Tanuló
2012. May 28. 21:27
Primipapa hol vagy
Tanuló
2012. May 28. 21:26
Primi és Álpár miért nem szóltok
Ati
2012. May 27. 21:22
Barnus fiammal ma horgászni voltunk. + kárász, 3 keszeg, 2 busa, 2 ponty (5kg), 1 csuka (58cm). A két szomszéd semmit sem fogott.
deka
2012. May 26. 13:23
soha rosszabb napot Sitya, Marci a kép eddig az idei legjobbja!
sitya
2012. May 25. 15:17
mai napom a kemencekészítés tanulmányozásával telt
mesterszakács
2012. May 25. 08:20
Atis! A sajt fenséges, gratulálok!
deka
2012. May 24. 16:49
krumplilevesbe pl. és próbáld ki, hogy télire a gyökerét felvágod apró darabokra, megszárítod és azt használod fel, az sokkal intezívebb!
mesterszakács
2012. May 24. 13:18
Nekünk van, de nem petrezselyem helyett használjuk, mert egész más az íze.
juli
2012. May 24. 12:50
a szomszéd néni lestyánjából engedéllyel néha-néha csipegetünk. ez valami nagy jóság, gyakorlatilag állandó friss petrezselyemféle, levesbe, krumplihoz, paradicsomos ételekhez, fasírthoz. nektek van?
mesterszakács
2012. May 24. 08:17
szerdán: halászlé, juhtúrós puliszka
juli
2012. May 22. 23:49
Ati, Ági! A nyolcadik képet nektek ajánlom: Katt ide!
Tanuló
2012. May 22. 22:01
Én úgy tanultam hogy pálinkáva kell a szörpöt
sitya
2012. May 22. 21:30
bodzaszörpöt készítettünk, elég jó lett.
primi
2012. May 22. 19:05
Tarját sütsz 1-2 percig olajban
deka
2012. May 21. 21:32
tarkabableves, mangalica sonkával...
sitya
2012. May 21. 21:03
baromi jó friss spárgalevest csináltunk
sitya
2012. May 21. 13:08
lájtos marhapöri házitarhonyával
primi
2012. May 20. 18:45
igen,igne,igen
kissci
2012. May 20. 09:43
huskenyer hagymas krumplisalataval
sitya
2012. May 19. 18:02
gulyásleves, vargabéles
alpi
2012. May 19. 10:30
@Tanuló: pálninkát, b+
deka
2012. May 19. 09:35
hajdinás töltött káposztát, vagy slambucot! esetleg tőtikét!
Tanuló
2012. May 18. 23:22
Mit főzzek bográcsban? pörkölt és pöri alapú leveseket unom. mondjatok valamit
primi
2012. May 18. 23:20
Száll a hét pénteken este megdörren a gép
sitya
2012. May 16. 12:28
Doki, megnéztem, szerintem primitív. Nem ettek ezek még jót és mégis dagadtak.
sitya
2012. May 16. 12:18
nyilt egy új kifőzde a környéken (Nokedli névre hallgat), 710 Ft-ért ettem pacalt főtt krumpliva, savanyúsággal, kenyérrel, ásványvízzel. És finom, friss volt. Merem ajánlani.
deka
2012. May 16. 09:20
szerintem inkább bunkó, nézem is a müsort, ha tehetem...
alpi
2012. May 16. 05:21
ne kiflizz! buntesd a tested! kakukkra piazzall!!!
Primipapa
2012. May 15. 23:32
Doki bejelentkezett UKból?
Doki
2012. May 15. 22:06
Szerintetek ez bunko vagy primitiv? Katt ide!
juli
2012. May 15. 21:21
hú, ez a kifli király!
alpár
2012. May 15. 06:50
kissci, itt az adagolóm: "Személyenként 20-40 dkg nyers hússal lehet számítani. A 20 dkg akkor, ha a baráti társaságban sok a kisétkű, gyerek, stb. A 40 dkg a klasszikus egész napos férfi összejövetelek adagja."
kissci
2012. May 15. 06:47
délután 120 emberre főzök marhapörköltet, 40kg lábszár, 8kg hagyma...
deka
2012. May 14. 13:22
nekem is!
sitya
2012. May 12. 16:55
kedvem lenne fröccsözgetni
juli
2012. May 12. 14:28
megyünk esküvőre, egyetek velünk lélekben
alpár
2012. May 09. 10:05
jó buli volt: Katt ide!
Primi
2012. May 07. 19:54
tényelg ez hogylehet okos
deka
2012. May 07. 15:56
vasárnapi húsleves, lecsó...
szalonnapörc
2012. May 06. 22:11
túróscsusza
alpar
2012. May 06. 17:36
He, okostobias! Hogy a f...omba lehehet valami borral szennyezett?
Tanárbácsi
2012. May 06. 15:09
borosüveg (= bornak való üveg) de: boros üveg (= borral szennyezett v. borral telt üveg)
juli
2012. May 05. 15:46
mi is lángost reggeliztünk a Mars téren! aztán házi gyros, tzatzikivel. uzsonnára kinek eper, kinek házilag pirított tökmag
alpár
2012. May 05. 11:09
9-kor lángos, 11-kor ebéd, DE nyugi estig nem unatkozom, 3-4 körül kész a bográcspacal, vacsira mehet a sörhöz perec a kocsmába!
primi
2012. May 04. 20:53
Száll a hét pênteken este megdörren a gép
primi
2012. May 04. 20:37
Bánkó
Kissci
2012. May 02. 13:43
40 főre csináltam gulyást egy legénybúcsún...
alpár
2012. May 02. 13:42
Hósszúhétvégéken én inkább csak inni szoktam, meg a fogadókban bekapok pacalt ilyesmit! Most is annyira szátittam az agyamat, hogy ezen a héten inkább nem megyek a gyárba pihenek, regenerálódok, hogy hétvégén megint KOzzam az agyamat!
sitya
2012. May 02. 10:48
ati, ok, köszi, remek - egyeztetünk
többiek: ti nem ettetek semmit a négy nap alatt?
ati
2012. May 01. 21:51
Sitya, elfeledtem odaadni a sajtotokat, pedig már be is volt csomagolva.
sitya
2012. April 30. 20:38
ja és no para, a zsírszintre is gondunk volt
kisdci
2012. April 29. 12:29
tegnap annyira leesett a verzsirom, hogy ma szetrobban a fejem
deka
2012. April 28. 18:06
Atis mi a számod?
kissci
2012. April 28. 10:13
ma ebedkor spargaval csokkentem a 10es zsirszintem a megfelelo 2 re, de pedig rottyan a bogracsgulyas egy legenybucsun. ott pedig a palinka fogja levinni!
IKEAbuzi
2012. April 27. 10:26
Katt ide!
sitya
2012. April 26. 21:30
az igazi bunkó, ő tudja, hogy kell az ikeás cuccokat használni: Katt ide!
sitya
2012. April 25. 21:57
ati!!! csodás idő lesz hétfőn az öléshez :))
Simi
2012. April 25. 21:28
Még Norbi Update szerint is "a zsír a barátunk!" Nyomjuk hát a szalonnát, kolbászt, disznósajtot...sok lilahagymával, erőspaprikával etc.!!
Ati
2012. April 24. 20:25
Nálam sajna csak kétszeres, nagyon égő.
deka
2012. April 24. 15:30
Simi: Ámen
Simi
2012. April 23. 20:12
Sok hűhó... persze, hogy minden tisztességes Kacoré magasabb!! Legjobb, ha nem méreted a vérzsírszintet, nálam már kb. 15 éve magasnak találták, nem méretem, nem törődöm vele, mert egészséges az, ami jólesik...
Prmi 01
2012. April 23. 18:50
Nem okoskodsz tömöd a majmod
sitya
2012. April 23. 10:12
julinál a pont :)
juli
2012. April 22. 10:16
gyakorlatilag bárkinél el tudom képzelni a magas vérzsírszintet
deka
2012. April 21. 15:39
lenne egy tippem!
Kacordoktor
2012. April 21. 13:54
Mindenki tippelhet: melyik kacorunknak mértek a normálisnál ötször nagyobb vérzsírszintet? A nyertes kap egy tejszínes zsírturmixot.
juli
2012. April 20. 20:22
okk. most találtam anya réteséről is, de nem ám hájas!
sitya
2012. April 20. 17:31
Katt ide! Kiemelem a lényeget: "Az igazi megoldás az lenne, ha sok ember vadászna, aztán hazavinnék és megennék a húst. A vadhús sokkal jobb minőségű, mint a háziasított állatok húsa, kisebb a zsírtartalma, több benne a fehérje, alacsony a koleszterinszintje.
@tanácstalan, itt egy újabb lehetőség!
deka
2012. April 20. 08:40
Juli azt nyomd fel, amikor kolbászt eszik, Marci mesélte!
mesterszakács
2012. April 20. 07:58
igen!
juli
2012. April 20. 00:11
Zsombi enni tanul - érdekel? ilyenem van
mesterszakács
2012. April 19. 12:55
Mikor lesz már végre új kép????!!!!
sitya
2012. April 17. 22:11
a nap híre: a kutya megtalálta a nyulakat, de már csak paprikásként: Katt ide!
doktor bubó
2012. April 17. 21:45
a leletbe csomagolj kenyérszalonnát, azt majszold napközben, hazafelé meg félúton a sör mellé (abban nincs zsír) a kocsmában csapj be két zsíros deszkát, hogy kibírd hazáig.
ezek a vérvételes vámpírok csak a hülyeséget beszélik.
Primi
2012. April 17. 20:30
Nem kell itt okitani mi van öeg ciki a háj a standon? az a bunkó egyél nyugodtan
Primi
2012. April 17. 20:24
Tanácsos Nem vagy kacor vagy mi ha nem eszel zsírosat, lételemed a zsír.Tudod milyen legyél?!!
deka
2012. April 17. 14:22
kevés zsír van pl. a belsőségekben, ahogy Sitya mondja, de pl. ott van a zuza, szív, máj ezeket tudom még ajánlani.
sitya
2012. April 17. 13:47
@tanácstalan azért a túlzásba vitt zsírmentesség nem elfogadható, de néha-néha azért egy kis hal beleférhet, sonkának a sovány része, hagyma, ilyesmi, de a végén aztán kompenzálni kell mondjuk egy csülkös körmös pacallal
tanácstalan
2012. April 17. 12:58
mit egyen egy kacor, ha nem akar zsírosat enni?
deka
2012. April 15. 22:06
paprikás krumpli
Primi
2012. April 15. 21:13
Én meg szalonnát zabáltam
kissci
2012. April 15. 19:06
szalonnát abáltam
sitya
2012. April 15. 16:17
tárkonyos raguleves őzből.
deka
2012. April 15. 11:59
főtt füstölt sonka tocsnyi
veszprem
2012. April 13. 10:04
jó volt a konferencia, hallgattunk előadást a sellőben, a cimborában, a mackó testvérben, a grandkanyonban és a dédapám főztjében.
veszprem
2012. April 12. 16:17
reggeli: kacsamaj zsirjaban, parma sonka, tokmagos gofri hazi afonyalekvarral
Primi
2012. April 11. 22:46
Telefax
sitya
2012. April 10. 12:41
marcival konferencia címén fogunk egész héten sörözni veszprémben, de jövő héten jöhet palibá!
deka
2012. April 10. 10:30
Sitya, péntek Pali bácsi?
sitya
2012. April 07. 10:56
Fő a sonka
deka
2012. April 06. 07:51
kacor ma halat eszik!
sitya
2012. April 04. 15:51
báránycomb megrendelve
deka
2012. April 04. 13:12
Katt ide!
deka
2012. April 04. 08:56
ok, addig én azért tesztelem Pali bácsit!
sitya
2012. April 03. 21:26
deka, toljuk el a palibácsit, mert a héten tartózkodom a normális kajától :) A 16-i héten bármikor jó
deka
2012. April 03. 12:06
elterveztem, hogy készítek képet a pacalról, de rendesen bemartunk. az este nyertese Endre lett, reggel még takarított...
kissci
2012. April 03. 09:54
Simi köszi a pacalt jó volt, pont így szeretem!
Primi
2012. April 02. 21:12
kenyér kenyér drága kenyér haj
alpár
2012. April 01. 21:09
aljas kúszóbab: Katt ide!
deka
2012. April 01. 20:46
holnap őskacor buli Szegeden, Simi rezidenciáján. Velős pacal lesz...
[23743-23644] [23643-23544] [23543-23444] [23443-23344] [23343-23244] [23243-23144] [23143-23044] [23043-22944] [22943-22844] [22843-22744] [22743-22644] [22643-22544] [22543-22444] [22443-22344] [22343-22244] [22243-22144] [22143-22044] [22043-21944] [21943-21844] [21843-21744] [21743-21644] [21643-21544] [21543-21444] [21443-21344] [21343-21244] [21243-21144] [21143-21044] [21043-20944] [20943-20844] [20843-20744] [20743-20644] [20643-20544] [20543-20444] [20443-20344] [20343-20244] [20243-20144] [20143-20044] [20043-19944] [19943-19844] [19843-19744] [19743-19644] [19643-19544] [19543-19444] [19443-19344] [19343-19244] [19243-19144] [19143-19044] [19043-18944] [18943-18844] [18843-18744] [18743-18644] [18643-18544] [18543-18444] [18443-18344] [18343-18244] [18243-18144] [18143-18044] [18043-17944] [17943-17844] [17843-17744] [17743-17644] [17643-17544] [17543-17444] [17443-17344] [17343-17244] [17243-17144] [17143-17044] [17043-16944] [16943-16844] [16843-16744] [16743-16644] [16643-16544] [16543-16444] [16443-16344] [16343-16244] [16243-16144] [16143-16044] [16043-15944] [15943-15844] [15843-15744] [15743-15644] [15643-15544] [15543-15444] [15443-15344] [15343-15244] [15243-15144] [15143-15044] [15043-14944] [14943-14844] [14843-14744] [14743-14644] [14643-14544] [14543-14444] [14443-14344] [14343-14244] [14243-14144] [14143-14044] [14043-13944] [13943-13844] [13843-13744] [13743-13644] [13643-13544] [13543-13444] [13443-13344] [13343-13244] [13243-13144] [13143-13044] [13043-12944] [12943-12844] [12843-12744] [12743-12644] [12643-12544] [12543-12444] [12443-12344] [12343-12244] [12243-12144] [12143-12044] [12043-11944] [11943-11844] [11843-11744] [11743-11644] [11643-11544] [11543-11444] [11443-11344] [11343-11244] [11243-11144] [11143-11044] [11043-10944] [10943-10844] [10843-10744] [10743-10644] [10643-10544] [10543-10444] [10443-10344] [10343-10244] [10243-10144] [10143-10044] [10043-9944] [9943-9844] [9843-9744] [9743-9644] [9643-9544] [9543-9444] [9443-9344] [9343-9244] [9243-9144] [9143-9044] [9043-8944] [8943-8844] [8843-8744] [8743-8644] [8643-8544] [8543-8444] [8443-8344] [8343-8244] [8243-8144] [8143-8044] [8043-7944] [7943-7844] [7843-7744] [7743-7644] [7643-7544] [7543-7444] [7443-7344] [7343-7244] [7243-7144] [7143-7044] [7043-6944] [6943-6844] [6843-6744] [6743-6644] [6643-6544] [6543-6444] [6443-6344] [6343-6244] [6243-6144] [6143-6044] [6043-5944] [5943-5844] [5843-5744] [5743-5644] [5643-5544] [5543-5444] [5443-5344] [5343-5244] [5243-5144] [5143-5044] [5043-4944] [4943-4844] [4843-4744] [4743-4644] [4643-4544] [4543-4444] [4443-4344] [4343-4244] [4243-4144] [4143-4044] [4043-3944] [3943-3844] [3843-3744] [3743-3644] [3643-3544] [3543-3444] [3443-3344] [3343-3244] [3243-3144] [3143-3044] [3043-2944] [2943-2844] [2843-2744] [2743-2644] [2643-2544] [2543-2444] [2443-2344] [2343-2244] [2243-2144] [2143-2044] [2043-1944] [1943-1844] [1843-1744] [1743-1644] [1643-1544] [1543-1444] [1443-1344] [1343-1244] [1243-1144] [1143-1044] [1043-944] [943-844] [843-744] [743-644] [643-544] [543-444] [443-344] [343-244] [243-144] [143-44] [43-1] 2012. May 28. 21:27
Primipapa hol vagy
Tanuló
2012. May 28. 21:26
Primi és Álpár miért nem szóltok
Ati
2012. May 27. 21:22
Barnus fiammal ma horgászni voltunk. + kárász, 3 keszeg, 2 busa, 2 ponty (5kg), 1 csuka (58cm). A két szomszéd semmit sem fogott.
deka
2012. May 26. 13:23
soha rosszabb napot Sitya, Marci a kép eddig az idei legjobbja!
sitya
2012. May 25. 15:17
mai napom a kemencekészítés tanulmányozásával telt
mesterszakács
2012. May 25. 08:20
Atis! A sajt fenséges, gratulálok!
deka
2012. May 24. 16:49
krumplilevesbe pl. és próbáld ki, hogy télire a gyökerét felvágod apró darabokra, megszárítod és azt használod fel, az sokkal intezívebb!
mesterszakács
2012. May 24. 13:18
Nekünk van, de nem petrezselyem helyett használjuk, mert egész más az íze.
juli
2012. May 24. 12:50
a szomszéd néni lestyánjából engedéllyel néha-néha csipegetünk. ez valami nagy jóság, gyakorlatilag állandó friss petrezselyemféle, levesbe, krumplihoz, paradicsomos ételekhez, fasírthoz. nektek van?
mesterszakács
2012. May 24. 08:17
szerdán: halászlé, juhtúrós puliszka
juli
2012. May 22. 23:49
Ati, Ági! A nyolcadik képet nektek ajánlom: Katt ide!
Tanuló
2012. May 22. 22:01
Én úgy tanultam hogy pálinkáva kell a szörpöt
sitya
2012. May 22. 21:30
bodzaszörpöt készítettünk, elég jó lett.
primi
2012. May 22. 19:05
Tarját sütsz 1-2 percig olajban
deka
2012. May 21. 21:32
tarkabableves, mangalica sonkával...
sitya
2012. May 21. 21:03
baromi jó friss spárgalevest csináltunk
sitya
2012. May 21. 13:08
lájtos marhapöri házitarhonyával
primi
2012. May 20. 18:45
igen,igne,igen
kissci
2012. May 20. 09:43
huskenyer hagymas krumplisalataval
sitya
2012. May 19. 18:02
gulyásleves, vargabéles
alpi
2012. May 19. 10:30
@Tanuló: pálninkát, b+
deka
2012. May 19. 09:35
hajdinás töltött káposztát, vagy slambucot! esetleg tőtikét!
Tanuló
2012. May 18. 23:22
Mit főzzek bográcsban? pörkölt és pöri alapú leveseket unom. mondjatok valamit
primi
2012. May 18. 23:20
Száll a hét pénteken este megdörren a gép
sitya
2012. May 16. 12:28
Doki, megnéztem, szerintem primitív. Nem ettek ezek még jót és mégis dagadtak.
sitya
2012. May 16. 12:18
nyilt egy új kifőzde a környéken (Nokedli névre hallgat), 710 Ft-ért ettem pacalt főtt krumpliva, savanyúsággal, kenyérrel, ásványvízzel. És finom, friss volt. Merem ajánlani.
deka
2012. May 16. 09:20
szerintem inkább bunkó, nézem is a müsort, ha tehetem...
alpi
2012. May 16. 05:21
ne kiflizz! buntesd a tested! kakukkra piazzall!!!
Primipapa
2012. May 15. 23:32
Doki bejelentkezett UKból?
Doki
2012. May 15. 22:06
Szerintetek ez bunko vagy primitiv? Katt ide!
juli
2012. May 15. 21:21
hú, ez a kifli király!
alpár
2012. May 15. 06:50
kissci, itt az adagolóm: "Személyenként 20-40 dkg nyers hússal lehet számítani. A 20 dkg akkor, ha a baráti társaságban sok a kisétkű, gyerek, stb. A 40 dkg a klasszikus egész napos férfi összejövetelek adagja."
kissci
2012. May 15. 06:47
délután 120 emberre főzök marhapörköltet, 40kg lábszár, 8kg hagyma...
deka
2012. May 14. 13:22
nekem is!
sitya
2012. May 12. 16:55
kedvem lenne fröccsözgetni
juli
2012. May 12. 14:28
megyünk esküvőre, egyetek velünk lélekben
alpár
2012. May 09. 10:05
jó buli volt: Katt ide!
Primi
2012. May 07. 19:54
tényelg ez hogylehet okos
deka
2012. May 07. 15:56
vasárnapi húsleves, lecsó...
szalonnapörc
2012. May 06. 22:11
túróscsusza
alpar
2012. May 06. 17:36
He, okostobias! Hogy a f...omba lehehet valami borral szennyezett?
Tanárbácsi
2012. May 06. 15:09
borosüveg (= bornak való üveg) de: boros üveg (= borral szennyezett v. borral telt üveg)
juli
2012. May 05. 15:46
mi is lángost reggeliztünk a Mars téren! aztán házi gyros, tzatzikivel. uzsonnára kinek eper, kinek házilag pirított tökmag
alpár
2012. May 05. 11:09
9-kor lángos, 11-kor ebéd, DE nyugi estig nem unatkozom, 3-4 körül kész a bográcspacal, vacsira mehet a sörhöz perec a kocsmába!
primi
2012. May 04. 20:53
Száll a hét pênteken este megdörren a gép
primi
2012. May 04. 20:37
Bánkó
Kissci
2012. May 02. 13:43
40 főre csináltam gulyást egy legénybúcsún...
alpár
2012. May 02. 13:42
Hósszúhétvégéken én inkább csak inni szoktam, meg a fogadókban bekapok pacalt ilyesmit! Most is annyira szátittam az agyamat, hogy ezen a héten inkább nem megyek a gyárba pihenek, regenerálódok, hogy hétvégén megint KOzzam az agyamat!
sitya
2012. May 02. 10:48
ati, ok, köszi, remek - egyeztetünk
többiek: ti nem ettetek semmit a négy nap alatt?
ati
2012. May 01. 21:51
Sitya, elfeledtem odaadni a sajtotokat, pedig már be is volt csomagolva.
sitya
2012. April 30. 20:38
ja és no para, a zsírszintre is gondunk volt
kisdci
2012. April 29. 12:29
tegnap annyira leesett a verzsirom, hogy ma szetrobban a fejem
deka
2012. April 28. 18:06
Atis mi a számod?
kissci
2012. April 28. 10:13
ma ebedkor spargaval csokkentem a 10es zsirszintem a megfelelo 2 re, de pedig rottyan a bogracsgulyas egy legenybucsun. ott pedig a palinka fogja levinni!
IKEAbuzi
2012. April 27. 10:26
Katt ide!
sitya
2012. April 26. 21:30
az igazi bunkó, ő tudja, hogy kell az ikeás cuccokat használni: Katt ide!
sitya
2012. April 25. 21:57
ati!!! csodás idő lesz hétfőn az öléshez :))
Simi
2012. April 25. 21:28
Még Norbi Update szerint is "a zsír a barátunk!" Nyomjuk hát a szalonnát, kolbászt, disznósajtot...sok lilahagymával, erőspaprikával etc.!!
Ati
2012. April 24. 20:25
Nálam sajna csak kétszeres, nagyon égő.
deka
2012. April 24. 15:30
Simi: Ámen
Simi
2012. April 23. 20:12
Sok hűhó... persze, hogy minden tisztességes Kacoré magasabb!! Legjobb, ha nem méreted a vérzsírszintet, nálam már kb. 15 éve magasnak találták, nem méretem, nem törődöm vele, mert egészséges az, ami jólesik...
Prmi 01
2012. April 23. 18:50
Nem okoskodsz tömöd a majmod
sitya
2012. April 23. 10:12
julinál a pont :)
juli
2012. April 22. 10:16
gyakorlatilag bárkinél el tudom képzelni a magas vérzsírszintet
deka
2012. April 21. 15:39
lenne egy tippem!
Kacordoktor
2012. April 21. 13:54
Mindenki tippelhet: melyik kacorunknak mértek a normálisnál ötször nagyobb vérzsírszintet? A nyertes kap egy tejszínes zsírturmixot.
juli
2012. April 20. 20:22
okk. most találtam anya réteséről is, de nem ám hájas!
sitya
2012. April 20. 17:31
Katt ide! Kiemelem a lényeget: "Az igazi megoldás az lenne, ha sok ember vadászna, aztán hazavinnék és megennék a húst. A vadhús sokkal jobb minőségű, mint a háziasított állatok húsa, kisebb a zsírtartalma, több benne a fehérje, alacsony a koleszterinszintje.
@tanácstalan, itt egy újabb lehetőség!
deka
2012. April 20. 08:40
Juli azt nyomd fel, amikor kolbászt eszik, Marci mesélte!
mesterszakács
2012. April 20. 07:58
igen!
juli
2012. April 20. 00:11
Zsombi enni tanul - érdekel? ilyenem van
mesterszakács
2012. April 19. 12:55
Mikor lesz már végre új kép????!!!!
sitya
2012. April 17. 22:11
a nap híre: a kutya megtalálta a nyulakat, de már csak paprikásként: Katt ide!
doktor bubó
2012. April 17. 21:45
a leletbe csomagolj kenyérszalonnát, azt majszold napközben, hazafelé meg félúton a sör mellé (abban nincs zsír) a kocsmában csapj be két zsíros deszkát, hogy kibírd hazáig.
ezek a vérvételes vámpírok csak a hülyeséget beszélik.
Primi
2012. April 17. 20:30
Nem kell itt okitani mi van öeg ciki a háj a standon? az a bunkó egyél nyugodtan
Primi
2012. April 17. 20:24
Tanácsos Nem vagy kacor vagy mi ha nem eszel zsírosat, lételemed a zsír.Tudod milyen legyél?!!
deka
2012. April 17. 14:22
kevés zsír van pl. a belsőségekben, ahogy Sitya mondja, de pl. ott van a zuza, szív, máj ezeket tudom még ajánlani.
sitya
2012. April 17. 13:47
@tanácstalan azért a túlzásba vitt zsírmentesség nem elfogadható, de néha-néha azért egy kis hal beleférhet, sonkának a sovány része, hagyma, ilyesmi, de a végén aztán kompenzálni kell mondjuk egy csülkös körmös pacallal
tanácstalan
2012. April 17. 12:58
mit egyen egy kacor, ha nem akar zsírosat enni?
deka
2012. April 15. 22:06
paprikás krumpli
Primi
2012. April 15. 21:13
Én meg szalonnát zabáltam
kissci
2012. April 15. 19:06
szalonnát abáltam
sitya
2012. April 15. 16:17
tárkonyos raguleves őzből.
deka
2012. April 15. 11:59
főtt füstölt sonka tocsnyi
veszprem
2012. April 13. 10:04
jó volt a konferencia, hallgattunk előadást a sellőben, a cimborában, a mackó testvérben, a grandkanyonban és a dédapám főztjében.
veszprem
2012. April 12. 16:17
reggeli: kacsamaj zsirjaban, parma sonka, tokmagos gofri hazi afonyalekvarral
Primi
2012. April 11. 22:46
Telefax
sitya
2012. April 10. 12:41
marcival konferencia címén fogunk egész héten sörözni veszprémben, de jövő héten jöhet palibá!
deka
2012. April 10. 10:30
Sitya, péntek Pali bácsi?
sitya
2012. April 07. 10:56
Fő a sonka
deka
2012. April 06. 07:51
kacor ma halat eszik!
sitya
2012. April 04. 15:51
báránycomb megrendelve
deka
2012. April 04. 13:12
Katt ide!
deka
2012. April 04. 08:56
ok, addig én azért tesztelem Pali bácsit!
sitya
2012. April 03. 21:26
deka, toljuk el a palibácsit, mert a héten tartózkodom a normális kajától :) A 16-i héten bármikor jó
deka
2012. April 03. 12:06
elterveztem, hogy készítek képet a pacalról, de rendesen bemartunk. az este nyertese Endre lett, reggel még takarított...
kissci
2012. April 03. 09:54
Simi köszi a pacalt jó volt, pont így szeretem!
Primi
2012. April 02. 21:12
kenyér kenyér drága kenyér haj
alpár
2012. April 01. 21:09
aljas kúszóbab: Katt ide!
deka
2012. April 01. 20:46
holnap őskacor buli Szegeden, Simi rezidenciáján. Velős pacal lesz...