18599] [18598-18499] [18498-18399] [18398-18299] [18298-18199] [18198-18099] [18098-17999] [17998-17899] [17898-17799] [17798-17699] [17698-17599] [17598-17499] [17498-17399] [17398-17299] [17298-17199] [17198-17099] [17098-16999] [16998-16899] [16898-16799] [16798-16699] [16698-16599] [16598-16499] [16498-16399] [16398-16299] [16298-16199] [16198-16099] [16098-15999] [15998-15899] [15898-15799] [15798-15699] [15698-15599] [15598-15499] [15498-15399] [15398-15299] [15298-15199] [15198-15099] [15098-14999] [14998-14899] [14898-14799] [14798-14699] [14698-14599] [14598-14499] [14498-14399] [14398-14299] [14298-14199] [14198-14099] [14098-13999] [13998-13899] [13898-13799] [13798-13699] [13698-13599] [13598-13499] [13498-13399] [13398-13299] [13298-13199] [13198-13099] [13098-12999] [12998-12899] [12898-12799] [12798-12699] [12698-12599] [12598-12499] [12498-12399] [12398-12299] [12298-12199] [12198-12099] [12098-11999] [11998-11899] [11898-11799] [11798-11699] [11698-11599] [11598-11499] [11498-11399] [11398-11299] [11298-11199] [11198-11099] [11098-10999] [10998-10899] [10898-10799] [10798-10699] [10698-10599] [10598-10499] [10498-10399] [10398-10299] [10298-10199] [10198-10099] [10098-9999] [9998-9899] [9898-9799] [9798-9699] [9698-9599] [9598-9499] [9498-9399] [9398-9299] [9298-9199] [9198-9099] [9098-8999] [8998-8899] [8898-8799] [8798-8699] [8698-8599] [8598-8499] [8498-8399] [8398-8299] [8298-8199] [8198-8099] [8098-7999] [7998-7899] [7898-7799] [7798-7699] [7698-7599] [7598-7499] [7498-7399] [7398-7299] [7298-7199] [7198-7099] [7098-6999] [6998-6899] [6898-6799] [6798-6699] [6698-6599] [6598-6499] [6498-6399] [6398-6299] [6298-6199] [6198-6099] [6098-5999] [5998-5899] [5898-5799] [5798-5699] [5698-5599] [5598-5499] [5498-5399] [5398-5299] [5298-5199] [5198-5099] [5098-4999] [4998-4899] [4898-4799] [4798-4699] [4698-4599] [4598-4499] [4498-4399] [4398-4299] [4298-4199] [4198-4099] [4098-3999] [3998-3899] [3898-3799] [3798-3699] [3698-3599] [3598-3499] [3498-3399] [3398-3299] [3298-3199] [3198-3099] [3098-2999] [2998-2899] [2898-2799] [2798-2699] [2698-2599] [2598-2499] [2498-2399] [2398-2299] [2298-2199] [2198-2099] [2098-1999] [1998-1899] [1898-1799] [1798-1699] [1698-1599] [1598-1499] [1498-1399] [1398-1299] [1298-1199] [1198-1099] [1098-999] [998-899] [898-799] [798-699] [698-599] [598-499] [498-399] [398-299] [298-199] [198-99] [98-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂