Ági
2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?
deka
2011. July 10. 09:16
böff
Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)
kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!
sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D
juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát
sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.
kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet
Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?
Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.
deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.
kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!
deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.
Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?
deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa
kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta
deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!
deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...
Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!
kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!
deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...
kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher
sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör
mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011
deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal
deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük
juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!
kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.
deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!
deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??
Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D
juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol
kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...
deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)
Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo
Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?
Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!
deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!
Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.
A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.
fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!
fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!
deka
2011. June 11. 17:53
én
Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl
Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?
deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)
kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével
(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)
deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.
juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben
masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!
sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)
juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi
deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl
primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva
deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...
deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!
juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi
juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom
kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal
Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek
sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)
kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem
mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?
sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.
Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D
okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10
sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.
primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!
vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!
deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!
Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.
kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem
pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak
ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!
anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.
deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...
ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!
Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?
Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.
Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét
Armin
2011. May 06. 09:45
Kínai csípős leves, zsírban sült kínai kenyérrel, sushival. (Gasztro kirándulás a távolkeletre)
Kissci
2011. May 05. 17:47
Sitya ez nagyon ottvan, szívesen beleharapnék!
(Deka: zöldhagymás paradicsomos bolognai csavart tésztával)
deka
2011. May 05. 17:08
lebbencs leves, rántott máj lucskos káposzta rizs... ti?
juli
2011. May 03. 21:16
Marcinak határidős munkája van :P
deka
2011. May 03. 15:15
Marci ez a bogrács eső elég bunkó...
Primi
2011. May 02. 23:18
Gyerekek sonkalében fürödtem
deka
2011. May 02. 12:40
hétvégén futó babot vetettem...
juli
2011. May 01. 11:49
Ármin, nekünk is ezek vannak :)
Armin
2011. May 01. 10:41
Citromfüvet és mentát tudok adni. Annyi van, hogy egy részét fünyiróval nyirom.
juli
2011. April 30. 17:54
óó
deka
2011. April 30. 16:50
nekem van rozmaringom, szólj ha ideértél..:))
juli
2011. April 30. 14:00
urban-gardening volt délelőtt a Kiss család portáján. van valakinek olyan fűszernövény töve, amiről adna nekünk? rozmaring érdekel elsősorban, de gyakorlatilag minden jöhet, ami nem kér túl sok napot :)
Bonyhád
2011. April 30. 09:02
Bonyhád buszpályaudvar Zsuzsi büfé: hotdog 190.- virsli+mustár+kenyér 190.- sültkolbász 190.-
Primipapa
2011. April 29. 23:12
Nagyon meg voltam elégedve ezzel a minőségi büfével, ajánlom: Katt ide!
homályos
2011. April 29. 20:53
homályos
deka
2011. April 27. 15:44
nálam mindig van digitális gép, csak aksi nincs hozzá sose!
Cserháthalápy Ferenc
2011. April 26. 21:07
Tisztelt Kacorok! Elmúlt a húsvét és sehol nem látok egy új fényképet. Javaslom a vezetőségnek, hogy rendelje el: Minden kacornak kötelező az 1-2 fej vöröshagyma mellé (legalább egy) digitális fényképezőgépet is magával vinnie a zsebében.
Juli
2011. April 26. 11:53
Láttam egy óriásplakáton: Parasztkolbász. Mangal Ilona.
deka
2011. April 25. 22:16
nem sorolom...
Kissci
2011. April 25. 07:36
Báránycombból pörkölt.
[23279-23180] [23179-23080] [23079-22980] [22979-22880] [22879-22780] [22779-22680] [22679-22580] [22579-22480] [22479-22380] [22379-22280] [22279-22180] [22179-22080] [22079-21980] [21979-21880] [21879-21780] [21779-21680] [21679-21580] [21579-21480] [21479-21380] [21379-21280] [21279-21180] [21179-21080] [21079-20980] [20979-20880] [20879-20780] [20779-20680] [20679-20580] [20579-20480] [20479-20380] [20379-20280] [20279-20180] [20179-20080] [20079-19980] [19979-19880] [19879-19780] [19779-19680] [19679-19580] [19579-19480] [19479-19380] [19379-19280] [19279-19180] [19179-19080] [19079-18980] [18979-18880] [18879-18780] [18779-18680] [18679-18580] [18579-18480] [18479-18380] [18379-18280] [18279-18180] [18179-18080] [18079-17980] [17979-17880] [17879-17780] [17779-17680] [17679-17580] [17579-17480] [17479-17380] [17379-17280] [17279-17180] [17179-17080] [17079-16980] [16979-16880] [16879-16780] [16779-16680] [16679-16580] [16579-16480] [16479-16380] [16379-16280] [16279-16180] [16179-16080] [16079-15980] [15979-15880] [15879-15780] [15779-15680] [15679-15580] [15579-15480] [15479-15380] [15379-15280] [15279-15180] [15179-15080] [15079-14980] [14979-14880] [14879-14780] [14779-14680] [14679-14580] [14579-14480] [14479-14380] [14379-14280] [14279-14180] [14179-14080] [14079-13980] [13979-13880] [13879-13780] [13779-13680] [13679-13580] [13579-13480] [13479-13380] [13379-13280] [13279-13180] [13179-13080] [13079-12980] [12979-12880] [12879-12780] [12779-12680] [12679-12580] [12579-12480] [12479-12380] [12379-12280] [12279-12180] [12179-12080] [12079-11980] [11979-11880] [11879-11780] [11779-11680] [11679-11580] [11579-11480] [11479-11380] [11379-11280] [11279-11180] [11179-11080] [11079-10980] [10979-10880] [10879-10780] [10779-10680] [10679-10580] [10579-10480] [10479-10380] [10379-10280] [10279-10180] [10179-10080] [10079-9980] [9979-9880] [9879-9780] [9779-9680] [9679-9580] [9579-9480] [9479-9380] [9379-9280] [9279-9180] [9179-9080] [9079-8980] [8979-8880] [8879-8780] [8779-8680] [8679-8580] [8579-8480] [8479-8380] [8379-8280] [8279-8180] [8179-8080] [8079-7980] [7979-7880] [7879-7780] [7779-7680] [7679-7580] [7579-7480] [7479-7380] [7379-7280] [7279-7180] [7179-7080] [7079-6980] [6979-6880] [6879-6780] [6779-6680] [6679-6580] [6579-6480] [6479-6380] [6379-6280] [6279-6180] [6179-6080] [6079-5980] [5979-5880] [5879-5780] [5779-5680] [5679-5580] [5579-5480] [5479-5380] [5379-5280] [5279-5180] [5179-5080] [5079-4980] [4979-4880] [4879-4780] [4779-4680] [4679-4580] [4579-4480] [4479-4380] [4379-4280] [4279-4180] [4179-4080] [4079-3980] [3979-3880] [3879-3780] [3779-3680] [3679-3580] [3579-3480] [3479-3380] [3379-3280] [3279-3180] [3179-3080] [3079-2980] [2979-2880] [2879-2780] [2779-2680] [2679-2580] [2579-2480] [2479-2380] [2379-2280] [2279-2180] [2179-2080] [2079-1980] [1979-1880] [1879-1780] [1779-1680] [1679-1580] [1579-1480] [1479-1380] [1379-1280] [1279-1180] [1179-1080] [1079-980] [979-880] [879-780] [779-680] [679-580] [579-480] [479-380] [379-280] [279-180] [179-80] [79-1] 2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?
deka
2011. July 10. 09:16
böff
Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)
kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!
sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D
juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát
sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.
kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet
Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?
Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.
deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.
kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!
deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.
Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?
deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa
kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta
deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!
deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...
Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!
kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!
deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...
kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher
sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör
mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011
deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal
deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük
juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!
kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.
deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!
deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??
Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D
juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol
kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...
deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)
Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo
Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?
Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!
deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!
Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.
A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.
fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!
fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!
deka
2011. June 11. 17:53
én
Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl
Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?
deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)
kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével
(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)
deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.
juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben
masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!
sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)
juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi
deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl
primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört
Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva
deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...
deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!
juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi
juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom
kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal
Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek
sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)
kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem
mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?
sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.
Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D
okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10
sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.
primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!
vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!
deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!
Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.
kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem
pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak
ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!
anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.
deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...
ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!
Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?
Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.
Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét
Armin
2011. May 06. 09:45
Kínai csípős leves, zsírban sült kínai kenyérrel, sushival. (Gasztro kirándulás a távolkeletre)
Kissci
2011. May 05. 17:47
Sitya ez nagyon ottvan, szívesen beleharapnék!
(Deka: zöldhagymás paradicsomos bolognai csavart tésztával)
deka
2011. May 05. 17:08
lebbencs leves, rántott máj lucskos káposzta rizs... ti?
juli
2011. May 03. 21:16
Marcinak határidős munkája van :P
deka
2011. May 03. 15:15
Marci ez a bogrács eső elég bunkó...
Primi
2011. May 02. 23:18
Gyerekek sonkalében fürödtem
deka
2011. May 02. 12:40
hétvégén futó babot vetettem...
juli
2011. May 01. 11:49
Ármin, nekünk is ezek vannak :)
Armin
2011. May 01. 10:41
Citromfüvet és mentát tudok adni. Annyi van, hogy egy részét fünyiróval nyirom.
juli
2011. April 30. 17:54
óó
deka
2011. April 30. 16:50
nekem van rozmaringom, szólj ha ideértél..:))
juli
2011. April 30. 14:00
urban-gardening volt délelőtt a Kiss család portáján. van valakinek olyan fűszernövény töve, amiről adna nekünk? rozmaring érdekel elsősorban, de gyakorlatilag minden jöhet, ami nem kér túl sok napot :)
Bonyhád
2011. April 30. 09:02
Bonyhád buszpályaudvar Zsuzsi büfé: hotdog 190.- virsli+mustár+kenyér 190.- sültkolbász 190.-
Primipapa
2011. April 29. 23:12
Nagyon meg voltam elégedve ezzel a minőségi büfével, ajánlom: Katt ide!
homályos
2011. April 29. 20:53
homályos
deka
2011. April 27. 15:44
nálam mindig van digitális gép, csak aksi nincs hozzá sose!
Cserháthalápy Ferenc
2011. April 26. 21:07
Tisztelt Kacorok! Elmúlt a húsvét és sehol nem látok egy új fényképet. Javaslom a vezetőségnek, hogy rendelje el: Minden kacornak kötelező az 1-2 fej vöröshagyma mellé (legalább egy) digitális fényképezőgépet is magával vinnie a zsebében.
Juli
2011. April 26. 11:53
Láttam egy óriásplakáton: Parasztkolbász. Mangal Ilona.
deka
2011. April 25. 22:16
nem sorolom...
Kissci
2011. April 25. 07:36
Báránycombból pörkölt.