deka
2011. July 31. 18:12
hmmmm jól néz ki Sitya ez a kalács!
kissci
2011. July 29. 10:18
1 héten belül kétszer birkapörkölt, az egyik lehet zsírosabb!
juli
2011. July 29. 09:36
holnap dömsödi lagzi. apa készít lelkileg, hogy a birkapörkölt nagyon zsíros lesz :(
deka
2011. July 28. 20:25
főztem egy jó kis tarkabab levest...
tiiiltó
2011. July 24. 15:55
"Nem volt rossz a perkelt de tudod, azt tanultam, hogy ha fiatal készíti, akkor mindegy milyen lett, dicsérni kell"
tiiiltó
2011. July 24. 15:53
"Ha volna egy kis maradék... van otthon kutya."
juli
2011. July 24. 11:47
"Mire óvodába mész, fejedben még több lesz az ész.
Kívánjuk jeled a kolbász legyen,
A Kacor klubban ez csak így megyen."
juli
2011. July 21. 22:05
deka: több trükk van :)
Armin
2011. July 21. 10:48
Ezt én és Marci is alá tudjuk támasztani :)
okoska
2011. July 21. 07:13
nem érdemes a hűtőt kihúzni, mikor az ember elmegy nyaralni, de közben a fagyasztó tele van, mert ha visszaérkezik két hét múlva, kibaszott büdös lesz az egész lakásban.
deka
2011. July 18. 21:23
Marci már akkor kikérdezte, mielőtt hozzámentél volna és már én is tudom tőle... kulcsszavai: "rétegesen", "csak rázni"
juli
2011. July 18. 14:15
ma elmeséltettem apával a birkapörkölt receptjét. jegyzeteltem.
deka
2011. July 14. 17:45
hétvégén gombászás, szalonnasütés, juhtúrós sztrapacska, bogrács, rozé...
Primiéra
2011. July 14. 14:41
iszol
deka
2011. July 13. 13:14
Marci nem csinálsz egy EU final countdown-t ide az oldalra, vagy menjen Sityáékhoz, szerintem SMALLINT megteszi, másodpercenként pörgetve... :-))
kissci
2011. July 13. 10:26
itt már kész is
deka
2011. July 13. 08:13
reggeli lecsófőzés indul...
deka
2011. July 12. 00:31
Mindegyik sajt nagyon finom volt!!
Kritika: a fokhagymás túl fokhagymás (bár részegen marha jó),
a borsos nagyon fincsi, majd rendelek még, tárkonyosat szoktál csinálni?
Ági
2011. July 11. 23:03
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért NEM számolsz be róla vagy... ?
Ági
2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?
deka
2011. July 10. 09:16
böff
Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)
kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!
sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D
juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát
sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.
kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet
Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?
Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.
deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.
kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!
deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.
Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?
deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa
kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta
deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!
deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...
Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!
kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!
deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...
kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher
sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör
mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011
deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal
deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük
juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!
kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.
deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!
deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??
Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D
juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol
kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...
deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)
Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo
Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?
Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!
deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!
Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.
A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.
fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!
fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!
deka
2011. June 11. 17:53
én
Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl
Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?
deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)
kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével
(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)
deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.
juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben
masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!
sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)
juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi
deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl
primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva
deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...
deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!
juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi
juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom
kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal
Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek
sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)
kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem
mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?
sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.
Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D
okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10
sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.
primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!
vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!
deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!
Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.
kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem
pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak
ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!
anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.
deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...
ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!
Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?
Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.
Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét
Armin
2011. May 06. 09:45
Kínai csípős leves, zsírban sült kínai kenyérrel, sushival. (Gasztro kirándulás a távolkeletre)
[23398-23299] [23298-23199] [23198-23099] [23098-22999] [22998-22899] [22898-22799] [22798-22699] [22698-22599] [22598-22499] [22498-22399] [22398-22299] [22298-22199] [22198-22099] [22098-21999] [21998-21899] [21898-21799] [21798-21699] [21698-21599] [21598-21499] [21498-21399] [21398-21299] [21298-21199] [21198-21099] [21098-20999] [20998-20899] [20898-20799] [20798-20699] [20698-20599] [20598-20499] [20498-20399] [20398-20299] [20298-20199] [20198-20099] [20098-19999] [19998-19899] [19898-19799] [19798-19699] [19698-19599] [19598-19499] [19498-19399] [19398-19299] [19298-19199] [19198-19099] [19098-18999] [18998-18899] [18898-18799] [18798-18699] [18698-18599] [18598-18499] [18498-18399] [18398-18299] [18298-18199] [18198-18099] [18098-17999] [17998-17899] [17898-17799] [17798-17699] [17698-17599] [17598-17499] [17498-17399] [17398-17299] [17298-17199] [17198-17099] [17098-16999] [16998-16899] [16898-16799] [16798-16699] [16698-16599] [16598-16499] [16498-16399] [16398-16299] [16298-16199] [16198-16099] [16098-15999] [15998-15899] [15898-15799] [15798-15699] [15698-15599] [15598-15499] [15498-15399] [15398-15299] [15298-15199] [15198-15099] [15098-14999] [14998-14899] [14898-14799] [14798-14699] [14698-14599] [14598-14499] [14498-14399] [14398-14299] [14298-14199] [14198-14099] [14098-13999] [13998-13899] [13898-13799] [13798-13699] [13698-13599] [13598-13499] [13498-13399] [13398-13299] [13298-13199] [13198-13099] [13098-12999] [12998-12899] [12898-12799] [12798-12699] [12698-12599] [12598-12499] [12498-12399] [12398-12299] [12298-12199] [12198-12099] [12098-11999] [11998-11899] [11898-11799] [11798-11699] [11698-11599] [11598-11499] [11498-11399] [11398-11299] [11298-11199] [11198-11099] [11098-10999] [10998-10899] [10898-10799] [10798-10699] [10698-10599] [10598-10499] [10498-10399] [10398-10299] [10298-10199] [10198-10099] [10098-9999] [9998-9899] [9898-9799] [9798-9699] [9698-9599] [9598-9499] [9498-9399] [9398-9299] [9298-9199] [9198-9099] [9098-8999] [8998-8899] [8898-8799] [8798-8699] [8698-8599] [8598-8499] [8498-8399] [8398-8299] [8298-8199] [8198-8099] [8098-7999] [7998-7899] [7898-7799] [7798-7699] [7698-7599] [7598-7499] [7498-7399] [7398-7299] [7298-7199] [7198-7099] [7098-6999] [6998-6899] [6898-6799] [6798-6699] [6698-6599] [6598-6499] [6498-6399] [6398-6299] [6298-6199] [6198-6099] [6098-5999] [5998-5899] [5898-5799] [5798-5699] [5698-5599] [5598-5499] [5498-5399] [5398-5299] [5298-5199] [5198-5099] [5098-4999] [4998-4899] [4898-4799] [4798-4699] [4698-4599] [4598-4499] [4498-4399] [4398-4299] [4298-4199] [4198-4099] [4098-3999] [3998-3899] [3898-3799] [3798-3699] [3698-3599] [3598-3499] [3498-3399] [3398-3299] [3298-3199] [3198-3099] [3098-2999] [2998-2899] [2898-2799] [2798-2699] [2698-2599] [2598-2499] [2498-2399] [2398-2299] [2298-2199] [2198-2099] [2098-1999] [1998-1899] [1898-1799] [1798-1699] [1698-1599] [1598-1499] [1498-1399] [1398-1299] [1298-1199] [1198-1099] [1098-999] [998-899] [898-799] [798-699] [698-599] [598-499] [498-399] [398-299] [298-199] [198-99] [98-1] 2011. July 31. 18:12
hmmmm jól néz ki Sitya ez a kalács!
kissci
2011. July 29. 10:18
1 héten belül kétszer birkapörkölt, az egyik lehet zsírosabb!
juli
2011. July 29. 09:36
holnap dömsödi lagzi. apa készít lelkileg, hogy a birkapörkölt nagyon zsíros lesz :(
deka
2011. July 28. 20:25
főztem egy jó kis tarkabab levest...
tiiiltó
2011. July 24. 15:55
"Nem volt rossz a perkelt de tudod, azt tanultam, hogy ha fiatal készíti, akkor mindegy milyen lett, dicsérni kell"
tiiiltó
2011. July 24. 15:53
"Ha volna egy kis maradék... van otthon kutya."
juli
2011. July 24. 11:47
"Mire óvodába mész, fejedben még több lesz az ész.
Kívánjuk jeled a kolbász legyen,
A Kacor klubban ez csak így megyen."
juli
2011. July 21. 22:05
deka: több trükk van :)
Armin
2011. July 21. 10:48
Ezt én és Marci is alá tudjuk támasztani :)
okoska
2011. July 21. 07:13
nem érdemes a hűtőt kihúzni, mikor az ember elmegy nyaralni, de közben a fagyasztó tele van, mert ha visszaérkezik két hét múlva, kibaszott büdös lesz az egész lakásban.
deka
2011. July 18. 21:23
Marci már akkor kikérdezte, mielőtt hozzámentél volna és már én is tudom tőle... kulcsszavai: "rétegesen", "csak rázni"
juli
2011. July 18. 14:15
ma elmeséltettem apával a birkapörkölt receptjét. jegyzeteltem.
deka
2011. July 14. 17:45
hétvégén gombászás, szalonnasütés, juhtúrós sztrapacska, bogrács, rozé...
Primiéra
2011. July 14. 14:41
iszol
deka
2011. July 13. 13:14
Marci nem csinálsz egy EU final countdown-t ide az oldalra, vagy menjen Sityáékhoz, szerintem SMALLINT megteszi, másodpercenként pörgetve... :-))
kissci
2011. July 13. 10:26
itt már kész is
deka
2011. July 13. 08:13
reggeli lecsófőzés indul...
deka
2011. July 12. 00:31
Mindegyik sajt nagyon finom volt!!
Kritika: a fokhagymás túl fokhagymás (bár részegen marha jó),
a borsos nagyon fincsi, majd rendelek még, tárkonyosat szoktál csinálni?
Ági
2011. July 11. 23:03
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért NEM számolsz be róla vagy... ?
Ági
2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?
deka
2011. July 10. 09:16
böff
Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)
kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!
sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D
juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát
sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.
kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet
Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?
Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.
deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.
kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!
deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.
Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?
deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa
kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta
deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!
deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...
Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!
kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!
deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...
kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher
sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör
mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011
deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal
deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük
juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!
kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.
deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!
deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??
Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D
juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol
kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...
deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)
Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo
Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?
Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!
deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!
Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.
A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.
fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!
fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!
deka
2011. June 11. 17:53
én
Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl
Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?
deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)
kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével
(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)
deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.
juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben
masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!
sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)
juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi
deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl
primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva
deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...
deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!
juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi
juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom
kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal
Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek
sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)
kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem
mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?
sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.
Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D
okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10
sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.
primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!
vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!
deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!
Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.
kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem
pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak
ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!
anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.
deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...
ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!
Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?
Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.
Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét
Armin
2011. May 06. 09:45
Kínai csípős leves, zsírban sült kínai kenyérrel, sushival. (Gasztro kirándulás a távolkeletre)