Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
Kissci
2010. September 24. 10:06
Ma este egy füstölt csülkös babgulyást "kell" rottyantanom egy tejfakasztón...

Kissci
2010. September 24. 09:11
Bazsalikomos, pritaminpaprikás volt, tegnap meg céklásat csináltam...

Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)

Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...

Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem

őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!

primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!

gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!

kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton

nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!

Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.

kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(

Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.

Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.

kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!

deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!

juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...

deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554

Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.

deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.

deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.

sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal

hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)

Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!

deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!

hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.

Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.

deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!

Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni

deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.

kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!

juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..

deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)

Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)

Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)

Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.

kissci
2010. August 21. 17:21
Csütörtökön 50 emberre főztem.

Primi
2010. August 19. 21:40
gyömölcsfa lerakat,az az igazi ott lehet olvasgatni.

Primi
2010. August 19. 21:37
Reggelire szalonna hagyam ezt egy kis röviddel főnyomod az agyba.

Cserháthalápy Ferenc
2010. August 19. 13:42
Gyümölcsnevek eredete - Szókavalkád! Katt ide!

juli
2010. August 19. 12:55
hát még én hogy lájkoltam!

kisszizi
2010. August 19. 10:49
lájkolom a reggeliteket Marci

Kissci
2010. August 17. 14:55
Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. August 16. 09:12
Jó tudni. A háziállatok nevének eredete. Katt ide!

joci
2010. August 14. 17:27
Katt ide!

joci
2010. August 14. 17:24
létező legnagyobb kerti grill: Katt ide!

deka
2010. August 12. 15:13
borscs levest!

juli
2010. August 12. 14:28
ti mit főznétek céklából?

primipapa
2010. August 09. 20:50
Katt ide!

deka
2010. August 08. 21:10
éppen padlizsánt sütök

Sitya
2010. August 06. 11:48
Tegnapi vacsora: palóc leves és töltött paprika

pacal
2010. August 06. 10:41
Katt ide!

deka
2010. July 31. 11:46
nálunk rakott krumpli lesz, de mi is lagziba megyünk... jöhetnek a fotók.

Kissci
2010. July 31. 11:07
Csirkepaprikás készül ebédre (tudom, hogy a csirke köret, de este lakodalomba megyünk...)

Sitya
2010. July 31. 08:08
Harcsapaprikás készül ebédre.

Primi
2010. July 31. 00:40
Le kell mennyek ey jó kis termálba méregtelenitsek.ahogy a mondás is tartsa: in vino vedele thermál fürdele.

deka
2010. July 30. 21:29
pontosan, de nem csak egy, több, a képen egyet láthatsz! A kapros lében még zöldségek is vannak...

juli
2010. July 30. 21:16
deka, úgy értetted, hogy a kalap alatt a kapros lében van egy krumpligombóc, aminek a közepe hús? vagy hogy?

deka
2010. July 30. 13:20
hát nem semmi biza, próbáltam egyszerűen leírni, de ennél ezerszer bonyolultabb volt cirka 6 óra.

Sitya
2010. July 30. 10:36
Elég bunkó ez a suhajda cucc

Armin
2010. July 30. 08:23
Benedek és Atis, gratulálok a suhajda leveshez, ez már tényleg nem semmi.

kissci
2010. July 29. 17:18
ok, megint megy

Armin
2010. July 29. 16:00
Az ördög jól van, két napja odébb raktam mamám kamrájában, közben vigyáztam, nehogy megsértsem a metlakit. Sajnos pontos beüzemelési időpontom még nincs. De majd lesz :)

deka
2010. July 29. 12:39
Marci már megint nem megy a képfeltöltés!

Primi
2010. July 28. 22:18
Amin mikor röffented az ördögöt?

Primi
2010. July 28. 22:08
Elfogyott a jóféle fröccs bor. Lemegyek leütök még egy hordót va.

deka
2010. July 28. 21:22
tegnap mentős Attissal elkészítettük a kalapos suhajda levesét, remélem majd képet is tudok felrakni!

juli
2010. July 28. 20:14
Marci juhtúrós, lecsós, mindenféle extrával ellátott puliszkája sül a sütőben. éhen halok az illatától. ilyen a feleségek élete.

deka
2010. July 28. 11:20
Katt ide!

kissci
2010. July 27. 20:13
Minden kacornak kötelező előfizetni: Vidék Íze "A Szabad Föld receptújsága azoknak, akik szeretnek enni és imádnak főzni"!

kissci
2010. July 27. 09:57
A Kőszegi Írottkő szállodában kihelyezett terminálon a kacorklub.hu a kezdőlap :)

deka
2010. July 26. 19:41
böffentek, hogy ismét beinduljon...

Primi
2010. July 22. 17:39
Itt vagyok gyeekek
jó hideg a fröccsöm

deka
2010. July 20. 17:04
már-már de mégse kakastöke...

Armin
2010. July 20. 08:33
Pöcök is jelen volt, és hihetetlen finom foghagymás májat sütött. Már már felért egy kakastöke pörkölttel.

Armin
2010. July 19. 10:39
Hétvégén a Futrinka utcában, medencés fürdőzéssel egybekötött, grillezés és csöves kukorica főzés volt. A dinnyéig már nem jutottunk el.

Sitya
2010. July 16. 06:46
Tegnap este lekvárokat főztünk.

primipapa
2010. July 15. 23:09
Lájkolom a harcsát.

deka
2010. July 15. 22:49
na ne mááá... asszem bekapok még valamit erre a képre enni kell!

juli
2010. July 15. 20:31
a kettővel előttem szóló linkjének az alján az eladó egyéb termékei az aranyosak

deka
2010. July 15. 18:36
elkezdtük a spájzolást télire fosószilva (mirabella) befőtt formájában. Aki akar jöhet szedni van még vagy 50 kg itt a szomszédban ingyen elvihető!

kacornak!
2010. July 15. 18:09
Katt ide!

juli
2010. July 15. 16:42
a harcsán volt még valami zöldes kotányi halas fűszer, de ez nyilván nem hangzik olyan jól (más vásárolt, nem mi) viszont hihetetlen finom volt

Kissci
2010. July 15. 13:03
A harcsát felszeleteltük, beraktuk a szeleteket egy tepsibe, megsóztuk, borsoztuk majd rácsavartuk egy citrom levét és rászeleteltünk 4-5 gerezd fokhagymát, jó lett...

deka
2010. July 15. 09:53
én meg a kakastökét hiányolom.

Armin
2010. July 15. 09:50
Jó volt a sült harcsa? Bár az valószínűleg csak jó lehetett.
Én tegnap diszkoszban sült kolbászt, krumplit, hagymát, paprikát stb. Ettem a Futrinka utcában.
Pöcököt és a fiatal bárányt kicsit hiányoltam. De majd bepótoljuk máskor.

Kissci
2010. July 15. 09:00
Tegnap reggel Mártélyon sült keszeget és sült márnát reggeliztünk kovi ubival, Este pedig sült harcsát készítettünk sült burgonyával és salátával. Képek majd jönnek.

primipapa
2010. July 13. 22:58
GRATULÁCIÓ!
A STANKO PARTY PROJECT MANAGEMENT TEAM-nek a hétvégi rendezvényhez!

deka
2010. July 13. 08:40
mit szólnál ha a bárányhoz köretnek kakastökét ennénk, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...

Pöcök
2010. July 12. 17:56
Deka. Engedjük el a kakastöke problémát. Forgasssunk meg egy fiatal bárányt parázson. Árminnak már mondtam! Üdv
Juli,Marci. Megkésve igaz, de sok boldogságot kivánunk nektek!!!!

Sitya
2010. July 12. 10:21
Kanászlevest készítettem a hétvégén.

Armin
2010. July 12. 09:54
Az én délutáni menüm: Hűtött görögdinnye a diófa alatt elfogyasztva.

deka
2010. July 10. 13:10
a levesünk szerintem ugyanolyan jó lett, mondjuk a zöldségeket elhelyezhetted volna ugyanúgy! De az én tányérom szebb. :)

deka
2010. July 10. 11:12
nálam pacal rottyan levesnek, utána kis marhapöri (10kg) savanyúval. A szódát is elhoztuk a szikvízestől, fröccs is lesz, úgyhogy nem stresszelünk mi sem!

kissci
2010. July 10. 10:15
Rottyan a grízgaluska leves, szépen tojáshabba kevertem a grízt, utána meg indulunk Zentára lakodalomba (Jelen és Pelinkovác)

Armin
2010. July 09. 08:47
Nem is tudom eldönteni, hogy a szódás üveges alsó, vagy a lengőtekés felső rögzítési pontok tetszenek-e jobban.

Kissci
2010. July 09. 06:51
Ó, a grízgombócleves az egyik kedvenc levesem, este csinálok én is, de lehet egy kis farháttal vagy sertéskarajvéggel megbolondítom.

deka
2010. July 08. 14:21
remélem a rögzítésére is figyeltél...

[22736-22637] [22636-22537] [22536-22437] [22436-22337] [22336-22237] [22236-22137] [22136-22037] [22036-21937] [21936-21837] [21836-21737] [21736-21637] [21636-21537] [21536-21437] [21436-21337] [21336-21237] [21236-21137] [21136-21037] [21036-20937] [20936-20837] [20836-20737] [20736-20637] [20636-20537] [20536-20437] [20436-20337] [20336-20237] [20236-20137] [20136-20037] [20036-19937] [19936-19837] [19836-19737] [19736-19637] [19636-19537] [19536-19437] [19436-19337] [19336-19237] [19236-19137] [19136-19037] [19036-18937] [18936-18837] [18836-18737] [18736-18637] [18636-18537] [18536-18437] [18436-18337] [18336-18237] [18236-18137] [18136-18037] [18036-17937] [17936-17837] [17836-17737] [17736-17637] [17636-17537] [17536-17437] [17436-17337] [17336-17237] [17236-17137] [17136-17037] [17036-16937] [16936-16837] [16836-16737] [16736-16637] [16636-16537] [16536-16437] [16436-16337] [16336-16237] [16236-16137] [16136-16037] [16036-15937] [15936-15837] [15836-15737] [15736-15637] [15636-15537] [15536-15437] [15436-15337] [15336-15237] [15236-15137] [15136-15037] [15036-14937] [14936-14837] [14836-14737] [14736-14637] [14636-14537] [14536-14437] [14436-14337] [14336-14237] [14236-14137] [14136-14037] [14036-13937] [13936-13837] [13836-13737] [13736-13637] [13636-13537] [13536-13437] [13436-13337] [13336-13237] [13236-13137] [13136-13037] [13036-12937] [12936-12837] [12836-12737] [12736-12637] [12636-12537] [12536-12437] [12436-12337] [12336-12237] [12236-12137] [12136-12037] [12036-11937] [11936-11837] [11836-11737] [11736-11637] [11636-11537] [11536-11437] [11436-11337] [11336-11237] [11236-11137] [11136-11037] [11036-10937] [10936-10837] [10836-10737] [10736-10637] [10636-10537] [10536-10437] [10436-10337] [10336-10237] [10236-10137] [10136-10037] [10036-9937] [9936-9837] [9836-9737] [9736-9637] [9636-9537] [9536-9437] [9436-9337] [9336-9237] [9236-9137] [9136-9037] [9036-8937] [8936-8837] [8836-8737] [8736-8637] [8636-8537] [8536-8437] [8436-8337] [8336-8237] [8236-8137] [8136-8037] [8036-7937] [7936-7837] [7836-7737] [7736-7637] [7636-7537] [7536-7437] [7436-7337] [7336-7237] [7236-7137] [7136-7037] [7036-6937] [6936-6837] [6836-6737] [6736-6637] [6636-6537] [6536-6437] [6436-6337] [6336-6237] [6236-6137] [6136-6037] [6036-5937] [5936-5837] [5836-5737] [5736-5637] [5636-5537] [5536-5437] [5436-5337] [5336-5237] [5236-5137] [5136-5037] [5036-4937] [4936-4837] [4836-4737] [4736-4637] [4636-4537] [4536-4437] [4436-4337] [4336-4237] [4236-4137] [4136-4037] [4036-3937] [3936-3837] [3836-3737] [3736-3637] [3636-3537] [3536-3437] [3436-3337] [3336-3237] [3236-3137] [3136-3037] [3036-2937] [2936-2837] [2836-2737] [2736-2637] [2636-2537] [2536-2437] [2436-2337] [2336-2237] [2236-2137] [2136-2037] [2036-1937] [1936-1837] [1836-1737] [1736-1637] [1636-1537] [1536-1437] [1436-1337] [1336-1237] [1236-1137] [1136-1037] [1036-937] [936-837] [836-737] [736-637] [636-537] [536-437] [436-337] [336-237] [236-137] [136-37] [36-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂