Kissci
2011. February 24. 12:27
Ezek nem posztok, hanem művészi alkotások.
deka
2011. February 24. 12:26
itt lehet kommentelni...
Kissci
2011. February 24. 12:25
ok, bocsi, de itt épp 10 cm hó van
deka
2011. February 24. 12:25
Armin mindjárt jön a böjt, majd húsvét, utána jöjjön a sonka. Én ma rendeltem egy 10 kg-os mangalica hátsó sonkát.
sitya
2011. February 24. 12:00
Ármin, irigyellek. Marci, vedd már le ezt a hóesést az oldalról, emiatt nem jön a tavasz.
Armin
2011. February 24. 10:16
3 füstölt sonka, 2 füstölt oldalas (A/2-es méretű, ahogy azt a könyves szakmában hívjuk :) ), 1 füstölt szalonna (az csak A/3-as) Egy szál Békéscsabai vastagkolbász és még pár apróság van a pincémben. Az egész házban olyan füstölhús illat van, hogy az hihetetlen. Nemsokára meg is kezdem az első sonkát, jöhet a sült sonka :)
Budai Arnold
2011. February 23. 17:22
Miért nem lehet kommentelni az egyes postokat?
sitya
2011. February 23. 17:09
lilahagymalekvárt csinálunk.
Armin
2011. February 22. 09:14
Tegnap találkoztam Csernyei Tamással a Hóbiárt Bisztróban.
Mindenkinek üzeni, hogy jól van, bunkóskodik,lehet, hogy felmegy Pestre.
sitya
2011. February 21. 09:50
tegnap vendégségbe keveredtünk, a menü a csipkebogyó jegyében állt össze: gyümölcsleves (kökényből, jostából, ribizkéből és csipkéből), főfogásként sült szarvas lapocka kruplikrokettel és csipkemártással, desszertként pedig túrókrém aszalt gyümölcsökkel és csipkelekvárral. elég jó volt, fénykép is lesz.
kissci
2011. February 20. 22:30
céklás húskenyér
deka
2011. February 20. 20:04
halszójanka leves, sült szűzérmék aszalt gyümölccsel, rizottóval. Este meg halsaláta, kakaós kalács.
juli
2011. February 19. 21:57
köles-koch házi baracklekvárral
sitya
2011. February 19. 19:25
kapros-túrós és almás rétest készítettünk ma
deka
2011. February 18. 17:27
szicíliai étterem Debrecenben: maffia pizza (paradicsomos, tonhalas, parnezános)
sitya
2011. February 18. 11:04
ma ünneplünk: Csalogány26-ban lesz ebédmenü. kíváncsi vagyok :)
Armin
2011. February 18. 10:38
Makó Kisbagoly vendéglő: Húsleves rengeteg tésztával, külön tányéron főtt hússal, másodiknak sült kacsacombok párolt káposztával, krumplipürével.
mesterszakács
2011. February 17. 13:31
szendvics - éhes vagyok!
Kissci
2011. February 17. 13:24
propeller: pacal.
sitya
2011. February 17. 12:09
paradicsomos káposzta sült kolbásszal
deka
2011. February 17. 12:00
Fricipapabol szalontudo zsemlegomboccal
Kissci
2011. February 17. 11:19
Katt ide!
anya
2011. February 16. 20:41
vagy vadakat terelő juhász (felhívnám a figyelmet a birkabőr takaróra:)
sitya
2011. February 16. 13:26
ma házi disznótorost ebédeltem.
deka
2011. February 16. 13:22
igyak -e ma este: Katt ide!
cserebogár
2011. February 16. 12:52
a gyerek most pap lesz vagy hentes, nem tudom eldönteni..
Armin
2011. February 15. 17:32
Szegeden, még a Diófába lehet kiválóakat enni. A karikás krumplit mindenképpen érdemes megkóstolni.
deka
2011. February 15. 15:06
ma nekem csak spenót jutott fasírttal és egy kis must a Frici papában.
sitya
2011. February 15. 12:14
ma egy másik kifőzdében ettem: portói marha, nokedlivel, uborkával, desszertnek meg csokipite. durván jó volt.
deka
2011. February 14. 22:01
hát igen e hely szelleméért érdemes még fuzetni, a kajáért nem annyira...
Kissci
2011. February 14. 21:07
A Móra már nem jó Szegeden!
sitya
2011. February 14. 15:39
Dekával ebédeltünk egyet a fakanálban, de azért a Móra sokkal jobb, na. Sebaj, kifőzde-felderítő túrát határoztunk el :)
deka
2011. February 12. 11:14
készül a csülkös bableves és a rétes...
simi
2011. February 11. 15:31
Sziasztok!
A kacorlaki kiszálls mindenképpen jó volna! Hogy ez a google miket tud? De a forrás nyilván éppen a kacorklub-honlap...
Kissci
2011. February 10. 09:35
Irigyellek Sitya, szombaton viszek pálinkát, hogy leöblíthessed!
sitya
2011. February 09. 17:31
Áfonyás vaddisznópástétomot szereztem a piacon.
prakti
2011. February 09. 14:02
Vendégségbe is vastag zokniban érdemes menni, mert ha mellépisálsz, akkor egyből fel tudod vele itatni.
sitya
2011. February 09. 13:27
kacorlaki kirándulásban én is benne vagyok.
deka
2011. February 09. 11:45
Simi, íme a Kacorlakra való képes találati lista a gugliból: Katt ide!
primipapa
2011. February 08. 21:55
Kacorlak: rendben van. Kisbalaton régió közelében van a Zalában, lehet arra kirándulgatni... A Közelben itt (http://hetordogvendeglo.hu/elerhetosegek.html) ettem, finom volt!
Armin
2011. February 08. 15:17
Továbbra is támogatom, hogy menjünk el Kacorlakra. Van ott kocsma? Vagy lehet, hogy nyáron kellene, amikor már kint is nyugodtan el lehet aludni.
deka
2011. February 07. 21:26
rendben!
sitya
2011. February 07. 18:11
Deka, ok, csütörtök 11:30?
deka
2011. February 07. 17:28
Sity nem megyünk kajálni a héten a fakanálba? a kálvin térnél van...
sitya
2011. February 07. 17:10
borban pácolt sertésmáj lesz a holnapi ebéd, most készítem a pácot.
Kissci
2011. February 07. 13:20
Katt ide!
sitya
2011. February 07. 12:15
Marci, tudsz valamit az ügyről? Elég bunkó, na! Katt ide!
juli
2011. February 05. 11:40
Simi, köszi! Még ha csórunk is olyan edényt, azért szívesen megnéznék egy olyan fazekasműhelyt, ahol ilyen szépségek vannak.
juli
2011. February 05. 11:39
Deka, lehet tudni, hogy ki volt az az ipse, aki írt? Csak úgy valaki a semmiből?
Katyus
2011. February 04. 18:28
Kacorok!
Legfrissebb információim szerint Kázmér (a biciklim, akinek "kerekét oldották" december elején) a Napfény Park környékén vasat szállít egy roma népcsoport, szépnek legkevésbé mondható példányának kíséretében... Szívemnek kedves ülése már nincs rajta, de továbbrais zöld-sárga-fekete színekben pompázik. Ha látjátok, légyszi azonnal értesítsetek!
Simi
2011. February 04. 17:20
Szia Marci!
Igen, Virágné Nóra készítette. Láttam a ferenceseknél az egyik fazekat, januárban voltunk a borbarátokkal Didák Testvér maghívására ott, megkóstoltuk a gyógylikőröket is és töltött képoszta volt a kaja abban a bizonyos cserépfazékban főzve, a töltelékek között füstölt csülökkel...
deka
2011. February 04. 12:34
ma juhtúrós sztrapacskát ebédeltem...
Kissci
2011. February 04. 11:57
Simi: Virág kézművestől van-e az edény. Én is készítettem már vele édesanyámnak régebben, de nem használja:( Lehet elkérem tőle :) És a ferenceseknél is van vagy 3, de azok ipariak, nagyok, kemencébe valók :)
Kissci
2011. February 04. 11:54
Hagymás céklával, sárgarépával töltött füstöltszalonnás, göngyölt puliszkát készítettem.
Armin
2011. February 04. 11:02
Semmi gond, itt vagyok. Pöcökkel már többször is beszéltük, hogy meg kéne szervezni az Ebédet másoknak is, rendezvény szinten. Persze, azért magunknak is megcsinálnánk.
deka
2011. February 03. 18:33
Armin böffentsél már be!
deka
2011. February 03. 18:32
ma ettem egy kis szecsuáni marhát... sajnállak!
Simi
2011. February 03. 18:22
No, ez igen, érdemes volna felderíteni ki is ő és mi az érdeklődés apropója...
deka
2011. February 03. 09:57
A Kacor klub Ebéd szerkesztőségébe futott be minap az alábbi levél:
Kedves Urak!Le a kalappal Önök előtt. Nem sejtettem, hogy rajtam kívül is van olyan ember, mi több egy egész társaság, akikre olyan mély hatást gyakorolt ez a kiváló novella, hogy megidézik annak ételeit és egész szellemét. Csak remélni merem, hogy kérdésem célba ér: terveznek-e hasonló ebédez az idén? Ha igen, mikor, hol? Több szempontból is nagyon érdekelne.
deka
2011. February 03. 09:50
Debrecen mellett van Látókép valami szállás lehetett régen ott áll a puszta közepén.
simi
2011. February 02. 20:34
Nem lehetett rossz... Hol van ez a hely pont(y)osan?
deka
2011. February 02. 17:38
pontypaprikás lett belőle galuskával...
deka
2011. February 02. 11:46
irány a Látóképi csárda, most valami marhában, vagy disznóban gondolkozom, de lehet pacal lesz belőle...
Simi
2011. February 02. 10:09
Szia Juli! Egy fiatal szegedi fazekas hölgy csinálja, ha érdekel, tudok elérhetőséget adni. A képen nincs rajta, de szép öblös fedele is van az edémynek. A gáztűzhely sütőjébe pont belefér. Én nagyon szeretem!
juli
2011. February 01. 18:55
hú, egy ilyen cserépedény az álmom. örülök, hogy van itt élet :)
deka
2011. February 01. 08:46
jó íze van!
simi
2011. January 31. 22:36
Sziasztok!
Én sem csak a pályázatra gyúrok, főzök bizony, íme a bizonyság: most készült el a hajdinás töltött káposzta (szárma), küldtem a képet!
juli
2011. January 31. 21:16
köszi a képet. jóízű ez a bulgur cucc?
Kissci
2011. January 30. 21:13
Tegnap délben krumplifőzelék zöldségesfasírttal, este őzpörkölt. Ma levezetésnek kájzersmárni!
deka
2011. January 30. 14:53
én főzök, még ma mennek fel a képek a mai halraguról!
deka
2011. January 30. 14:52
a kép nem jó, de a recept jó és a mics is finom!
primipapa
2011. January 30. 14:45
Szerintem nem megnyerő a kép: Katt ide!
juli
2011. January 30. 14:35
sityán kívül főz valaki? vagy mindenki a pályázatra gyúr?
sitya
2011. January 29. 19:01
Elkészült a farsangi három fogásos vacsoránk. Előétel: fűszeres kecskesajttal töltött sült körte, főétel: részeges csirke krumplipürével és friss almakompóttal, desszert pedig természetesen farsangi fánk. Majd a pályázatra küldöm a képeket :)
juli
2011. January 27. 10:13
borscs leves Katt ide!
hacker
2011. January 27. 09:48
a kacor kackerek szálljanak rá erre az oldalra: Katt ide!
mesterszakács
2011. January 25. 08:49
kérjük a megsült saslik képét!
sitya
2011. January 24. 15:01
A meggyszószhoz a meggyet még júniusban fagyasztottam le, de céklasaláta is készült a héten! Az egres nekem annyira nem jön be, viszont a kaporszósz nagy favorit!
Kissci
2011. January 24. 14:24
Katt ide!
kisszizi
2011. January 24. 12:43
Katt ide!
deka
2011. January 24. 08:13
a főtt marhához én is inkább meggyszószt ennék. mondjuk a nagy kedvencem az egres szósz, az még jobb!!
Kissci
2011. January 23. 22:36
Meggyszósz télen? Céklasaláta!
sitya
2011. January 23. 09:53
Húsleves készül sertésből és kacsából. Meg meggyszósz a főtt húshoz.
deka
2011. January 22. 22:21
mai program, menü: 20 kg kolbász töltése, reggel sült hekk a piacon, ebéd csülkös bableves, majd sült oldalas, este farsangi fánk. holnapra ha elfelejteném vadas marha felsálból knédlivel!
deka
2011. January 22. 22:19
mi így mondjuk: "Inkább a haskó fájjon, mint leveske maradjon"
sitya
2011. January 22. 19:08
A szlavóniai Kórógyon mondják: „Inkább a has fakaggyon, mincsen az a kicsi étel megmaraggyon”
Kissci
2011. January 19. 22:08
Katt ide! 1:50-től!
deka
2011. January 19. 12:11
Katt ide!
deka
2011. January 18. 11:19
a baross utca 15 a fakanál, le kell menni a pincébe, olcsó és nagyon szocreál, jól főznek, csak kávé nincs meg mikró... benne vagyok az ebédben.
sitya
2011. January 18. 10:42
deka! holholhol? szívesen megnézném én is! valamikor egy ebéd?
deka
2011. January 17. 16:07
találtam pesten egy olyan helyet, mint a móra poharazó Szegeden!!
Kissci
2011. January 17. 08:55
Szombati lángos: Mars tér, vasárnapi: Mórahalmi vásár
deka
2011. January 16. 20:29
ja, képzeld ma voltam curlingezni, az volt a jó, hogy utolsók lettünk 8 közül és mindig a nyertes fizette a piát. Ha tehetitek nagy ívben kerüljétek el az ilyen hülyeségeket!
juli
2011. January 16. 11:28
dőzsölsz, deka?
deka
2011. January 15. 11:58
készül a disznótoros, jól esik a tegnapi szaunás sörözés után...
deka
2011. January 14. 13:25
ezt a saslikot nem kéne megsütni?
sitya
2011. January 13. 21:06
Marci, a havazást nem kéne levenni? Ma 12 fok volt.
sitya
2011. January 13. 21:05
mindenképp nevezek én is.
Simi
2011. January 13. 10:07
Sziasztok!
Tetszik az új kiírás! Készülök rá!
né
2011. January 12. 14:32
ez a fánk olyan, mint egy nagy sajt piros lyukkal :)
[23279-23180] [23179-23080] [23079-22980] [22979-22880] [22879-22780] [22779-22680] [22679-22580] [22579-22480] [22479-22380] [22379-22280] [22279-22180] [22179-22080] [22079-21980] [21979-21880] [21879-21780] [21779-21680] [21679-21580] [21579-21480] [21479-21380] [21379-21280] [21279-21180] [21179-21080] [21079-20980] [20979-20880] [20879-20780] [20779-20680] [20679-20580] [20579-20480] [20479-20380] [20379-20280] [20279-20180] [20179-20080] [20079-19980] [19979-19880] [19879-19780] [19779-19680] [19679-19580] [19579-19480] [19479-19380] [19379-19280] [19279-19180] [19179-19080] [19079-18980] [18979-18880] [18879-18780] [18779-18680] [18679-18580] [18579-18480] [18479-18380] [18379-18280] [18279-18180] [18179-18080] [18079-17980] [17979-17880] [17879-17780] [17779-17680] [17679-17580] [17579-17480] [17479-17380] [17379-17280] [17279-17180] [17179-17080] [17079-16980] [16979-16880] [16879-16780] [16779-16680] [16679-16580] [16579-16480] [16479-16380] [16379-16280] [16279-16180] [16179-16080] [16079-15980] [15979-15880] [15879-15780] [15779-15680] [15679-15580] [15579-15480] [15479-15380] [15379-15280] [15279-15180] [15179-15080] [15079-14980] [14979-14880] [14879-14780] [14779-14680] [14679-14580] [14579-14480] [14479-14380] [14379-14280] [14279-14180] [14179-14080] [14079-13980] [13979-13880] [13879-13780] [13779-13680] [13679-13580] [13579-13480] [13479-13380] [13379-13280] [13279-13180] [13179-13080] [13079-12980] [12979-12880] [12879-12780] [12779-12680] [12679-12580] [12579-12480] [12479-12380] [12379-12280] [12279-12180] [12179-12080] [12079-11980] [11979-11880] [11879-11780] [11779-11680] [11679-11580] [11579-11480] [11479-11380] [11379-11280] [11279-11180] [11179-11080] [11079-10980] [10979-10880] [10879-10780] [10779-10680] [10679-10580] [10579-10480] [10479-10380] [10379-10280] [10279-10180] [10179-10080] [10079-9980] [9979-9880] [9879-9780] [9779-9680] [9679-9580] [9579-9480] [9479-9380] [9379-9280] [9279-9180] [9179-9080] [9079-8980] [8979-8880] [8879-8780] [8779-8680] [8679-8580] [8579-8480] [8479-8380] [8379-8280] [8279-8180] [8179-8080] [8079-7980] [7979-7880] [7879-7780] [7779-7680] [7679-7580] [7579-7480] [7479-7380] [7379-7280] [7279-7180] [7179-7080] [7079-6980] [6979-6880] [6879-6780] [6779-6680] [6679-6580] [6579-6480] [6479-6380] [6379-6280] [6279-6180] [6179-6080] [6079-5980] [5979-5880] [5879-5780] [5779-5680] [5679-5580] [5579-5480] [5479-5380] [5379-5280] [5279-5180] [5179-5080] [5079-4980] [4979-4880] [4879-4780] [4779-4680] [4679-4580] [4579-4480] [4479-4380] [4379-4280] [4279-4180] [4179-4080] [4079-3980] [3979-3880] [3879-3780] [3779-3680] [3679-3580] [3579-3480] [3479-3380] [3379-3280] [3279-3180] [3179-3080] [3079-2980] [2979-2880] [2879-2780] [2779-2680] [2679-2580] [2579-2480] [2479-2380] [2379-2280] [2279-2180] [2179-2080] [2079-1980] [1979-1880] [1879-1780] [1779-1680] [1679-1580] [1579-1480] [1479-1380] [1379-1280] [1279-1180] [1179-1080] [1079-980] [979-880] [879-780] [779-680] [679-580] [579-480] [479-380] [379-280] [279-180] [179-80] [79-1] 2011. February 24. 12:27
Ezek nem posztok, hanem művészi alkotások.
deka
2011. February 24. 12:26
itt lehet kommentelni...
Kissci
2011. February 24. 12:25
ok, bocsi, de itt épp 10 cm hó van
deka
2011. February 24. 12:25
Armin mindjárt jön a böjt, majd húsvét, utána jöjjön a sonka. Én ma rendeltem egy 10 kg-os mangalica hátsó sonkát.
sitya
2011. February 24. 12:00
Ármin, irigyellek. Marci, vedd már le ezt a hóesést az oldalról, emiatt nem jön a tavasz.
Armin
2011. February 24. 10:16
3 füstölt sonka, 2 füstölt oldalas (A/2-es méretű, ahogy azt a könyves szakmában hívjuk :) ), 1 füstölt szalonna (az csak A/3-as) Egy szál Békéscsabai vastagkolbász és még pár apróság van a pincémben. Az egész házban olyan füstölhús illat van, hogy az hihetetlen. Nemsokára meg is kezdem az első sonkát, jöhet a sült sonka :)
Budai Arnold
2011. February 23. 17:22
Miért nem lehet kommentelni az egyes postokat?
sitya
2011. February 23. 17:09
lilahagymalekvárt csinálunk.
Armin
2011. February 22. 09:14
Tegnap találkoztam Csernyei Tamással a Hóbiárt Bisztróban.
Mindenkinek üzeni, hogy jól van, bunkóskodik,lehet, hogy felmegy Pestre.
sitya
2011. February 21. 09:50
tegnap vendégségbe keveredtünk, a menü a csipkebogyó jegyében állt össze: gyümölcsleves (kökényből, jostából, ribizkéből és csipkéből), főfogásként sült szarvas lapocka kruplikrokettel és csipkemártással, desszertként pedig túrókrém aszalt gyümölcsökkel és csipkelekvárral. elég jó volt, fénykép is lesz.
kissci
2011. February 20. 22:30
céklás húskenyér
deka
2011. February 20. 20:04
halszójanka leves, sült szűzérmék aszalt gyümölccsel, rizottóval. Este meg halsaláta, kakaós kalács.
juli
2011. February 19. 21:57
köles-koch házi baracklekvárral
sitya
2011. February 19. 19:25
kapros-túrós és almás rétest készítettünk ma
deka
2011. February 18. 17:27
szicíliai étterem Debrecenben: maffia pizza (paradicsomos, tonhalas, parnezános)
sitya
2011. February 18. 11:04
ma ünneplünk: Csalogány26-ban lesz ebédmenü. kíváncsi vagyok :)
Armin
2011. February 18. 10:38
Makó Kisbagoly vendéglő: Húsleves rengeteg tésztával, külön tányéron főtt hússal, másodiknak sült kacsacombok párolt káposztával, krumplipürével.
mesterszakács
2011. February 17. 13:31
szendvics - éhes vagyok!
Kissci
2011. February 17. 13:24
propeller: pacal.
sitya
2011. February 17. 12:09
paradicsomos káposzta sült kolbásszal
deka
2011. February 17. 12:00
Fricipapabol szalontudo zsemlegomboccal
Kissci
2011. February 17. 11:19
Katt ide!
anya
2011. February 16. 20:41
vagy vadakat terelő juhász (felhívnám a figyelmet a birkabőr takaróra:)
sitya
2011. February 16. 13:26
ma házi disznótorost ebédeltem.
deka
2011. February 16. 13:22
igyak -e ma este: Katt ide!
cserebogár
2011. February 16. 12:52
a gyerek most pap lesz vagy hentes, nem tudom eldönteni..
Armin
2011. February 15. 17:32
Szegeden, még a Diófába lehet kiválóakat enni. A karikás krumplit mindenképpen érdemes megkóstolni.
deka
2011. February 15. 15:06
ma nekem csak spenót jutott fasírttal és egy kis must a Frici papában.
sitya
2011. February 15. 12:14
ma egy másik kifőzdében ettem: portói marha, nokedlivel, uborkával, desszertnek meg csokipite. durván jó volt.
deka
2011. February 14. 22:01
hát igen e hely szelleméért érdemes még fuzetni, a kajáért nem annyira...
Kissci
2011. February 14. 21:07
A Móra már nem jó Szegeden!
sitya
2011. February 14. 15:39
Dekával ebédeltünk egyet a fakanálban, de azért a Móra sokkal jobb, na. Sebaj, kifőzde-felderítő túrát határoztunk el :)
deka
2011. February 12. 11:14
készül a csülkös bableves és a rétes...
simi
2011. February 11. 15:31
Sziasztok!
A kacorlaki kiszálls mindenképpen jó volna! Hogy ez a google miket tud? De a forrás nyilván éppen a kacorklub-honlap...
Kissci
2011. February 10. 09:35
Irigyellek Sitya, szombaton viszek pálinkát, hogy leöblíthessed!
sitya
2011. February 09. 17:31
Áfonyás vaddisznópástétomot szereztem a piacon.
prakti
2011. February 09. 14:02
Vendégségbe is vastag zokniban érdemes menni, mert ha mellépisálsz, akkor egyből fel tudod vele itatni.
sitya
2011. February 09. 13:27
kacorlaki kirándulásban én is benne vagyok.
deka
2011. February 09. 11:45
Simi, íme a Kacorlakra való képes találati lista a gugliból: Katt ide!
primipapa
2011. February 08. 21:55
Kacorlak: rendben van. Kisbalaton régió közelében van a Zalában, lehet arra kirándulgatni... A Közelben itt (http://hetordogvendeglo.hu/elerhetosegek.html) ettem, finom volt!
Armin
2011. February 08. 15:17
Továbbra is támogatom, hogy menjünk el Kacorlakra. Van ott kocsma? Vagy lehet, hogy nyáron kellene, amikor már kint is nyugodtan el lehet aludni.
deka
2011. February 07. 21:26
rendben!
sitya
2011. February 07. 18:11
Deka, ok, csütörtök 11:30?
deka
2011. February 07. 17:28
Sity nem megyünk kajálni a héten a fakanálba? a kálvin térnél van...
sitya
2011. February 07. 17:10
borban pácolt sertésmáj lesz a holnapi ebéd, most készítem a pácot.
Kissci
2011. February 07. 13:20
Katt ide!
sitya
2011. February 07. 12:15
Marci, tudsz valamit az ügyről? Elég bunkó, na! Katt ide!
juli
2011. February 05. 11:40
Simi, köszi! Még ha csórunk is olyan edényt, azért szívesen megnéznék egy olyan fazekasműhelyt, ahol ilyen szépségek vannak.
juli
2011. February 05. 11:39
Deka, lehet tudni, hogy ki volt az az ipse, aki írt? Csak úgy valaki a semmiből?
Katyus
2011. February 04. 18:28
Kacorok!
Legfrissebb információim szerint Kázmér (a biciklim, akinek "kerekét oldották" december elején) a Napfény Park környékén vasat szállít egy roma népcsoport, szépnek legkevésbé mondható példányának kíséretében... Szívemnek kedves ülése már nincs rajta, de továbbrais zöld-sárga-fekete színekben pompázik. Ha látjátok, légyszi azonnal értesítsetek!
Simi
2011. February 04. 17:20
Szia Marci!
Igen, Virágné Nóra készítette. Láttam a ferenceseknél az egyik fazekat, januárban voltunk a borbarátokkal Didák Testvér maghívására ott, megkóstoltuk a gyógylikőröket is és töltött képoszta volt a kaja abban a bizonyos cserépfazékban főzve, a töltelékek között füstölt csülökkel...
deka
2011. February 04. 12:34
ma juhtúrós sztrapacskát ebédeltem...
Kissci
2011. February 04. 11:57
Simi: Virág kézművestől van-e az edény. Én is készítettem már vele édesanyámnak régebben, de nem használja:( Lehet elkérem tőle :) És a ferenceseknél is van vagy 3, de azok ipariak, nagyok, kemencébe valók :)
Kissci
2011. February 04. 11:54
Hagymás céklával, sárgarépával töltött füstöltszalonnás, göngyölt puliszkát készítettem.
Armin
2011. February 04. 11:02
Semmi gond, itt vagyok. Pöcökkel már többször is beszéltük, hogy meg kéne szervezni az Ebédet másoknak is, rendezvény szinten. Persze, azért magunknak is megcsinálnánk.
deka
2011. February 03. 18:33
Armin böffentsél már be!
deka
2011. February 03. 18:32
ma ettem egy kis szecsuáni marhát... sajnállak!
Simi
2011. February 03. 18:22
No, ez igen, érdemes volna felderíteni ki is ő és mi az érdeklődés apropója...
deka
2011. February 03. 09:57
A Kacor klub Ebéd szerkesztőségébe futott be minap az alábbi levél:
Kedves Urak!Le a kalappal Önök előtt. Nem sejtettem, hogy rajtam kívül is van olyan ember, mi több egy egész társaság, akikre olyan mély hatást gyakorolt ez a kiváló novella, hogy megidézik annak ételeit és egész szellemét. Csak remélni merem, hogy kérdésem célba ér: terveznek-e hasonló ebédez az idén? Ha igen, mikor, hol? Több szempontból is nagyon érdekelne.
deka
2011. February 03. 09:50
Debrecen mellett van Látókép valami szállás lehetett régen ott áll a puszta közepén.
simi
2011. February 02. 20:34
Nem lehetett rossz... Hol van ez a hely pont(y)osan?
deka
2011. February 02. 17:38
pontypaprikás lett belőle galuskával...
deka
2011. February 02. 11:46
irány a Látóképi csárda, most valami marhában, vagy disznóban gondolkozom, de lehet pacal lesz belőle...
Simi
2011. February 02. 10:09
Szia Juli! Egy fiatal szegedi fazekas hölgy csinálja, ha érdekel, tudok elérhetőséget adni. A képen nincs rajta, de szép öblös fedele is van az edémynek. A gáztűzhely sütőjébe pont belefér. Én nagyon szeretem!
juli
2011. February 01. 18:55
hú, egy ilyen cserépedény az álmom. örülök, hogy van itt élet :)
deka
2011. February 01. 08:46
jó íze van!
simi
2011. January 31. 22:36
Sziasztok!
Én sem csak a pályázatra gyúrok, főzök bizony, íme a bizonyság: most készült el a hajdinás töltött káposzta (szárma), küldtem a képet!
juli
2011. January 31. 21:16
köszi a képet. jóízű ez a bulgur cucc?
Kissci
2011. January 30. 21:13
Tegnap délben krumplifőzelék zöldségesfasírttal, este őzpörkölt. Ma levezetésnek kájzersmárni!
deka
2011. January 30. 14:53
én főzök, még ma mennek fel a képek a mai halraguról!
deka
2011. January 30. 14:52
a kép nem jó, de a recept jó és a mics is finom!
primipapa
2011. January 30. 14:45
Szerintem nem megnyerő a kép: Katt ide!
juli
2011. January 30. 14:35
sityán kívül főz valaki? vagy mindenki a pályázatra gyúr?
sitya
2011. January 29. 19:01
Elkészült a farsangi három fogásos vacsoránk. Előétel: fűszeres kecskesajttal töltött sült körte, főétel: részeges csirke krumplipürével és friss almakompóttal, desszert pedig természetesen farsangi fánk. Majd a pályázatra küldöm a képeket :)
juli
2011. January 27. 10:13
borscs leves Katt ide!
hacker
2011. January 27. 09:48
a kacor kackerek szálljanak rá erre az oldalra: Katt ide!
mesterszakács
2011. January 25. 08:49
kérjük a megsült saslik képét!
sitya
2011. January 24. 15:01
A meggyszószhoz a meggyet még júniusban fagyasztottam le, de céklasaláta is készült a héten! Az egres nekem annyira nem jön be, viszont a kaporszósz nagy favorit!
Kissci
2011. January 24. 14:24
Katt ide!
kisszizi
2011. January 24. 12:43
Katt ide!
deka
2011. January 24. 08:13
a főtt marhához én is inkább meggyszószt ennék. mondjuk a nagy kedvencem az egres szósz, az még jobb!!
Kissci
2011. January 23. 22:36
Meggyszósz télen? Céklasaláta!
sitya
2011. January 23. 09:53
Húsleves készül sertésből és kacsából. Meg meggyszósz a főtt húshoz.
deka
2011. January 22. 22:21
mai program, menü: 20 kg kolbász töltése, reggel sült hekk a piacon, ebéd csülkös bableves, majd sült oldalas, este farsangi fánk. holnapra ha elfelejteném vadas marha felsálból knédlivel!
deka
2011. January 22. 22:19
mi így mondjuk: "Inkább a haskó fájjon, mint leveske maradjon"
sitya
2011. January 22. 19:08
A szlavóniai Kórógyon mondják: „Inkább a has fakaggyon, mincsen az a kicsi étel megmaraggyon”
Kissci
2011. January 19. 22:08
Katt ide! 1:50-től!
deka
2011. January 19. 12:11
Katt ide!
deka
2011. January 18. 11:19
a baross utca 15 a fakanál, le kell menni a pincébe, olcsó és nagyon szocreál, jól főznek, csak kávé nincs meg mikró... benne vagyok az ebédben.
sitya
2011. January 18. 10:42
deka! holholhol? szívesen megnézném én is! valamikor egy ebéd?
deka
2011. January 17. 16:07
találtam pesten egy olyan helyet, mint a móra poharazó Szegeden!!
Kissci
2011. January 17. 08:55
Szombati lángos: Mars tér, vasárnapi: Mórahalmi vásár
deka
2011. January 16. 20:29
ja, képzeld ma voltam curlingezni, az volt a jó, hogy utolsók lettünk 8 közül és mindig a nyertes fizette a piát. Ha tehetitek nagy ívben kerüljétek el az ilyen hülyeségeket!
juli
2011. January 16. 11:28
dőzsölsz, deka?
deka
2011. January 15. 11:58
készül a disznótoros, jól esik a tegnapi szaunás sörözés után...
deka
2011. January 14. 13:25
ezt a saslikot nem kéne megsütni?
sitya
2011. January 13. 21:06
Marci, a havazást nem kéne levenni? Ma 12 fok volt.
sitya
2011. January 13. 21:05
mindenképp nevezek én is.
Simi
2011. January 13. 10:07
Sziasztok!
Tetszik az új kiírás! Készülök rá!
né
2011. January 12. 14:32
ez a fánk olyan, mint egy nagy sajt piros lyukkal :)