deka
2012. January 18. 13:55
most készítek a héten komlóból, még nincs, ez egy régebbi kép csak Alpár már nagyon kérte...
Kissci
2012. January 18. 13:13
Deka van kovászod?
m.sz.
2012. January 18. 12:51
De még milyen finom a deka kenyér!!!
alpár
2012. January 17. 22:50
nősülni? hát az italboltos gizus beférhetne, legalább nem fogazna (nincs már neki) és hitelem is lenne. meggondolom.
na még két felest gyorsan.
sitya
2012. January 17. 22:21
ú deka, nagyon szép a kenyér!
Primike
2012. January 17. 21:58
az up engem is durván marogat
primitív politológus
2012. January 17. 14:13
Uj Péter az Indextől, Schiffer András az LMP-ből, Cseresznye a Tankcsapdából. Továbbgondolva, 3 út áll előttük: zenekart csinálnak, pártot alapítanak vagy főznek egy ge*i nagy halászlevet!
juli
2012. January 17. 13:33
életvezetési tanács: nősülj meg, alpár. :P
m.sz.
2012. January 17. 11:46
Kérünk új képeket!
Kissci
2012. January 17. 11:27
Igen! Vastag pamutzokni + alsógatya + ???. Milyen okosságok vannak még?
Köszi alpár
2012. January 16. 09:55
Lassan írjatok egy posztot "Kacor életvezetés" címmel!
alpár
2012. January 16. 09:54
Egy alsógatya 4 napig jó: elöl, hátul és kifordítva!
okosabban
2012. January 16. 09:04
brúderSfájt
Primi
2012. January 15. 13:43
Brúderfájt
Primipapa
2012. January 15. 10:03
Kóla
alpár
2012. January 15. 08:37
sör
deka
2012. January 14. 14:05
főtt krumpli...
sitya
2012. January 14. 13:21
máglyarakás
Kissci
2012. January 14. 09:41
Mákosguba
deka
2012. January 13. 10:08
Armin böffentsél be élsz -e még!
Kissci
2012. January 13. 08:22
Igen, de a legigazibb kacoroknak van szélmalma is!
juli
2012. January 12. 09:13
ahan.
deka
2012. January 11. 16:39
az igazi kacor megtermeli aratja, csépli és viszi a malomba, ha nincsen neki véletlenül, de ez nem nagyon fordul elő...
juli
2012. January 11. 13:48
hol veszitek a liszteket, darákat, kölest, ilyesmit? tudtok megbízható helyet? elég bizalmatlan vagyok, mióta a grízben bogarak voltak, mikor a boltból hazaérve kinyitottam, és büdös és rosszízű a kukoricadara..
józsi bá
2012. January 10. 15:08
Parasztnet: Katt ide!
sitya
2012. January 10. 12:56
ebédre csülkös pacalt toltam természetesen köret nélkül, csak kenyérrel és savanyúsággal. ragad a szám, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva, hiányzott már az érzés.
juli, mutatom a spájzunkat is, csak még le kell fényképeznem :)
MennyiAzIdő?
2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)
[23398-23299] [23298-23199] [23198-23099] [23098-22999] [22998-22899] [22898-22799] [22798-22699] [22698-22599] [22598-22499] [22498-22399] [22398-22299] [22298-22199] [22198-22099] [22098-21999] [21998-21899] [21898-21799] [21798-21699] [21698-21599] [21598-21499] [21498-21399] [21398-21299] [21298-21199] [21198-21099] [21098-20999] [20998-20899] [20898-20799] [20798-20699] [20698-20599] [20598-20499] [20498-20399] [20398-20299] [20298-20199] [20198-20099] [20098-19999] [19998-19899] [19898-19799] [19798-19699] [19698-19599] [19598-19499] [19498-19399] [19398-19299] [19298-19199] [19198-19099] [19098-18999] [18998-18899] [18898-18799] [18798-18699] [18698-18599] [18598-18499] [18498-18399] [18398-18299] [18298-18199] [18198-18099] [18098-17999] [17998-17899] [17898-17799] [17798-17699] [17698-17599] [17598-17499] [17498-17399] [17398-17299] [17298-17199] [17198-17099] [17098-16999] [16998-16899] [16898-16799] [16798-16699] [16698-16599] [16598-16499] [16498-16399] [16398-16299] [16298-16199] [16198-16099] [16098-15999] [15998-15899] [15898-15799] [15798-15699] [15698-15599] [15598-15499] [15498-15399] [15398-15299] [15298-15199] [15198-15099] [15098-14999] [14998-14899] [14898-14799] [14798-14699] [14698-14599] [14598-14499] [14498-14399] [14398-14299] [14298-14199] [14198-14099] [14098-13999] [13998-13899] [13898-13799] [13798-13699] [13698-13599] [13598-13499] [13498-13399] [13398-13299] [13298-13199] [13198-13099] [13098-12999] [12998-12899] [12898-12799] [12798-12699] [12698-12599] [12598-12499] [12498-12399] [12398-12299] [12298-12199] [12198-12099] [12098-11999] [11998-11899] [11898-11799] [11798-11699] [11698-11599] [11598-11499] [11498-11399] [11398-11299] [11298-11199] [11198-11099] [11098-10999] [10998-10899] [10898-10799] [10798-10699] [10698-10599] [10598-10499] [10498-10399] [10398-10299] [10298-10199] [10198-10099] [10098-9999] [9998-9899] [9898-9799] [9798-9699] [9698-9599] [9598-9499] [9498-9399] [9398-9299] [9298-9199] [9198-9099] [9098-8999] [8998-8899] [8898-8799] [8798-8699] [8698-8599] [8598-8499] [8498-8399] [8398-8299] [8298-8199] [8198-8099] [8098-7999] [7998-7899] [7898-7799] [7798-7699] [7698-7599] [7598-7499] [7498-7399] [7398-7299] [7298-7199] [7198-7099] [7098-6999] [6998-6899] [6898-6799] [6798-6699] [6698-6599] [6598-6499] [6498-6399] [6398-6299] [6298-6199] [6198-6099] [6098-5999] [5998-5899] [5898-5799] [5798-5699] [5698-5599] [5598-5499] [5498-5399] [5398-5299] [5298-5199] [5198-5099] [5098-4999] [4998-4899] [4898-4799] [4798-4699] [4698-4599] [4598-4499] [4498-4399] [4398-4299] [4298-4199] [4198-4099] [4098-3999] [3998-3899] [3898-3799] [3798-3699] [3698-3599] [3598-3499] [3498-3399] [3398-3299] [3298-3199] [3198-3099] [3098-2999] [2998-2899] [2898-2799] [2798-2699] [2698-2599] [2598-2499] [2498-2399] [2398-2299] [2298-2199] [2198-2099] [2098-1999] [1998-1899] [1898-1799] [1798-1699] [1698-1599] [1598-1499] [1498-1399] [1398-1299] [1298-1199] [1198-1099] [1098-999] [998-899] [898-799] [798-699] [698-599] [598-499] [498-399] [398-299] [298-199] [198-99] [98-1] 2012. January 18. 13:55
most készítek a héten komlóból, még nincs, ez egy régebbi kép csak Alpár már nagyon kérte...
Kissci
2012. January 18. 13:13
Deka van kovászod?
m.sz.
2012. January 18. 12:51
De még milyen finom a deka kenyér!!!
alpár
2012. January 17. 22:50
nősülni? hát az italboltos gizus beférhetne, legalább nem fogazna (nincs már neki) és hitelem is lenne. meggondolom.
na még két felest gyorsan.
sitya
2012. January 17. 22:21
ú deka, nagyon szép a kenyér!
Primike
2012. January 17. 21:58
az up engem is durván marogat
primitív politológus
2012. January 17. 14:13
Uj Péter az Indextől, Schiffer András az LMP-ből, Cseresznye a Tankcsapdából. Továbbgondolva, 3 út áll előttük: zenekart csinálnak, pártot alapítanak vagy főznek egy ge*i nagy halászlevet!
juli
2012. January 17. 13:33
életvezetési tanács: nősülj meg, alpár. :P
m.sz.
2012. January 17. 11:46
Kérünk új képeket!
Kissci
2012. January 17. 11:27
Igen! Vastag pamutzokni + alsógatya + ???. Milyen okosságok vannak még?
Köszi alpár
2012. January 16. 09:55
Lassan írjatok egy posztot "Kacor életvezetés" címmel!
alpár
2012. January 16. 09:54
Egy alsógatya 4 napig jó: elöl, hátul és kifordítva!
okosabban
2012. January 16. 09:04
brúderSfájt
Primi
2012. January 15. 13:43
Brúderfájt
Primipapa
2012. January 15. 10:03
Kóla
alpár
2012. January 15. 08:37
sör
deka
2012. January 14. 14:05
főtt krumpli...
sitya
2012. January 14. 13:21
máglyarakás
Kissci
2012. January 14. 09:41
Mákosguba
deka
2012. January 13. 10:08
Armin böffentsél be élsz -e még!
Kissci
2012. January 13. 08:22
Igen, de a legigazibb kacoroknak van szélmalma is!
juli
2012. January 12. 09:13
ahan.
deka
2012. January 11. 16:39
az igazi kacor megtermeli aratja, csépli és viszi a malomba, ha nincsen neki véletlenül, de ez nem nagyon fordul elő...
juli
2012. January 11. 13:48
hol veszitek a liszteket, darákat, kölest, ilyesmit? tudtok megbízható helyet? elég bizalmatlan vagyok, mióta a grízben bogarak voltak, mikor a boltból hazaérve kinyitottam, és büdös és rosszízű a kukoricadara..
józsi bá
2012. January 10. 15:08
Parasztnet: Katt ide!
sitya
2012. January 10. 12:56
ebédre csülkös pacalt toltam természetesen köret nélkül, csak kenyérrel és savanyúsággal. ragad a szám, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva, hiányzott már az érzés.
juli, mutatom a spájzunkat is, csak még le kell fényképeznem :)
MennyiAzIdő?
2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)