Ati
2012. May 27. 21:22
Barnus fiammal ma horgászni voltunk. + kárász, 3 keszeg, 2 busa, 2 ponty (5kg), 1 csuka (58cm). A két szomszéd semmit sem fogott.
deka
2012. May 26. 13:23
soha rosszabb napot Sitya, Marci a kép eddig az idei legjobbja!
sitya
2012. May 25. 15:17
mai napom a kemencekészítés tanulmányozásával telt
mesterszakács
2012. May 25. 08:20
Atis! A sajt fenséges, gratulálok!
deka
2012. May 24. 16:49
krumplilevesbe pl. és próbáld ki, hogy télire a gyökerét felvágod apró darabokra, megszárítod és azt használod fel, az sokkal intezívebb!
mesterszakács
2012. May 24. 13:18
Nekünk van, de nem petrezselyem helyett használjuk, mert egész más az íze.
juli
2012. May 24. 12:50
a szomszéd néni lestyánjából engedéllyel néha-néha csipegetünk. ez valami nagy jóság, gyakorlatilag állandó friss petrezselyemféle, levesbe, krumplihoz, paradicsomos ételekhez, fasírthoz. nektek van?
mesterszakács
2012. May 24. 08:17
szerdán: halászlé, juhtúrós puliszka
juli
2012. May 22. 23:49
Ati, Ági! A nyolcadik képet nektek ajánlom: Katt ide!
Tanuló
2012. May 22. 22:01
Én úgy tanultam hogy pálinkáva kell a szörpöt
sitya
2012. May 22. 21:30
bodzaszörpöt készítettünk, elég jó lett.
primi
2012. May 22. 19:05
Tarját sütsz 1-2 percig olajban
deka
2012. May 21. 21:32
tarkabableves, mangalica sonkával...
sitya
2012. May 21. 21:03
baromi jó friss spárgalevest csináltunk
sitya
2012. May 21. 13:08
lájtos marhapöri házitarhonyával
primi
2012. May 20. 18:45
igen,igne,igen
kissci
2012. May 20. 09:43
huskenyer hagymas krumplisalataval
sitya
2012. May 19. 18:02
gulyásleves, vargabéles
alpi
2012. May 19. 10:30
@Tanuló: pálninkát, b+
deka
2012. May 19. 09:35
hajdinás töltött káposztát, vagy slambucot! esetleg tőtikét!
Tanuló
2012. May 18. 23:22
Mit főzzek bográcsban? pörkölt és pöri alapú leveseket unom. mondjatok valamit
primi
2012. May 18. 23:20
Száll a hét pénteken este megdörren a gép
sitya
2012. May 16. 12:28
Doki, megnéztem, szerintem primitív. Nem ettek ezek még jót és mégis dagadtak.
sitya
2012. May 16. 12:18
nyilt egy új kifőzde a környéken (Nokedli névre hallgat), 710 Ft-ért ettem pacalt főtt krumpliva, savanyúsággal, kenyérrel, ásványvízzel. És finom, friss volt. Merem ajánlani.
deka
2012. May 16. 09:20
szerintem inkább bunkó, nézem is a müsort, ha tehetem...
alpi
2012. May 16. 05:21
ne kiflizz! buntesd a tested! kakukkra piazzall!!!
Primipapa
2012. May 15. 23:32
Doki bejelentkezett UKból?
Doki
2012. May 15. 22:06
Szerintetek ez bunko vagy primitiv? Katt ide!
juli
2012. May 15. 21:21
hú, ez a kifli király!
alpár
2012. May 15. 06:50
kissci, itt az adagolóm: "Személyenként 20-40 dkg nyers hússal lehet számítani. A 20 dkg akkor, ha a baráti társaságban sok a kisétkű, gyerek, stb. A 40 dkg a klasszikus egész napos férfi összejövetelek adagja."
kissci
2012. May 15. 06:47
délután 120 emberre főzök marhapörköltet, 40kg lábszár, 8kg hagyma...
deka
2012. May 14. 13:22
nekem is!
sitya
2012. May 12. 16:55
kedvem lenne fröccsözgetni
juli
2012. May 12. 14:28
megyünk esküvőre, egyetek velünk lélekben
alpár
2012. May 09. 10:05
jó buli volt: Katt ide!
Primi
2012. May 07. 19:54
tényelg ez hogylehet okos
deka
2012. May 07. 15:56
vasárnapi húsleves, lecsó...
szalonnapörc
2012. May 06. 22:11
túróscsusza
alpar
2012. May 06. 17:36
He, okostobias! Hogy a f...omba lehehet valami borral szennyezett?
Tanárbácsi
2012. May 06. 15:09
borosüveg (= bornak való üveg) de: boros üveg (= borral szennyezett v. borral telt üveg)
juli
2012. May 05. 15:46
mi is lángost reggeliztünk a Mars téren! aztán házi gyros, tzatzikivel. uzsonnára kinek eper, kinek házilag pirított tökmag
alpár
2012. May 05. 11:09
9-kor lángos, 11-kor ebéd, DE nyugi estig nem unatkozom, 3-4 körül kész a bográcspacal, vacsira mehet a sörhöz perec a kocsmába!
primi
2012. May 04. 20:53
Száll a hét pênteken este megdörren a gép
primi
2012. May 04. 20:37
Bánkó
Kissci
2012. May 02. 13:43
40 főre csináltam gulyást egy legénybúcsún...
alpár
2012. May 02. 13:42
Hósszúhétvégéken én inkább csak inni szoktam, meg a fogadókban bekapok pacalt ilyesmit! Most is annyira szátittam az agyamat, hogy ezen a héten inkább nem megyek a gyárba pihenek, regenerálódok, hogy hétvégén megint KOzzam az agyamat!
sitya
2012. May 02. 10:48
ati, ok, köszi, remek - egyeztetünk
többiek: ti nem ettetek semmit a négy nap alatt?
ati
2012. May 01. 21:51
Sitya, elfeledtem odaadni a sajtotokat, pedig már be is volt csomagolva.
sitya
2012. April 30. 20:38
ja és no para, a zsírszintre is gondunk volt
kisdci
2012. April 29. 12:29
tegnap annyira leesett a verzsirom, hogy ma szetrobban a fejem
deka
2012. April 28. 18:06
Atis mi a számod?
kissci
2012. April 28. 10:13
ma ebedkor spargaval csokkentem a 10es zsirszintem a megfelelo 2 re, de pedig rottyan a bogracsgulyas egy legenybucsun. ott pedig a palinka fogja levinni!
IKEAbuzi
2012. April 27. 10:26
Katt ide!
sitya
2012. April 26. 21:30
az igazi bunkó, ő tudja, hogy kell az ikeás cuccokat használni: Katt ide!
sitya
2012. April 25. 21:57
ati!!! csodás idő lesz hétfőn az öléshez :))
Simi
2012. April 25. 21:28
Még Norbi Update szerint is "a zsír a barátunk!" Nyomjuk hát a szalonnát, kolbászt, disznósajtot...sok lilahagymával, erőspaprikával etc.!!
Ati
2012. April 24. 20:25
Nálam sajna csak kétszeres, nagyon égő.
deka
2012. April 24. 15:30
Simi: Ámen
Simi
2012. April 23. 20:12
Sok hűhó... persze, hogy minden tisztességes Kacoré magasabb!! Legjobb, ha nem méreted a vérzsírszintet, nálam már kb. 15 éve magasnak találták, nem méretem, nem törődöm vele, mert egészséges az, ami jólesik...
Prmi 01
2012. April 23. 18:50
Nem okoskodsz tömöd a majmod
sitya
2012. April 23. 10:12
julinál a pont :)
juli
2012. April 22. 10:16
gyakorlatilag bárkinél el tudom képzelni a magas vérzsírszintet
deka
2012. April 21. 15:39
lenne egy tippem!
Kacordoktor
2012. April 21. 13:54
Mindenki tippelhet: melyik kacorunknak mértek a normálisnál ötször nagyobb vérzsírszintet? A nyertes kap egy tejszínes zsírturmixot.
juli
2012. April 20. 20:22
okk. most találtam anya réteséről is, de nem ám hájas!
sitya
2012. April 20. 17:31
Katt ide! Kiemelem a lényeget: "Az igazi megoldás az lenne, ha sok ember vadászna, aztán hazavinnék és megennék a húst. A vadhús sokkal jobb minőségű, mint a háziasított állatok húsa, kisebb a zsírtartalma, több benne a fehérje, alacsony a koleszterinszintje.
@tanácstalan, itt egy újabb lehetőség!
deka
2012. April 20. 08:40
Juli azt nyomd fel, amikor kolbászt eszik, Marci mesélte!
mesterszakács
2012. April 20. 07:58
igen!
juli
2012. April 20. 00:11
Zsombi enni tanul - érdekel? ilyenem van
mesterszakács
2012. April 19. 12:55
Mikor lesz már végre új kép????!!!!
sitya
2012. April 17. 22:11
a nap híre: a kutya megtalálta a nyulakat, de már csak paprikásként: Katt ide!
doktor bubó
2012. April 17. 21:45
a leletbe csomagolj kenyérszalonnát, azt majszold napközben, hazafelé meg félúton a sör mellé (abban nincs zsír) a kocsmában csapj be két zsíros deszkát, hogy kibírd hazáig.
ezek a vérvételes vámpírok csak a hülyeséget beszélik.
Primi
2012. April 17. 20:30
Nem kell itt okitani mi van öeg ciki a háj a standon? az a bunkó egyél nyugodtan
Primi
2012. April 17. 20:24
Tanácsos Nem vagy kacor vagy mi ha nem eszel zsírosat, lételemed a zsír.Tudod milyen legyél?!!
deka
2012. April 17. 14:22
kevés zsír van pl. a belsőségekben, ahogy Sitya mondja, de pl. ott van a zuza, szív, máj ezeket tudom még ajánlani.
sitya
2012. April 17. 13:47
@tanácstalan azért a túlzásba vitt zsírmentesség nem elfogadható, de néha-néha azért egy kis hal beleférhet, sonkának a sovány része, hagyma, ilyesmi, de a végén aztán kompenzálni kell mondjuk egy csülkös körmös pacallal
tanácstalan
2012. April 17. 12:58
mit egyen egy kacor, ha nem akar zsírosat enni?
deka
2012. April 15. 22:06
paprikás krumpli
Primi
2012. April 15. 21:13
Én meg szalonnát zabáltam
kissci
2012. April 15. 19:06
szalonnát abáltam
sitya
2012. April 15. 16:17
tárkonyos raguleves őzből.
deka
2012. April 15. 11:59
főtt füstölt sonka tocsnyi
veszprem
2012. April 13. 10:04
jó volt a konferencia, hallgattunk előadást a sellőben, a cimborában, a mackó testvérben, a grandkanyonban és a dédapám főztjében.
veszprem
2012. April 12. 16:17
reggeli: kacsamaj zsirjaban, parma sonka, tokmagos gofri hazi afonyalekvarral
Primi
2012. April 11. 22:46
Telefax
sitya
2012. April 10. 12:41
marcival konferencia címén fogunk egész héten sörözni veszprémben, de jövő héten jöhet palibá!
deka
2012. April 10. 10:30
Sitya, péntek Pali bácsi?
sitya
2012. April 07. 10:56
Fő a sonka
deka
2012. April 06. 07:51
kacor ma halat eszik!
sitya
2012. April 04. 15:51
báránycomb megrendelve
deka
2012. April 04. 13:12
Katt ide!
deka
2012. April 04. 08:56
ok, addig én azért tesztelem Pali bácsit!
sitya
2012. April 03. 21:26
deka, toljuk el a palibácsit, mert a héten tartózkodom a normális kajától :) A 16-i héten bármikor jó
deka
2012. April 03. 12:06
elterveztem, hogy készítek képet a pacalról, de rendesen bemartunk. az este nyertese Endre lett, reggel még takarított...
kissci
2012. April 03. 09:54
Simi köszi a pacalt jó volt, pont így szeretem!
Primi
2012. April 02. 21:12
kenyér kenyér drága kenyér haj
alpár
2012. April 01. 21:09
aljas kúszóbab: Katt ide!
deka
2012. April 01. 20:46
holnap őskacor buli Szegeden, Simi rezidenciáján. Velős pacal lesz...
sitya
2012. March 31. 12:06
no, hagymaleves lesz (köszi juli!), másodikként pedig sült kacsacomb tört krumplival és barackbefőttel
primi
2012. March 30. 19:34
a polgári izlésű nézők miatt húha anyád
[23641-23542] [23541-23442] [23441-23342] [23341-23242] [23241-23142] [23141-23042] [23041-22942] [22941-22842] [22841-22742] [22741-22642] [22641-22542] [22541-22442] [22441-22342] [22341-22242] [22241-22142] [22141-22042] [22041-21942] [21941-21842] [21841-21742] [21741-21642] [21641-21542] [21541-21442] [21441-21342] [21341-21242] [21241-21142] [21141-21042] [21041-20942] [20941-20842] [20841-20742] [20741-20642] [20641-20542] [20541-20442] [20441-20342] [20341-20242] [20241-20142] [20141-20042] [20041-19942] [19941-19842] [19841-19742] [19741-19642] [19641-19542] [19541-19442] [19441-19342] [19341-19242] [19241-19142] [19141-19042] [19041-18942] [18941-18842] [18841-18742] [18741-18642] [18641-18542] [18541-18442] [18441-18342] [18341-18242] [18241-18142] [18141-18042] [18041-17942] [17941-17842] [17841-17742] [17741-17642] [17641-17542] [17541-17442] [17441-17342] [17341-17242] [17241-17142] [17141-17042] [17041-16942] [16941-16842] [16841-16742] [16741-16642] [16641-16542] [16541-16442] [16441-16342] [16341-16242] [16241-16142] [16141-16042] [16041-15942] [15941-15842] [15841-15742] [15741-15642] [15641-15542] [15541-15442] [15441-15342] [15341-15242] [15241-15142] [15141-15042] [15041-14942] [14941-14842] [14841-14742] [14741-14642] [14641-14542] [14541-14442] [14441-14342] [14341-14242] [14241-14142] [14141-14042] [14041-13942] [13941-13842] [13841-13742] [13741-13642] [13641-13542] [13541-13442] [13441-13342] [13341-13242] [13241-13142] [13141-13042] [13041-12942] [12941-12842] [12841-12742] [12741-12642] [12641-12542] [12541-12442] [12441-12342] [12341-12242] [12241-12142] [12141-12042] [12041-11942] [11941-11842] [11841-11742] [11741-11642] [11641-11542] [11541-11442] [11441-11342] [11341-11242] [11241-11142] [11141-11042] [11041-10942] [10941-10842] [10841-10742] [10741-10642] [10641-10542] [10541-10442] [10441-10342] [10341-10242] [10241-10142] [10141-10042] [10041-9942] [9941-9842] [9841-9742] [9741-9642] [9641-9542] [9541-9442] [9441-9342] [9341-9242] [9241-9142] [9141-9042] [9041-8942] [8941-8842] [8841-8742] [8741-8642] [8641-8542] [8541-8442] [8441-8342] [8341-8242] [8241-8142] [8141-8042] [8041-7942] [7941-7842] [7841-7742] [7741-7642] [7641-7542] [7541-7442] [7441-7342] [7341-7242] [7241-7142] [7141-7042] [7041-6942] [6941-6842] [6841-6742] [6741-6642] [6641-6542] [6541-6442] [6441-6342] [6341-6242] [6241-6142] [6141-6042] [6041-5942] [5941-5842] [5841-5742] [5741-5642] [5641-5542] [5541-5442] [5441-5342] [5341-5242] [5241-5142] [5141-5042] [5041-4942] [4941-4842] [4841-4742] [4741-4642] [4641-4542] [4541-4442] [4441-4342] [4341-4242] [4241-4142] [4141-4042] [4041-3942] [3941-3842] [3841-3742] [3741-3642] [3641-3542] [3541-3442] [3441-3342] [3341-3242] [3241-3142] [3141-3042] [3041-2942] [2941-2842] [2841-2742] [2741-2642] [2641-2542] [2541-2442] [2441-2342] [2341-2242] [2241-2142] [2141-2042] [2041-1942] [1941-1842] [1841-1742] [1741-1642] [1641-1542] [1541-1442] [1441-1342] [1341-1242] [1241-1142] [1141-1042] [1041-942] [941-842] [841-742] [741-642] [641-542] [541-442] [441-342] [341-242] [241-142] [141-42] [41-1] 2012. May 27. 21:22
Barnus fiammal ma horgászni voltunk. + kárász, 3 keszeg, 2 busa, 2 ponty (5kg), 1 csuka (58cm). A két szomszéd semmit sem fogott.
deka
2012. May 26. 13:23
soha rosszabb napot Sitya, Marci a kép eddig az idei legjobbja!
sitya
2012. May 25. 15:17
mai napom a kemencekészítés tanulmányozásával telt
mesterszakács
2012. May 25. 08:20
Atis! A sajt fenséges, gratulálok!
deka
2012. May 24. 16:49
krumplilevesbe pl. és próbáld ki, hogy télire a gyökerét felvágod apró darabokra, megszárítod és azt használod fel, az sokkal intezívebb!
mesterszakács
2012. May 24. 13:18
Nekünk van, de nem petrezselyem helyett használjuk, mert egész más az íze.
juli
2012. May 24. 12:50
a szomszéd néni lestyánjából engedéllyel néha-néha csipegetünk. ez valami nagy jóság, gyakorlatilag állandó friss petrezselyemféle, levesbe, krumplihoz, paradicsomos ételekhez, fasírthoz. nektek van?
mesterszakács
2012. May 24. 08:17
szerdán: halászlé, juhtúrós puliszka
juli
2012. May 22. 23:49
Ati, Ági! A nyolcadik képet nektek ajánlom: Katt ide!
Tanuló
2012. May 22. 22:01
Én úgy tanultam hogy pálinkáva kell a szörpöt
sitya
2012. May 22. 21:30
bodzaszörpöt készítettünk, elég jó lett.
primi
2012. May 22. 19:05
Tarját sütsz 1-2 percig olajban
deka
2012. May 21. 21:32
tarkabableves, mangalica sonkával...
sitya
2012. May 21. 21:03
baromi jó friss spárgalevest csináltunk
sitya
2012. May 21. 13:08
lájtos marhapöri házitarhonyával
primi
2012. May 20. 18:45
igen,igne,igen
kissci
2012. May 20. 09:43
huskenyer hagymas krumplisalataval
sitya
2012. May 19. 18:02
gulyásleves, vargabéles
alpi
2012. May 19. 10:30
@Tanuló: pálninkát, b+
deka
2012. May 19. 09:35
hajdinás töltött káposztát, vagy slambucot! esetleg tőtikét!
Tanuló
2012. May 18. 23:22
Mit főzzek bográcsban? pörkölt és pöri alapú leveseket unom. mondjatok valamit
primi
2012. May 18. 23:20
Száll a hét pénteken este megdörren a gép
sitya
2012. May 16. 12:28
Doki, megnéztem, szerintem primitív. Nem ettek ezek még jót és mégis dagadtak.
sitya
2012. May 16. 12:18
nyilt egy új kifőzde a környéken (Nokedli névre hallgat), 710 Ft-ért ettem pacalt főtt krumpliva, savanyúsággal, kenyérrel, ásványvízzel. És finom, friss volt. Merem ajánlani.
deka
2012. May 16. 09:20
szerintem inkább bunkó, nézem is a müsort, ha tehetem...
alpi
2012. May 16. 05:21
ne kiflizz! buntesd a tested! kakukkra piazzall!!!
Primipapa
2012. May 15. 23:32
Doki bejelentkezett UKból?
Doki
2012. May 15. 22:06
Szerintetek ez bunko vagy primitiv? Katt ide!
juli
2012. May 15. 21:21
hú, ez a kifli király!
alpár
2012. May 15. 06:50
kissci, itt az adagolóm: "Személyenként 20-40 dkg nyers hússal lehet számítani. A 20 dkg akkor, ha a baráti társaságban sok a kisétkű, gyerek, stb. A 40 dkg a klasszikus egész napos férfi összejövetelek adagja."
kissci
2012. May 15. 06:47
délután 120 emberre főzök marhapörköltet, 40kg lábszár, 8kg hagyma...
deka
2012. May 14. 13:22
nekem is!
sitya
2012. May 12. 16:55
kedvem lenne fröccsözgetni
juli
2012. May 12. 14:28
megyünk esküvőre, egyetek velünk lélekben
alpár
2012. May 09. 10:05
jó buli volt: Katt ide!
Primi
2012. May 07. 19:54
tényelg ez hogylehet okos
deka
2012. May 07. 15:56
vasárnapi húsleves, lecsó...
szalonnapörc
2012. May 06. 22:11
túróscsusza
alpar
2012. May 06. 17:36
He, okostobias! Hogy a f...omba lehehet valami borral szennyezett?
Tanárbácsi
2012. May 06. 15:09
borosüveg (= bornak való üveg) de: boros üveg (= borral szennyezett v. borral telt üveg)
juli
2012. May 05. 15:46
mi is lángost reggeliztünk a Mars téren! aztán házi gyros, tzatzikivel. uzsonnára kinek eper, kinek házilag pirított tökmag
alpár
2012. May 05. 11:09
9-kor lángos, 11-kor ebéd, DE nyugi estig nem unatkozom, 3-4 körül kész a bográcspacal, vacsira mehet a sörhöz perec a kocsmába!
primi
2012. May 04. 20:53
Száll a hét pênteken este megdörren a gép
primi
2012. May 04. 20:37
Bánkó
Kissci
2012. May 02. 13:43
40 főre csináltam gulyást egy legénybúcsún...
alpár
2012. May 02. 13:42
Hósszúhétvégéken én inkább csak inni szoktam, meg a fogadókban bekapok pacalt ilyesmit! Most is annyira szátittam az agyamat, hogy ezen a héten inkább nem megyek a gyárba pihenek, regenerálódok, hogy hétvégén megint KOzzam az agyamat!
sitya
2012. May 02. 10:48
ati, ok, köszi, remek - egyeztetünk
többiek: ti nem ettetek semmit a négy nap alatt?
ati
2012. May 01. 21:51
Sitya, elfeledtem odaadni a sajtotokat, pedig már be is volt csomagolva.
sitya
2012. April 30. 20:38
ja és no para, a zsírszintre is gondunk volt
kisdci
2012. April 29. 12:29
tegnap annyira leesett a verzsirom, hogy ma szetrobban a fejem
deka
2012. April 28. 18:06
Atis mi a számod?
kissci
2012. April 28. 10:13
ma ebedkor spargaval csokkentem a 10es zsirszintem a megfelelo 2 re, de pedig rottyan a bogracsgulyas egy legenybucsun. ott pedig a palinka fogja levinni!
IKEAbuzi
2012. April 27. 10:26
Katt ide!
sitya
2012. April 26. 21:30
az igazi bunkó, ő tudja, hogy kell az ikeás cuccokat használni: Katt ide!
sitya
2012. April 25. 21:57
ati!!! csodás idő lesz hétfőn az öléshez :))
Simi
2012. April 25. 21:28
Még Norbi Update szerint is "a zsír a barátunk!" Nyomjuk hát a szalonnát, kolbászt, disznósajtot...sok lilahagymával, erőspaprikával etc.!!
Ati
2012. April 24. 20:25
Nálam sajna csak kétszeres, nagyon égő.
deka
2012. April 24. 15:30
Simi: Ámen
Simi
2012. April 23. 20:12
Sok hűhó... persze, hogy minden tisztességes Kacoré magasabb!! Legjobb, ha nem méreted a vérzsírszintet, nálam már kb. 15 éve magasnak találták, nem méretem, nem törődöm vele, mert egészséges az, ami jólesik...
Prmi 01
2012. April 23. 18:50
Nem okoskodsz tömöd a majmod
sitya
2012. April 23. 10:12
julinál a pont :)
juli
2012. April 22. 10:16
gyakorlatilag bárkinél el tudom képzelni a magas vérzsírszintet
deka
2012. April 21. 15:39
lenne egy tippem!
Kacordoktor
2012. April 21. 13:54
Mindenki tippelhet: melyik kacorunknak mértek a normálisnál ötször nagyobb vérzsírszintet? A nyertes kap egy tejszínes zsírturmixot.
juli
2012. April 20. 20:22
okk. most találtam anya réteséről is, de nem ám hájas!
sitya
2012. April 20. 17:31
Katt ide! Kiemelem a lényeget: "Az igazi megoldás az lenne, ha sok ember vadászna, aztán hazavinnék és megennék a húst. A vadhús sokkal jobb minőségű, mint a háziasított állatok húsa, kisebb a zsírtartalma, több benne a fehérje, alacsony a koleszterinszintje.
@tanácstalan, itt egy újabb lehetőség!
deka
2012. April 20. 08:40
Juli azt nyomd fel, amikor kolbászt eszik, Marci mesélte!
mesterszakács
2012. April 20. 07:58
igen!
juli
2012. April 20. 00:11
Zsombi enni tanul - érdekel? ilyenem van
mesterszakács
2012. April 19. 12:55
Mikor lesz már végre új kép????!!!!
sitya
2012. April 17. 22:11
a nap híre: a kutya megtalálta a nyulakat, de már csak paprikásként: Katt ide!
doktor bubó
2012. April 17. 21:45
a leletbe csomagolj kenyérszalonnát, azt majszold napközben, hazafelé meg félúton a sör mellé (abban nincs zsír) a kocsmában csapj be két zsíros deszkát, hogy kibírd hazáig.
ezek a vérvételes vámpírok csak a hülyeséget beszélik.
Primi
2012. April 17. 20:30
Nem kell itt okitani mi van öeg ciki a háj a standon? az a bunkó egyél nyugodtan
Primi
2012. April 17. 20:24
Tanácsos Nem vagy kacor vagy mi ha nem eszel zsírosat, lételemed a zsír.Tudod milyen legyél?!!
deka
2012. April 17. 14:22
kevés zsír van pl. a belsőségekben, ahogy Sitya mondja, de pl. ott van a zuza, szív, máj ezeket tudom még ajánlani.
sitya
2012. April 17. 13:47
@tanácstalan azért a túlzásba vitt zsírmentesség nem elfogadható, de néha-néha azért egy kis hal beleférhet, sonkának a sovány része, hagyma, ilyesmi, de a végén aztán kompenzálni kell mondjuk egy csülkös körmös pacallal
tanácstalan
2012. April 17. 12:58
mit egyen egy kacor, ha nem akar zsírosat enni?
deka
2012. April 15. 22:06
paprikás krumpli
Primi
2012. April 15. 21:13
Én meg szalonnát zabáltam
kissci
2012. April 15. 19:06
szalonnát abáltam
sitya
2012. April 15. 16:17
tárkonyos raguleves őzből.
deka
2012. April 15. 11:59
főtt füstölt sonka tocsnyi
veszprem
2012. April 13. 10:04
jó volt a konferencia, hallgattunk előadást a sellőben, a cimborában, a mackó testvérben, a grandkanyonban és a dédapám főztjében.
veszprem
2012. April 12. 16:17
reggeli: kacsamaj zsirjaban, parma sonka, tokmagos gofri hazi afonyalekvarral
Primi
2012. April 11. 22:46
Telefax
sitya
2012. April 10. 12:41
marcival konferencia címén fogunk egész héten sörözni veszprémben, de jövő héten jöhet palibá!
deka
2012. April 10. 10:30
Sitya, péntek Pali bácsi?
sitya
2012. April 07. 10:56
Fő a sonka
deka
2012. April 06. 07:51
kacor ma halat eszik!
sitya
2012. April 04. 15:51
báránycomb megrendelve
deka
2012. April 04. 13:12
Katt ide!
deka
2012. April 04. 08:56
ok, addig én azért tesztelem Pali bácsit!
sitya
2012. April 03. 21:26
deka, toljuk el a palibácsit, mert a héten tartózkodom a normális kajától :) A 16-i héten bármikor jó
deka
2012. April 03. 12:06
elterveztem, hogy készítek képet a pacalról, de rendesen bemartunk. az este nyertese Endre lett, reggel még takarított...
kissci
2012. April 03. 09:54
Simi köszi a pacalt jó volt, pont így szeretem!
Primi
2012. April 02. 21:12
kenyér kenyér drága kenyér haj
alpár
2012. April 01. 21:09
aljas kúszóbab: Katt ide!
deka
2012. April 01. 20:46
holnap őskacor buli Szegeden, Simi rezidenciáján. Velős pacal lesz...
sitya
2012. March 31. 12:06
no, hagymaleves lesz (köszi juli!), másodikként pedig sült kacsacomb tört krumplival és barackbefőttel
primi
2012. March 30. 19:34
a polgári izlésű nézők miatt húha anyád