Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
deka
2011. April 15. 10:07
hmm a pacalfőzés az egy szép dolog...

Armin
2011. April 14. 14:11
Pacalfőző verseny van Topolyán (Vajdaság) 5 fős csapatok indulnak, Pöcökék falujából már több csapat is van. Mondtam neki, hogy a Kacorklub nem lesz jelen, mert lakásavató jellegű elkötelezettségük van.

Armin
2011. April 14. 14:09
Nem volt gomba Pécselyen. Így hát nem is szedtünk, legközelebb majd viszünk egy profi gombászt :)

deka
2011. April 12. 14:53
orbanizált kacor honlap: Katt ide!

kissci
2011. April 11. 15:03
Sajtos, mákos, köménymagos volt a teteje.

deka
2011. April 11. 10:18
milyen lett a pogácsa?

Ati
2011. April 10. 20:13
Elfogyott a pogácsa.

kissci
2011. April 09. 18:47
Kel a pogácsa!

deka
2011. April 09. 09:02
Marci jól néz ki ez a kacsa!!
Armin: Pécselyen keressetek kucsmagombát és süssétek meg aztán jöhet fel ide a kép...

Primi
2011. April 08. 22:01
Primi

sitya
2011. April 08. 17:10
én ma paradicsomos-tonhalas spagettit készítettem

mesterszakács
2011. April 08. 07:47
Na, Deka! Ma borsóleves, tojásos nokedli salátával!

kissci
2011. April 06. 20:38
délben: kelkáposzta-főzelék fasírttal, este lencsefőzelék füstölt csülökkel.

deka
2011. April 06. 14:48
töltött csirke krumplipüré, céklával, és ti?

bakáts
2011. April 05. 23:36
legalább gazdagítottam a magyar nyelvet: "ne bakácsolj"

Settenkedő
2011. April 05. 13:41
Két hónapja azon gondolkodom, hogy hogyan történhetett meg, hogy a hús elcsábított?

deka
2011. April 05. 10:13
én egész hétvégén szürkemarhát ettem...

Armin
2011. April 04. 14:46
Én hétvégén minden nap szalonnát sütöttem. Egész jó volt.

kissci
2011. April 04. 12:31
Katt ide!

jull
2011. April 02. 21:56
dőzsölsz, deka?

deka
2011. April 02. 14:47
shitake (japán fagomba) gombából felszerelkeztem a holnapi főtt szürkemarhához készítendő gombamártáshoz...

kjsdkjhsdj
2011. April 02. 09:58
"Elválaszthatatlan társa a magyarnak a bajusza. Az a magyar, aki bajuszát leborotválja - nemzeti renegát. A bajusz olyan bensőséges kapcsolatban van a nemzeti büszkeséggel, hogy a magyar, nemzete végpusztulásának tekintené, ha egyszer a bajuszok eltűnnének az arcokról. A bajusz nélküli férfit Magyarországon kinevetik, kigúnyolják és az, akinek nincs bajusza, aligha tud érvényesülni. A magyar úgy tekinti a bajuszt, mint valami, a királytól adományozott bajusz-rendet, amelyet csak magyar ember viselhet."

Hans Normann német utazó, 1833

Primi
2011. April 01. 19:44
kolbász, szalonna,, ebéd pöri, rengeteg sör. csak ilyenek hétvége sültek.

deka
2011. April 01. 15:29
tegnap: krumplis tészta
ma: rántott tenger halfilé, majonnézes krumplival

sitya
2011. April 01. 14:27
ma portugál halleves, paradicsomos padlizsános spagetti, tegnap túrógombóc, holnap tojásos nokedli friss salátával. Böjt van...

mesterszakács
2011. April 01. 13:50
ma: lencseleves, túrófánk

Kissci
2011. April 01. 11:13
tegnap: gombás-tojásos tészta, ma: sárgaborsó főzelék tojással.
holnap: sült kacsa rizottóval!

deka
2011. April 01. 09:19
mindenki böffentsen be ki mit evett tegnap és mit fog ma...

Primi
2011. March 31. 22:22
Deka szerinetm ez buna gyanús, na ennyi, gyeeke újra itt vagyok

deka
2011. March 28. 21:30
türelem...

deka
2011. March 28. 21:29
100 gigás anyagot kell (kb. 20 dvd) átválogatni és zsűrizni a megfelelő nyertes kiválasztásához ez azért nem kis munka...

kisszizi
2011. March 26. 11:15
nem találom a “Disznóságok, pecsenyék, korhely leves, fánkok” pályázat eredményhirdetését

Armin
2011. March 25. 13:31
Nagyon jó választás. Már biztos felszeleteltél mindenfélét, csak, hogy kipróbáld :)

Kissci
2011. March 25. 07:29
Ilyet vettem: Katt ide! nagyon jó!

kacorbiznisz
2011. March 20. 13:51
Katt ide!

deka
2011. March 20. 12:33
Jepi volt ott meg a székely gyerek, Ais merre dolgozol? a sajtod megkóstolnám!

Ati
2011. March 20. 10:38
Mai ebéd: Húsleves kacsából. Vadas marhából és kacsából. Mandulás reformtorta.

Ati
2011. March 20. 10:37
Tiltakozom!!!! Nem kaptam meghívást

Armin
2011. March 19. 19:31
Kik lesznek ott?

deka
2011. March 19. 10:51
ma őskacor ivászat lesz, kizárólag az alapítókkal!!

deka
2011. March 17. 10:25
tegnap vettem 12kg szürkemarhát.. sajnállak...

Kissci
2011. March 16. 21:56
Az szerintem egy fatüzelésű bojleralj, de az tuti, hogy a bogrács pont ráillett!

Armin
2011. March 16. 19:09
Ez a csirkepaprikásos kép nagyon jó. Minden van ott amit szeretek: dobozos bor, spar-os ásványvíz a fröccshöz, és egy kegyetlen primitív vas kályha ami füstöt ont magából. Minden elismerésem :)

deka
2011. March 16. 14:50
ebből a csirkepaprikásból nem sokat látok.. biztos az volt??

primipapa
2011. March 16. 12:39
Katt ide!

deka
2011. March 15. 09:04
tegnap vörösboros szarvaspörköltet ettem Dobogókőn!

deka
2011. March 12. 19:47
bocsi, hogy értékelem ezt a sült malacot terítő nélkül.. :-)

Cserháthalápy Ferenc
2011. March 12. 14:40
Kacorok! Az ételek fotói asztalterítő nélkül értékelhetetlenek. Üdv.

bsas
2011. March 10. 18:25
Milyen pálinka, és mennyiért?

bsas
2011. March 10. 18:24
Katt ide!
bár nagyjából eddig is tudtuk, de érdemes elolvasni

sitya
2011. March 09. 17:31
lehet, hogy a nyársas képet is benevezem. :)

Kissci
2011. March 09. 15:54
A "Disznóságok, pecsenyék, korhely leves, fánkok" pályázati felhívás határidejét a Kacorklub vezetősége meghosszabbítja torkos csütörtök (március 9.) éjfélig (23:59)!

Cserháthalápy Ferenc
2011. March 07. 12:34
Szeged, mangalica, kolbász, pálinka - képes beszámoló annak, aki nem tudott ott lenni. Katt ide!

sitya
2011. March 07. 08:37
köszi! gyerekekkel együtt kb. 18-20an.

deka
2011. March 07. 08:23
ez jó kép, mennyien faltátok fel?

Ati
2011. March 06. 20:39
Sitya gratula!

sitya
2011. March 06. 13:12
már sül a malac nyárson.

deka
2011. March 06. 07:34
számlát tudsz adni? remélem nem.. :-))

Ati
2011. March 05. 21:29
Hétfőtől Pesten dolgozom a 11. ker-ben. Vecsés- gyorfolgalni-üllői- ferenc körút-petőfi híd-kosztos-karolina út -útvonalon mozgok. Kecskesajt, kecsketej, kecsketúró, bor, pálinka, hús ... mindíg van az autómban. Előjegyzést felveszek.

deka
2011. March 05. 16:44
ma voltam gombász tanfolyamon, megalapítom a kacor mikológiai tagozatot.

sitya
2011. March 05. 13:45
Marci, nagyon jó, szerencsére az adblock ezt is blokkolja :))

Primipapa
2011. March 05. 11:07
Jó hétvégét, Jó étvágyat Kacorok!

Armin
2011. March 05. 10:34
Marci, minden elismerésem :)

Ati
2011. March 04. 21:45
KÖSZI MARCI!
Egyébként teljes mértékben elhatárolódom a tegnapi önmagamtól.

Armin
2011. March 04. 14:55
Szegeden napsütésben tündöklik a szép fehér hótakaró :)

ui: a kertemben elfagytak a hóvirágok (ez meg milyen dolog már?)

juli
2011. March 04. 10:23
Ati, egy pszichológust idézek: próbáljon meg megnyugodni!

sitya
2011. March 04. 09:57
ú deka, ez nagyon dundi, húsvét utánra időzítem is asszem :)

deka
2011. March 04. 08:55
ismét egy kötelező darab: Katt ide!

Ati
2011. March 03. 20:54
A következő bejegyzés szigorúan 18 év felett és csak erős idegzetűeknek.:
MARCI AZONNAL VEDD LE EZT A SZÁJBABASZOTT, MOCSKOS, ROHADT, KURVA-FASZÚ HÓESÉST A HONLAPRÓL, MERT SZERINTEM CSAK E MIATT ESIK MÉG MINDÍG A HÓ! máskor ilyenkor már minden tavaszi növény el van ültetve a kertünkben, most meg még szántani sem tudtam.
Kérlek könyörgök vedd le!

Kissci
2011. March 03. 15:06
Én épp a múlt héten raktam a kenyérbe először ecetet, de különbséget én se vettem észre.

deka
2011. March 03. 11:51
nekem ecet nélkül sem morzsálódik... :-)

sitya
2011. March 03. 09:30
Na, még a múltkori pálinkázáshoz a szakmai rész, akit érdekel: Katt ide! :)

juli
2011. March 02. 20:28
Sitya, nagyon szép! Eddig nem tudtam, mire jó az ecet a kenyérben.

vers
2011. February 28. 14:57
Selkirki asztali áldás, Robert Burns:

Ennek, ki dús: megárt a hús;
amaz ennék,
de nincsen.
Nekünk jut is,
meg bírjuk is,
...legyen áldott az Isten.

deka
2011. February 27. 16:56
hiánypótló tanulmány a kocsonyáról, mindenkinek kötelező: Katt ide!

Kissci
2011. February 27. 16:19
kacorkkompatibilis rendezvény lehetett: Katt ide!

deka
2011. February 27. 11:27
vasi pecsenye

Kissci
2011. February 27. 07:54
Hagymás káposztasaláta, sülthús dagadóból!

Primi
2011. February 25. 21:58
Sitya,nem ittál eleget.

deka
2011. February 25. 15:58
majorannás sült csirke

sitya
2011. February 25. 15:34
húslevest főzök marhából és tyúkból

Kissci irigy
2011. February 25. 15:04


sitya
2011. February 25. 10:05
a tegnapi pálinka menü: kajszi, cigánymeggy, fekete szeder, két fajta vilmoskörte, szőlő, törköly, birsalma és szilva. egytől egyik kiválóak :)

sitya
2011. February 24. 17:26
este pálinkakóstolóra megyek, beszámolok, ha majd emlékszem rá :)

deka
2011. February 24. 15:10
Pogány!! tűzre vele! :)

Armin
2011. February 24. 13:47
Én nem vagyok megkeresztelve, azt csinálok amit akarok :)

Kissci
2011. February 24. 12:27
Ezek nem posztok, hanem művészi alkotások.

deka
2011. February 24. 12:26
itt lehet kommentelni...

Kissci
2011. February 24. 12:25
ok, bocsi, de itt épp 10 cm hó van

deka
2011. February 24. 12:25
Armin mindjárt jön a böjt, majd húsvét, utána jöjjön a sonka. Én ma rendeltem egy 10 kg-os mangalica hátsó sonkát.

sitya
2011. February 24. 12:00
Ármin, irigyellek. Marci, vedd már le ezt a hóesést az oldalról, emiatt nem jön a tavasz.

Armin
2011. February 24. 10:16
3 füstölt sonka, 2 füstölt oldalas (A/2-es méretű, ahogy azt a könyves szakmában hívjuk :) ), 1 füstölt szalonna (az csak A/3-as) Egy szál Békéscsabai vastagkolbász és még pár apróság van a pincémben. Az egész házban olyan füstölhús illat van, hogy az hihetetlen. Nemsokára meg is kezdem az első sonkát, jöhet a sült sonka :)

Budai Arnold
2011. February 23. 17:22
Miért nem lehet kommentelni az egyes postokat?

sitya
2011. February 23. 17:09
lilahagymalekvárt csinálunk.

Armin
2011. February 22. 09:14
Tegnap találkoztam Csernyei Tamással a Hóbiárt Bisztróban.
Mindenkinek üzeni, hogy jól van, bunkóskodik,lehet, hogy felmegy Pestre.

sitya
2011. February 21. 09:50
tegnap vendégségbe keveredtünk, a menü a csipkebogyó jegyében állt össze: gyümölcsleves (kökényből, jostából, ribizkéből és csipkéből), főfogásként sült szarvas lapocka kruplikrokettel és csipkemártással, desszertként pedig túrókrém aszalt gyümölcsökkel és csipkelekvárral. elég jó volt, fénykép is lesz.

kissci
2011. February 20. 22:30
céklás húskenyér

deka
2011. February 20. 20:04
halszójanka leves, sült szűzérmék aszalt gyümölccsel, rizottóval. Este meg halsaláta, kakaós kalács.

juli
2011. February 19. 21:57
köles-koch házi baracklekvárral

sitya
2011. February 19. 19:25
kapros-túrós és almás rétest készítettünk ma

[21065-20966] [20965-20866] [20865-20766] [20765-20666] [20665-20566] [20565-20466] [20465-20366] [20365-20266] [20265-20166] [20165-20066] [20065-19966] [19965-19866] [19865-19766] [19765-19666] [19665-19566] [19565-19466] [19465-19366] [19365-19266] [19265-19166] [19165-19066] [19065-18966] [18965-18866] [18865-18766] [18765-18666] [18665-18566] [18565-18466] [18465-18366] [18365-18266] [18265-18166] [18165-18066] [18065-17966] [17965-17866] [17865-17766] [17765-17666] [17665-17566] [17565-17466] [17465-17366] [17365-17266] [17265-17166] [17165-17066] [17065-16966] [16965-16866] [16865-16766] [16765-16666] [16665-16566] [16565-16466] [16465-16366] [16365-16266] [16265-16166] [16165-16066] [16065-15966] [15965-15866] [15865-15766] [15765-15666] [15665-15566] [15565-15466] [15465-15366] [15365-15266] [15265-15166] [15165-15066] [15065-14966] [14965-14866] [14865-14766] [14765-14666] [14665-14566] [14565-14466] [14465-14366] [14365-14266] [14265-14166] [14165-14066] [14065-13966] [13965-13866] [13865-13766] [13765-13666] [13665-13566] [13565-13466] [13465-13366] [13365-13266] [13265-13166] [13165-13066] [13065-12966] [12965-12866] [12865-12766] [12765-12666] [12665-12566] [12565-12466] [12465-12366] [12365-12266] [12265-12166] [12165-12066] [12065-11966] [11965-11866] [11865-11766] [11765-11666] [11665-11566] [11565-11466] [11465-11366] [11365-11266] [11265-11166] [11165-11066] [11065-10966] [10965-10866] [10865-10766] [10765-10666] [10665-10566] [10565-10466] [10465-10366] [10365-10266] [10265-10166] [10165-10066] [10065-9966] [9965-9866] [9865-9766] [9765-9666] [9665-9566] [9565-9466] [9465-9366] [9365-9266] [9265-9166] [9165-9066] [9065-8966] [8965-8866] [8865-8766] [8765-8666] [8665-8566] [8565-8466] [8465-8366] [8365-8266] [8265-8166] [8165-8066] [8065-7966] [7965-7866] [7865-7766] [7765-7666] [7665-7566] [7565-7466] [7465-7366] [7365-7266] [7265-7166] [7165-7066] [7065-6966] [6965-6866] [6865-6766] [6765-6666] [6665-6566] [6565-6466] [6465-6366] [6365-6266] [6265-6166] [6165-6066] [6065-5966] [5965-5866] [5865-5766] [5765-5666] [5665-5566] [5565-5466] [5465-5366] [5365-5266] [5265-5166] [5165-5066] [5065-4966] [4965-4866] [4865-4766] [4765-4666] [4665-4566] [4565-4466] [4465-4366] [4365-4266] [4265-4166] [4165-4066] [4065-3966] [3965-3866] [3865-3766] [3765-3666] [3665-3566] [3565-3466] [3465-3366] [3365-3266] [3265-3166] [3165-3066] [3065-2966] [2965-2866] [2865-2766] [2765-2666] [2665-2566] [2565-2466] [2465-2366] [2365-2266] [2265-2166] [2165-2066] [2065-1966] [1965-1866] [1865-1766] [1765-1666] [1665-1566] [1565-1466] [1465-1366] [1365-1266] [1265-1166] [1165-1066] [1065-966] [965-866] [865-766] [765-666] [665-566] [565-466] [465-366] [365-266] [265-166] [165-66] [65-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂