Kissci
2012. January 18. 13:13
Deka van kovászod?
m.sz.
2012. January 18. 12:51
De még milyen finom a deka kenyér!!!
alpár
2012. January 17. 22:50
nősülni? hát az italboltos gizus beférhetne, legalább nem fogazna (nincs már neki) és hitelem is lenne. meggondolom.
na még két felest gyorsan.
sitya
2012. January 17. 22:21
ú deka, nagyon szép a kenyér!
Primike
2012. January 17. 21:58
az up engem is durván marogat
primitív politológus
2012. January 17. 14:13
Uj Péter az Indextől, Schiffer András az LMP-ből, Cseresznye a Tankcsapdából. Továbbgondolva, 3 út áll előttük: zenekart csinálnak, pártot alapítanak vagy főznek egy ge*i nagy halászlevet!
juli
2012. January 17. 13:33
életvezetési tanács: nősülj meg, alpár. :P
m.sz.
2012. January 17. 11:46
Kérünk új képeket!
Kissci
2012. January 17. 11:27
Igen! Vastag pamutzokni + alsógatya + ???. Milyen okosságok vannak még?
Köszi alpár
2012. January 16. 09:55
Lassan írjatok egy posztot "Kacor életvezetés" címmel!
alpár
2012. January 16. 09:54
Egy alsógatya 4 napig jó: elöl, hátul és kifordítva!
okosabban
2012. January 16. 09:04
brúderSfájt
Primi
2012. January 15. 13:43
Brúderfájt
Primipapa
2012. January 15. 10:03
Kóla
alpár
2012. January 15. 08:37
sör
deka
2012. January 14. 14:05
főtt krumpli...
sitya
2012. January 14. 13:21
máglyarakás
Kissci
2012. January 14. 09:41
Mákosguba
deka
2012. January 13. 10:08
Armin böffentsél be élsz -e még!
Kissci
2012. January 13. 08:22
Igen, de a legigazibb kacoroknak van szélmalma is!
juli
2012. January 12. 09:13
ahan.
deka
2012. January 11. 16:39
az igazi kacor megtermeli aratja, csépli és viszi a malomba, ha nincsen neki véletlenül, de ez nem nagyon fordul elő...
juli
2012. January 11. 13:48
hol veszitek a liszteket, darákat, kölest, ilyesmit? tudtok megbízható helyet? elég bizalmatlan vagyok, mióta a grízben bogarak voltak, mikor a boltból hazaérve kinyitottam, és büdös és rosszízű a kukoricadara..
józsi bá
2012. January 10. 15:08
Parasztnet: Katt ide!
sitya
2012. January 10. 12:56
ebédre csülkös pacalt toltam természetesen köret nélkül, csak kenyérrel és savanyúsággal. ragad a szám, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva, hiányzott már az érzés.
juli, mutatom a spájzunkat is, csak még le kell fényképeznem :)
MennyiAzIdő?
2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)
deka
2011. December 09. 22:10
ma végül fejtett bablevest csináltam füstölt kolozsvárival, holnap meg kolbásztöltés Kéthelyen!
[23097-22998] [22997-22898] [22897-22798] [22797-22698] [22697-22598] [22597-22498] [22497-22398] [22397-22298] [22297-22198] [22197-22098] [22097-21998] [21997-21898] [21897-21798] [21797-21698] [21697-21598] [21597-21498] [21497-21398] [21397-21298] [21297-21198] [21197-21098] [21097-20998] [20997-20898] [20897-20798] [20797-20698] [20697-20598] [20597-20498] [20497-20398] [20397-20298] [20297-20198] [20197-20098] [20097-19998] [19997-19898] [19897-19798] [19797-19698] [19697-19598] [19597-19498] [19497-19398] [19397-19298] [19297-19198] [19197-19098] [19097-18998] [18997-18898] [18897-18798] [18797-18698] [18697-18598] [18597-18498] [18497-18398] [18397-18298] [18297-18198] [18197-18098] [18097-17998] [17997-17898] [17897-17798] [17797-17698] [17697-17598] [17597-17498] [17497-17398] [17397-17298] [17297-17198] [17197-17098] [17097-16998] [16997-16898] [16897-16798] [16797-16698] [16697-16598] [16597-16498] [16497-16398] [16397-16298] [16297-16198] [16197-16098] [16097-15998] [15997-15898] [15897-15798] [15797-15698] [15697-15598] [15597-15498] [15497-15398] [15397-15298] [15297-15198] [15197-15098] [15097-14998] [14997-14898] [14897-14798] [14797-14698] [14697-14598] [14597-14498] [14497-14398] [14397-14298] [14297-14198] [14197-14098] [14097-13998] [13997-13898] [13897-13798] [13797-13698] [13697-13598] [13597-13498] [13497-13398] [13397-13298] [13297-13198] [13197-13098] [13097-12998] [12997-12898] [12897-12798] [12797-12698] [12697-12598] [12597-12498] [12497-12398] [12397-12298] [12297-12198] [12197-12098] [12097-11998] [11997-11898] [11897-11798] [11797-11698] [11697-11598] [11597-11498] [11497-11398] [11397-11298] [11297-11198] [11197-11098] [11097-10998] [10997-10898] [10897-10798] [10797-10698] [10697-10598] [10597-10498] [10497-10398] [10397-10298] [10297-10198] [10197-10098] [10097-9998] [9997-9898] [9897-9798] [9797-9698] [9697-9598] [9597-9498] [9497-9398] [9397-9298] [9297-9198] [9197-9098] [9097-8998] [8997-8898] [8897-8798] [8797-8698] [8697-8598] [8597-8498] [8497-8398] [8397-8298] [8297-8198] [8197-8098] [8097-7998] [7997-7898] [7897-7798] [7797-7698] [7697-7598] [7597-7498] [7497-7398] [7397-7298] [7297-7198] [7197-7098] [7097-6998] [6997-6898] [6897-6798] [6797-6698] [6697-6598] [6597-6498] [6497-6398] [6397-6298] [6297-6198] [6197-6098] [6097-5998] [5997-5898] [5897-5798] [5797-5698] [5697-5598] [5597-5498] [5497-5398] [5397-5298] [5297-5198] [5197-5098] [5097-4998] [4997-4898] [4897-4798] [4797-4698] [4697-4598] [4597-4498] [4497-4398] [4397-4298] [4297-4198] [4197-4098] [4097-3998] [3997-3898] [3897-3798] [3797-3698] [3697-3598] [3597-3498] [3497-3398] [3397-3298] [3297-3198] [3197-3098] [3097-2998] [2997-2898] [2897-2798] [2797-2698] [2697-2598] [2597-2498] [2497-2398] [2397-2298] [2297-2198] [2197-2098] [2097-1998] [1997-1898] [1897-1798] [1797-1698] [1697-1598] [1597-1498] [1497-1398] [1397-1298] [1297-1198] [1197-1098] [1097-998] [997-898] [897-798] [797-698] [697-598] [597-498] [497-398] [397-298] [297-198] [197-98] [97-1] 2012. January 18. 13:13
Deka van kovászod?
m.sz.
2012. January 18. 12:51
De még milyen finom a deka kenyér!!!
alpár
2012. January 17. 22:50
nősülni? hát az italboltos gizus beférhetne, legalább nem fogazna (nincs már neki) és hitelem is lenne. meggondolom.
na még két felest gyorsan.
sitya
2012. January 17. 22:21
ú deka, nagyon szép a kenyér!
Primike
2012. January 17. 21:58
az up engem is durván marogat
primitív politológus
2012. January 17. 14:13
Uj Péter az Indextől, Schiffer András az LMP-ből, Cseresznye a Tankcsapdából. Továbbgondolva, 3 út áll előttük: zenekart csinálnak, pártot alapítanak vagy főznek egy ge*i nagy halászlevet!
juli
2012. January 17. 13:33
életvezetési tanács: nősülj meg, alpár. :P
m.sz.
2012. January 17. 11:46
Kérünk új képeket!
Kissci
2012. January 17. 11:27
Igen! Vastag pamutzokni + alsógatya + ???. Milyen okosságok vannak még?
Köszi alpár
2012. January 16. 09:55
Lassan írjatok egy posztot "Kacor életvezetés" címmel!
alpár
2012. January 16. 09:54
Egy alsógatya 4 napig jó: elöl, hátul és kifordítva!
okosabban
2012. January 16. 09:04
brúderSfájt
Primi
2012. January 15. 13:43
Brúderfájt
Primipapa
2012. January 15. 10:03
Kóla
alpár
2012. January 15. 08:37
sör
deka
2012. January 14. 14:05
főtt krumpli...
sitya
2012. January 14. 13:21
máglyarakás
Kissci
2012. January 14. 09:41
Mákosguba
deka
2012. January 13. 10:08
Armin böffentsél be élsz -e még!
Kissci
2012. January 13. 08:22
Igen, de a legigazibb kacoroknak van szélmalma is!
juli
2012. January 12. 09:13
ahan.
deka
2012. January 11. 16:39
az igazi kacor megtermeli aratja, csépli és viszi a malomba, ha nincsen neki véletlenül, de ez nem nagyon fordul elő...
juli
2012. January 11. 13:48
hol veszitek a liszteket, darákat, kölest, ilyesmit? tudtok megbízható helyet? elég bizalmatlan vagyok, mióta a grízben bogarak voltak, mikor a boltból hazaérve kinyitottam, és büdös és rosszízű a kukoricadara..
józsi bá
2012. January 10. 15:08
Parasztnet: Katt ide!
sitya
2012. January 10. 12:56
ebédre csülkös pacalt toltam természetesen köret nélkül, csak kenyérrel és savanyúsággal. ragad a szám, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva, hiányzott már az érzés.
juli, mutatom a spájzunkat is, csak még le kell fényképeznem :)
MennyiAzIdő?
2012. January 09. 14:18
Katt ide!
juli
2012. January 08. 13:50
kíváncsi lennék a kacorok spájzaira! megmutatjátok?
deka
2012. January 08. 12:36
Katt ide!
Kissci
2012. January 07. 21:59
Újévi fogadalmam: ebéd után nem kávézom, hanem szunyókálok.
deka
2012. January 07. 20:18
sül a dödöle szalonna zsírban, sóskával esszük vacsira...
kissci
2012. January 07. 20:08
Holnap rottyan az idei első kocsonya!
deka
2012. January 07. 07:40
irány a piac: ecseri->bosnyák hurka, kolbász, lángos
Primipapa
2012. January 07. 00:12
Hazahoztuk a pálinkát a fözdéből...
deka
2012. January 06. 19:23
hétvégén farsangi fánk!
Primipapa
2012. January 04. 23:30
Elvittük a cefrét a főzdébe... Jó volt találkozni igazi szakemberekkel, és segítségeivel.
deka
2012. January 04. 14:08
az ideális munkahely: Katt ide!
deka
2012. January 03. 10:08
sajnos nem, mivel adott napra időzítettük, de megért rendesen, nagyon jó lett.
Ati
2012. January 03. 10:04
Bendő, a fácánt a farktollánál fogva akasztották fel és amikor kiestek a tollak-tehát leesett a jószág akkor volt megérve a hús. Alkalmaztam már én is.
alpár
2012. January 02. 16:24
inkább ráiszom, csak azt tudnám, miért gondolkodtam ezen ennyit.
alpár
2012. January 02. 14:30
ú de nehéz józanodni
Kissci
2011. December 31. 10:00
szilvi: kirántotthús, liba, birka
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...
Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt
sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.
deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...
Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg
sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés
juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot
sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.
alpár, bunkó vagy!
Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!
deka
2011. December 25. 19:29
napig
deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...
Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!
juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)
juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)
deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!
Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje
alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.
Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.
alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.
sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!
juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban
deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle
kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?
sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!
Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre
deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj
sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász
kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...
Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz
kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...
deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?
deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!
SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!
Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!
Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!
menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!
papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!
Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)
Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj
Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét
deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!
deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!
Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...
Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!
Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot
deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...
sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)
juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú
deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.
kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)
Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)
deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...
Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!
sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,
Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!
Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.
Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?
juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.
sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)
deka
2011. December 09. 22:10
ma végül fejtett bablevest csináltam füstölt kolozsvárival, holnap meg kolbásztöltés Kéthelyen!