MennyiAzIdő?
2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)
deka
2011. December 09. 22:10
ma végül fejtett bablevest csináltam füstölt kolozsvárival, holnap meg kolbásztöltés Kéthelyen!
sitya
2011. December 09. 21:46
megint kocsonya készül, jó lesz a hétvége :) Meg lesznek egyéb finomságok is, majd beszámolok. Nektek is zabálós hétvégét!
Primi
2011. December 08. 18:30
Lefagyasztva nem lesz már olyan jó a lé. Fogast gyorsan kisütni.
sitya
2011. December 08. 18:07
Marci, körmös pacalt.
deka
2011. December 08. 18:06
azt tudom, hogy ma vacsorára tocsnyit eszem céklával, holnap szerintem gombapaprikást fogok csinálni... - másolhatsz!
Kissci
2011. December 08. 15:11
Mit főzzek holnap?
sitya
2011. December 08. 14:09
nagyon szépek! juli, ha nem tudjátok feldolgozni, tudunk segíteni :)
juli
2011. December 07. 11:30
igen, karácsonyi halászlé lesz, de mivel pucolva lett háromszor annyi a hal, mint kértük, így elrakjuk
mesterszakács
2011. December 07. 10:41
Mi lesz belőle? Lefagyasztjátok karácsonyra?
Primi
2011. December 06. 22:31
Most harap a harcsa
Kissci
2011. December 06. 17:47
Hozzák a halat Röszkéről: keszeg, ponty, harcsa, süllő!
Okos
2011. December 05. 08:40
A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, a friss zöldségfélék, gyümölcsök, a friss kenyér, a tejtermékek és a méz.
alpár
2011. December 04. 21:05
annyi sóletet ettem, hogy karácsonyig folyamatosan fingani fogok.
deka
2011. December 03. 17:04
marhanyelvet ettem paradicsom szósszal...
Kissci
2011. December 02. 18:01
Én meg rettenetesen sokat ettem és ittam is.
sitya
2011. December 01. 22:04
rettenetesen sokat zabáltam ma.
deka
2011. December 01. 16:19
jól teszed, nagyon jól teszed, tolj rá egy kis tejfölt is!
szumma
2011. November 30. 23:07
Mostanság, minden napot fokhagymás pirítóssal zárok.
Primi
2011. November 30. 21:04
Tunyogi band boszrokányrepülés
sitya
2011. November 29. 15:09
elfogyott a kocsonya, kell újat csinálni.
?
2011. November 27. 22:56
Katt ide!
Kissci
2011. November 27. 16:25
köszi
alpár
2011. November 25. 21:59
leszoptam az összes húst a disznó farkáról, mennyei volt.
sitya
2011. November 25. 16:45
Fő a kocsonya. Füle, farka, orra, körme plusz némi füstölt comb. Ha maholnap erre jártok, benézhettek egy tál kocsonyára!
deka
2011. November 25. 14:42
Isten éltessen!
sitya
2011. November 25. 13:06
Boldog szülinapot Céééé!
[23972-23873] [23872-23773] [23772-23673] [23672-23573] [23572-23473] [23472-23373] [23372-23273] [23272-23173] [23172-23073] [23072-22973] [22972-22873] [22872-22773] [22772-22673] [22672-22573] [22572-22473] [22472-22373] [22372-22273] [22272-22173] [22172-22073] [22072-21973] [21972-21873] [21872-21773] [21772-21673] [21672-21573] [21572-21473] [21472-21373] [21372-21273] [21272-21173] [21172-21073] [21072-20973] [20972-20873] [20872-20773] [20772-20673] [20672-20573] [20572-20473] [20472-20373] [20372-20273] [20272-20173] [20172-20073] [20072-19973] [19972-19873] [19872-19773] [19772-19673] [19672-19573] [19572-19473] [19472-19373] [19372-19273] [19272-19173] [19172-19073] [19072-18973] [18972-18873] [18872-18773] [18772-18673] [18672-18573] [18572-18473] [18472-18373] [18372-18273] [18272-18173] [18172-18073] [18072-17973] [17972-17873] [17872-17773] [17772-17673] [17672-17573] [17572-17473] [17472-17373] [17372-17273] [17272-17173] [17172-17073] [17072-16973] [16972-16873] [16872-16773] [16772-16673] [16672-16573] [16572-16473] [16472-16373] [16372-16273] [16272-16173] [16172-16073] [16072-15973] [15972-15873] [15872-15773] [15772-15673] [15672-15573] [15572-15473] [15472-15373] [15372-15273] [15272-15173] [15172-15073] [15072-14973] [14972-14873] [14872-14773] [14772-14673] [14672-14573] [14572-14473] [14472-14373] [14372-14273] [14272-14173] [14172-14073] [14072-13973] [13972-13873] [13872-13773] [13772-13673] [13672-13573] [13572-13473] [13472-13373] [13372-13273] [13272-13173] [13172-13073] [13072-12973] [12972-12873] [12872-12773] [12772-12673] [12672-12573] [12572-12473] [12472-12373] [12372-12273] [12272-12173] [12172-12073] [12072-11973] [11972-11873] [11872-11773] [11772-11673] [11672-11573] [11572-11473] [11472-11373] [11372-11273] [11272-11173] [11172-11073] [11072-10973] [10972-10873] [10872-10773] [10772-10673] [10672-10573] [10572-10473] [10472-10373] [10372-10273] [10272-10173] [10172-10073] [10072-9973] [9972-9873] [9872-9773] [9772-9673] [9672-9573] [9572-9473] [9472-9373] [9372-9273] [9272-9173] [9172-9073] [9072-8973] [8972-8873] [8872-8773] [8772-8673] [8672-8573] [8572-8473] [8472-8373] [8372-8273] [8272-8173] [8172-8073] [8072-7973] [7972-7873] [7872-7773] [7772-7673] [7672-7573] [7572-7473] [7472-7373] [7372-7273] [7272-7173] [7172-7073] [7072-6973] [6972-6873] [6872-6773] [6772-6673] [6672-6573] [6572-6473] [6472-6373] [6372-6273] [6272-6173] [6172-6073] [6072-5973] [5972-5873] [5872-5773] [5772-5673] [5672-5573] [5572-5473] [5472-5373] [5372-5273] [5272-5173] [5172-5073] [5072-4973] [4972-4873] [4872-4773] [4772-4673] [4672-4573] [4572-4473] [4472-4373] [4372-4273] [4272-4173] [4172-4073] [4072-3973] [3972-3873] [3872-3773] [3772-3673] [3672-3573] [3572-3473] [3472-3373] [3372-3273] [3272-3173] [3172-3073] [3072-2973] [2972-2873] [2872-2773] [2772-2673] [2672-2573] [2572-2473] [2472-2373] [2372-2273] [2272-2173] [2172-2073] [2072-1973] [1972-1873] [1872-1773] [1772-1673] [1672-1573] [1572-1473] [1472-1373] [1372-1273] [1272-1173] [1172-1073] [1072-973] [972-873] [872-773] [772-673] [672-573] [572-473] [472-373] [372-273] [272-173] [172-73] [72-1] 2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)
deka
2011. December 09. 22:10
ma végül fejtett bablevest csináltam füstölt kolozsvárival, holnap meg kolbásztöltés Kéthelyen!
sitya
2011. December 09. 21:46
megint kocsonya készül, jó lesz a hétvége :) Meg lesznek egyéb finomságok is, majd beszámolok. Nektek is zabálós hétvégét!
Primi
2011. December 08. 18:30
Lefagyasztva nem lesz már olyan jó a lé. Fogast gyorsan kisütni.
sitya
2011. December 08. 18:07
Marci, körmös pacalt.
deka
2011. December 08. 18:06
azt tudom, hogy ma vacsorára tocsnyit eszem céklával, holnap szerintem gombapaprikást fogok csinálni... - másolhatsz!
Kissci
2011. December 08. 15:11
Mit főzzek holnap?
sitya
2011. December 08. 14:09
nagyon szépek! juli, ha nem tudjátok feldolgozni, tudunk segíteni :)
juli
2011. December 07. 11:30
igen, karácsonyi halászlé lesz, de mivel pucolva lett háromszor annyi a hal, mint kértük, így elrakjuk
mesterszakács
2011. December 07. 10:41
Mi lesz belőle? Lefagyasztjátok karácsonyra?
Primi
2011. December 06. 22:31
Most harap a harcsa
Kissci
2011. December 06. 17:47
Hozzák a halat Röszkéről: keszeg, ponty, harcsa, süllő!
Okos
2011. December 05. 08:40
A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, a friss zöldségfélék, gyümölcsök, a friss kenyér, a tejtermékek és a méz.
alpár
2011. December 04. 21:05
annyi sóletet ettem, hogy karácsonyig folyamatosan fingani fogok.
deka
2011. December 03. 17:04
marhanyelvet ettem paradicsom szósszal...
Kissci
2011. December 02. 18:01
Én meg rettenetesen sokat ettem és ittam is.
sitya
2011. December 01. 22:04
rettenetesen sokat zabáltam ma.
deka
2011. December 01. 16:19
jól teszed, nagyon jól teszed, tolj rá egy kis tejfölt is!
szumma
2011. November 30. 23:07
Mostanság, minden napot fokhagymás pirítóssal zárok.
Primi
2011. November 30. 21:04
Tunyogi band boszrokányrepülés
sitya
2011. November 29. 15:09
elfogyott a kocsonya, kell újat csinálni.
?
2011. November 27. 22:56
Katt ide!
Kissci
2011. November 27. 16:25
köszi
alpár
2011. November 25. 21:59
leszoptam az összes húst a disznó farkáról, mennyei volt.
sitya
2011. November 25. 16:45
Fő a kocsonya. Füle, farka, orra, körme plusz némi füstölt comb. Ha maholnap erre jártok, benézhettek egy tál kocsonyára!
deka
2011. November 25. 14:42
Isten éltessen!
sitya
2011. November 25. 13:06
Boldog szülinapot Céééé!