deka
2015. February 14. 12:37
Ati hol van az ól pontosan?
bekecsúr
2015. February 14. 09:26
Külön köszönet a Katt ide! - nak
bekecsúr
2015. February 14. 09:25
Na mit csináltunk nektek Alpival? remélem van öröm boldogság!
hús
2015. February 13. 15:35
néha piszkáljátok meg a kecskéket, mert ez így elég unalmas..
deka
2015. February 13. 13:04
Marci próbáld ki vörös hagyma helyett fokhagymával úgy is bunkó!
kukkoló
2015. February 13. 10:54
kicsi a látószög, minden érdekel...
deka
2015. February 13. 10:02
ma se dolgozom, nézem a kecskéket
kissci
2015. February 13. 09:52
Van kecske vagy nincs kecske
kálmán
2015. February 12. 21:47
keresett a feri
sitya
2015. February 12. 20:08
kösz, deka!
deka
2015. February 12. 19:59
tárkonyos, gombás pulykatokányt burgonya krokettel
sitya
2015. February 12. 19:12
tagok, van másfél kg. pulykacombom. mit csináljak belőle?
sitya
2015. February 12. 18:24
@deka: nappal
deka
2015. February 12. 17:46
mikor nézhetem a kecskeólat élőben?
Egy Pap
2015. February 11. 22:18
lukulluszi lakomákat szervezel
Primi
2015. February 11. 22:18
Képeket nyomjatok má mi van senki nem főz? Nem esztek
kissci
2015. February 11. 22:14
rizs a kedvencem, úgy főzöm, ahogyan Deka tanította 7-8 éve a Mátyás téren: hagymával
bilifrizurás
2015. February 11. 22:14
régebben mindenki oda mosta most már a csajok se a régiek, azt is csak szalvétával fogják meg, eszem megáll
néprajzos
2015. February 11. 20:04
be vagyok parázva én is, simi nem te vagy az?
Katt ide!
deka
2015. February 11. 14:51
egyetértek a pappal!
Egy Pap
2015. February 11. 12:39
Egyetek igyatok római kori lakomákat csapjatok, sülteket, vadakat halakat mértéktrelenűl fogyasszatok mert hát irva van nem csak kenyéren és vizen élsz
OLX
2015. February 11. 08:46
Kacor kertjébe! Katt ide!
AAAA
2015. February 10. 21:10
Katt ide!
Alekosz
2015. February 10. 09:52
jól kicsináltam őket, az érdi rezidenciámon legalább volt vacsora!
deka
2015. February 09. 21:09
grat Sitya, oklevelet scanneld és fel ide!
sitya
2015. February 09. 14:59
képzeljétek, nem is mondtam, de a pénteki pálinkakóstolón a barackom nyert :)
Eladó
2015. February 09. 09:06
Katt ide!
sitya
2015. February 07. 22:52
töltöttkáposzta
Primi
2015. February 07. 15:29
Reggel felkelek reggelizek elkezdek főzni ebédelek lekávézok kicsit ülök bután nézek majd nekiálok a vacsorának. Utána mi legyen holnap az ebéd ennyi bazdmeg
deka
2015. February 07. 14:02
jókai bableves
Pronyó
2015. February 07. 13:17
Ati: ahhoz azért kell pár 100 milliárd, hogy politizálás legyen a csúnyabeszéded...
primipapa
2015. February 07. 11:46
Gombapörkölt
geci
2015. February 07. 08:51
Sok a tisztességes politikus.
Ati
2015. February 07. 08:25
Sajnos ide jutott a magyar politikai közélet. Ha valaki "gecizik" az már politizálásnak számít.
Kérdező
2015. February 07. 00:59
Ki politizál?
Primi
2015. February 06. 23:51
Nagyon megy a chatbox ne politizalj és probalj meg bunkót irni
Ingatlanos
2015. February 06. 22:33
XI. kerületi őslakos ingatlanszakértőnkkel, aki gyakorlott, tanácsot adni képes felújító szakember is.
munkanélküli
2015. February 06. 22:16
én simicskával vagyok, lajos munka kéne!
Bekecsúr
2015. February 06. 21:48
Alapítsuk meg a NGP -t. (Nem Gecik Pártja)
Hahahahaha
egyszerű paraszt
2015. February 06. 21:47
Na én ezt most nem értem, akkor most ki a geci? Minden fideszes geci de nem minden geci fideszes?
Akkor lehet hogy én is geci vagyok?
Bekecsúr
2015. February 06. 21:29
„amíg én vagyok, minden van, és mindenkit kibaszok"
simicska
2015. February 06. 20:36
orbán nem a kacorkirály
s lajos
2015. February 06. 17:20
kacorkirály egy geci
sitya
2015. February 06. 11:18
két nyuszi a fagyasztóban
deka
2015. February 06. 10:37
primipapa a skálametroba jársz piacozni?
Primipapa
2015. February 06. 10:11
Mi lesz a 7 végén?
Nálam szolid piac és tán 1-2 rottyantás befigyel. Remélem nem fogok minden nap este 10 után zabálni...
Bécy
2015. February 06. 09:35
gyertek a klubomba
hús
2015. February 05. 13:16
inkább sportoljatok: Katt ide!
deka
2015. February 04. 23:37
én inkább hívom a drónomat: Katt ide!
Primi
2015. February 04. 21:30
ki az aki volt már az angyai szigeten?
Primi
2015. February 04. 21:29
je
Primi
2015. February 04. 21:28
Kibszott primitivek vagytok
SchmittPál
2015. February 04. 20:08
túl sokat plagizáltok magyarok: Katt ide!
hús
2015. February 04. 20:06
Katt ide!
sitya
2015. February 04. 17:53
holnapután pálinkakóstolóra vagyok hivatalos. sajnállak.
Dikk
2015. February 03. 22:46
eladóm: Katt ide!
hijatok, hogy meg-e vane még!
deka
2015. February 02. 14:05
nincs közöm a dekához!
Primi
2015. February 02. 13:50
meg ittam egy rekesz sört 5-6 üveg bort
Primi
2015. February 02. 13:49
Füstöltem egész hétvégén
Primipapa
2015. February 02. 09:28
Volt piac, rottyantottam kőris csirkét és rengeteg csípsz házibuliban...
kissci
2015. February 01. 13:57
Koszonom a megerositest szeretteim
Pronyó
2015. February 01. 13:56
Ámen!
MaxiPapa
2015. February 01. 13:56
Úgyvan!
kisci
2015. February 01. 13:53
Eved, kv, alvas
Primi
2015. January 30. 20:40
Kissci el kéne kezdeni szervezni a biciklitúrát
Primi
2015. January 29. 19:56
Jó hideg a füstöm
Alekosz
2015. January 29. 12:02
csülkös videom, ajánlom a kacoroknak: Katt ide!
Wc s néni
2015. January 29. 09:39
Szippantós gyere tele vagyok
Primi
2015. January 28. 11:36
Oda raktam a füstölőt ahol a szomszédnak a hiper csúcsszuper geotermikus fűtés ventillátora van szagoljad a vidék ízét ujgazdag
szippantós
2015. January 26. 20:34
máshol is lene melom Katt ide!
Primipapa
2015. January 26. 08:42
Pénteken lángost sütöttem, szombaton kolbász töltöttem. Mind a két helyre kocsival mentem, nem ittam. Friss vagyok és üde.
Szippantós
2015. January 25. 14:41
Indulok imádom a velencei tavat is
kissci
2015. January 24. 22:49
bemutatkozik: Katt ide!
és előad: Katt ide!
Bekecsúr
2015. January 24. 22:09
Katt ide!
kissci
2015. January 24. 21:08
Deka ki az a TB?
vájár
2015. January 24. 12:45
szippantós kéne egy tartály szar a hátsó kertbe mikor hozod?
deka
2015. January 24. 01:39
megint benyomtam: unicom+sör a tanyasi bunkóval
alpi
2015. January 23. 22:09
Pronyo mi van a mononuklogrciddel? Megetted mar?
Fővárosi Közszolgáltató
2015. January 23. 18:52
ételeket és italokat szállít emésztett formában
szippantós
2015. January 23. 18:49
végül is az ételek végtermékét szállítom ezért fordulok az oldalhoz
szippantós
2015. January 23. 09:45
támogassuk a munkanélkül maradt szippantósokat ne keljen elmenniük a tuskóba dolgozni
szippantós
2015. January 23. 09:34
A csatorna elterjedtével sajnos ez a szép szakma kihalóban van.
Anaksunamun
2015. January 23. 02:24
A fáraó átka lesújt rájuk!
KülföldiRaktáros
2015. January 22. 23:27
-józsi bazmeg letört ez erről a kék szarról
-ne parázz: itt a pillanatragasztó
-nézd milyen frankó lett, tutira nem veszik észre
-nem hát, kicsit kapard le, mert ott odaragadt
Katt ide!
kissci
2015. January 22. 22:59
csak egy hétig!!! Katt ide!
kissci
2015. January 22. 22:59
beteg vagyok: velvetezek
Pronyo
2015. January 22. 16:57
Colombo, otvoscsopi elbujtok a fineszes kmb mogott!!!
csendőr
2015. January 22. 14:59
Katt ide!
Primi
2015. January 22. 12:39
Egyszer egy konferenciàn elöbb kijöttem és megettem az összes szendvicset amikor a többiek kijöttek böfögtem
primipapa
2015. January 22. 12:28
Konferencián tömöd a pogit, pörgeted a kávét, teával lazítasz, svédasztalnál rombolsz.
Primi
2015. January 22. 08:25
Dánke Sitya
sitya
2015. January 21. 22:46
primi, küldtem mélben
Primi
2015. January 21. 19:15
Kolbász recepteket mondjatok jó kis szárazkolbit akarok
deka
2015. January 20. 17:17
a legbunkóbb ha filcet tekersz létra köré, alá meg begyújtasz és egy idő után lángot kap a filc is, ami égve rácsöpög a kolbászra. Utána kicsit le kell kaparni a kolbit, de hamar kész!
Bekecsúr
2015. January 20. 16:50
Aldehidek meg minden!!
Bekecsúr
2015. January 20. 16:49
A kolbász füstölése nagy szakértelmet igényel. Sityáéknál én eddig csak lángolt kolbászt ettem (a mostani is az lett) ami nem baj, de van aki a füstölt parasztkolbászt részesíti előnyben a lángolttal szemben. A Sitya- féle füstölést meleg füsttel végzik (40 c) annak elég tényleg kis idő( 6-10 óra) A füstöl parasztkolbászt 2-3- napig max 15 c-s füsttel kell csapatni. a füstszekrény és a tűztér (csak izzik, nem ég!!!) között legalább 3 méteres füstcsövet kell beiktatni, és én ezt is be szoktam tekerni vastagon vizes ronggyal( hűtés). Füstölni legjobb fagyban, mert akkor tuti nem kap meleg füstöt a hús. A lángolt kolbász füstölés után pár nap múlva fogyasztható, mert hő hatására sok vizet veszít és így egyből harsogósan törik. a hideg füstösnek kell minimum 4 hét mire fogyasztható, mert addig olyan az állaga mint a frissen töltötté.
vannak még apró trükkök, akit érdekel hívjon fel!
Oktán Pista
2015. January 19. 22:16
2 füstöt adsz neki aztán elengeded
deka
2015. January 19. 20:59
néhány óra is elég neki megszakításokkal!
sitya
2015. January 19. 19:02
Marci apósa végezte a füstölést, de szerintem 2-3 napnál nem volt több.
Primi
2015. January 19. 18:59
Sitya mennyit füstöltétek a kolbit? 2 nap én is töltök szombaton azért kérdezem vasárnp hétfőn ráérek akkor füstölhetek egész nap
[23535-23436] [23435-23336] [23335-23236] [23235-23136] [23135-23036] [23035-22936] [22935-22836] [22835-22736] [22735-22636] [22635-22536] [22535-22436] [22435-22336] [22335-22236] [22235-22136] [22135-22036] [22035-21936] [21935-21836] [21835-21736] [21735-21636] [21635-21536] [21535-21436] [21435-21336] [21335-21236] [21235-21136] [21135-21036] [21035-20936] [20935-20836] [20835-20736] [20735-20636] [20635-20536] [20535-20436] [20435-20336] [20335-20236] [20235-20136] [20135-20036] [20035-19936] [19935-19836] [19835-19736] [19735-19636] [19635-19536] [19535-19436] [19435-19336] [19335-19236] [19235-19136] [19135-19036] [19035-18936] [18935-18836] [18835-18736] [18735-18636] [18635-18536] [18535-18436] [18435-18336] [18335-18236] [18235-18136] [18135-18036] [18035-17936] [17935-17836] [17835-17736] [17735-17636] [17635-17536] [17535-17436] [17435-17336] [17335-17236] [17235-17136] [17135-17036] [17035-16936] [16935-16836] [16835-16736] [16735-16636] [16635-16536] [16535-16436] [16435-16336] [16335-16236] [16235-16136] [16135-16036] [16035-15936] [15935-15836] [15835-15736] [15735-15636] [15635-15536] [15535-15436] [15435-15336] [15335-15236] [15235-15136] [15135-15036] [15035-14936] [14935-14836] [14835-14736] [14735-14636] [14635-14536] [14535-14436] [14435-14336] [14335-14236] [14235-14136] [14135-14036] [14035-13936] [13935-13836] [13835-13736] [13735-13636] [13635-13536] [13535-13436] [13435-13336] [13335-13236] [13235-13136] [13135-13036] [13035-12936] [12935-12836] [12835-12736] [12735-12636] [12635-12536] [12535-12436] [12435-12336] [12335-12236] [12235-12136] [12135-12036] [12035-11936] [11935-11836] [11835-11736] [11735-11636] [11635-11536] [11535-11436] [11435-11336] [11335-11236] [11235-11136] [11135-11036] [11035-10936] [10935-10836] [10835-10736] [10735-10636] [10635-10536] [10535-10436] [10435-10336] [10335-10236] [10235-10136] [10135-10036] [10035-9936] [9935-9836] [9835-9736] [9735-9636] [9635-9536] [9535-9436] [9435-9336] [9335-9236] [9235-9136] [9135-9036] [9035-8936] [8935-8836] [8835-8736] [8735-8636] [8635-8536] [8535-8436] [8435-8336] [8335-8236] [8235-8136] [8135-8036] [8035-7936] [7935-7836] [7835-7736] [7735-7636] [7635-7536] [7535-7436] [7435-7336] [7335-7236] [7235-7136] [7135-7036] [7035-6936] [6935-6836] [6835-6736] [6735-6636] [6635-6536] [6535-6436] [6435-6336] [6335-6236] [6235-6136] [6135-6036] [6035-5936] [5935-5836] [5835-5736] [5735-5636] [5635-5536] [5535-5436] [5435-5336] [5335-5236] [5235-5136] [5135-5036] [5035-4936] [4935-4836] [4835-4736] [4735-4636] [4635-4536] [4535-4436] [4435-4336] [4335-4236] [4235-4136] [4135-4036] [4035-3936] [3935-3836] [3835-3736] [3735-3636] [3635-3536] [3535-3436] [3435-3336] [3335-3236] [3235-3136] [3135-3036] [3035-2936] [2935-2836] [2835-2736] [2735-2636] [2635-2536] [2535-2436] [2435-2336] [2335-2236] [2235-2136] [2135-2036] [2035-1936] [1935-1836] [1835-1736] [1735-1636] [1635-1536] [1535-1436] [1435-1336] [1335-1236] [1235-1136] [1135-1036] [1035-936] [935-836] [835-736] [735-636] [635-536] [535-436] [435-336] [335-236] [235-136] [135-36] [35-1] 2015. February 14. 12:37
Ati hol van az ól pontosan?
bekecsúr
2015. February 14. 09:26
Külön köszönet a Katt ide! - nak
bekecsúr
2015. February 14. 09:25
Na mit csináltunk nektek Alpival? remélem van öröm boldogság!
hús
2015. February 13. 15:35
néha piszkáljátok meg a kecskéket, mert ez így elég unalmas..
deka
2015. February 13. 13:04
Marci próbáld ki vörös hagyma helyett fokhagymával úgy is bunkó!
kukkoló
2015. February 13. 10:54
kicsi a látószög, minden érdekel...
deka
2015. February 13. 10:02
ma se dolgozom, nézem a kecskéket
kissci
2015. February 13. 09:52
Van kecske vagy nincs kecske
kálmán
2015. February 12. 21:47
keresett a feri
sitya
2015. February 12. 20:08
kösz, deka!
deka
2015. February 12. 19:59
tárkonyos, gombás pulykatokányt burgonya krokettel
sitya
2015. February 12. 19:12
tagok, van másfél kg. pulykacombom. mit csináljak belőle?
sitya
2015. February 12. 18:24
@deka: nappal
deka
2015. February 12. 17:46
mikor nézhetem a kecskeólat élőben?
Egy Pap
2015. February 11. 22:18
lukulluszi lakomákat szervezel
Primi
2015. February 11. 22:18
Képeket nyomjatok má mi van senki nem főz? Nem esztek
kissci
2015. February 11. 22:14
rizs a kedvencem, úgy főzöm, ahogyan Deka tanította 7-8 éve a Mátyás téren: hagymával
bilifrizurás
2015. February 11. 22:14
régebben mindenki oda mosta most már a csajok se a régiek, azt is csak szalvétával fogják meg, eszem megáll
néprajzos
2015. February 11. 20:04
be vagyok parázva én is, simi nem te vagy az?
Katt ide!
deka
2015. February 11. 14:51
egyetértek a pappal!
Egy Pap
2015. February 11. 12:39
Egyetek igyatok római kori lakomákat csapjatok, sülteket, vadakat halakat mértéktrelenűl fogyasszatok mert hát irva van nem csak kenyéren és vizen élsz
OLX
2015. February 11. 08:46
Kacor kertjébe! Katt ide!
AAAA
2015. February 10. 21:10
Katt ide!
Alekosz
2015. February 10. 09:52
jól kicsináltam őket, az érdi rezidenciámon legalább volt vacsora!
deka
2015. February 09. 21:09
grat Sitya, oklevelet scanneld és fel ide!
sitya
2015. February 09. 14:59
képzeljétek, nem is mondtam, de a pénteki pálinkakóstolón a barackom nyert :)
Eladó
2015. February 09. 09:06
Katt ide!
sitya
2015. February 07. 22:52
töltöttkáposzta
Primi
2015. February 07. 15:29
Reggel felkelek reggelizek elkezdek főzni ebédelek lekávézok kicsit ülök bután nézek majd nekiálok a vacsorának. Utána mi legyen holnap az ebéd ennyi bazdmeg
deka
2015. February 07. 14:02
jókai bableves
Pronyó
2015. February 07. 13:17
Ati: ahhoz azért kell pár 100 milliárd, hogy politizálás legyen a csúnyabeszéded...
primipapa
2015. February 07. 11:46
Gombapörkölt
geci
2015. February 07. 08:51
Sok a tisztességes politikus.
Ati
2015. February 07. 08:25
Sajnos ide jutott a magyar politikai közélet. Ha valaki "gecizik" az már politizálásnak számít.
Kérdező
2015. February 07. 00:59
Ki politizál?
Primi
2015. February 06. 23:51
Nagyon megy a chatbox ne politizalj és probalj meg bunkót irni
Ingatlanos
2015. February 06. 22:33
XI. kerületi őslakos ingatlanszakértőnkkel, aki gyakorlott, tanácsot adni képes felújító szakember is.
munkanélküli
2015. February 06. 22:16
én simicskával vagyok, lajos munka kéne!
Bekecsúr
2015. February 06. 21:48
Alapítsuk meg a NGP -t. (Nem Gecik Pártja)
Hahahahaha
egyszerű paraszt
2015. February 06. 21:47
Na én ezt most nem értem, akkor most ki a geci? Minden fideszes geci de nem minden geci fideszes?
Akkor lehet hogy én is geci vagyok?
Bekecsúr
2015. February 06. 21:29
„amíg én vagyok, minden van, és mindenkit kibaszok"
simicska
2015. February 06. 20:36
orbán nem a kacorkirály
s lajos
2015. February 06. 17:20
kacorkirály egy geci
sitya
2015. February 06. 11:18
két nyuszi a fagyasztóban
deka
2015. February 06. 10:37
primipapa a skálametroba jársz piacozni?
Primipapa
2015. February 06. 10:11
Mi lesz a 7 végén?
Nálam szolid piac és tán 1-2 rottyantás befigyel. Remélem nem fogok minden nap este 10 után zabálni...
Bécy
2015. February 06. 09:35
gyertek a klubomba
hús
2015. February 05. 13:16
inkább sportoljatok: Katt ide!
deka
2015. February 04. 23:37
én inkább hívom a drónomat: Katt ide!
Primi
2015. February 04. 21:30
ki az aki volt már az angyai szigeten?
Primi
2015. February 04. 21:29
je
Primi
2015. February 04. 21:28
Kibszott primitivek vagytok
SchmittPál
2015. February 04. 20:08
túl sokat plagizáltok magyarok: Katt ide!
hús
2015. February 04. 20:06
Katt ide!
sitya
2015. February 04. 17:53
holnapután pálinkakóstolóra vagyok hivatalos. sajnállak.
Dikk
2015. February 03. 22:46
eladóm: Katt ide!
hijatok, hogy meg-e vane még!
deka
2015. February 02. 14:05
nincs közöm a dekához!
Primi
2015. February 02. 13:50
meg ittam egy rekesz sört 5-6 üveg bort
Primi
2015. February 02. 13:49
Füstöltem egész hétvégén
Primipapa
2015. February 02. 09:28
Volt piac, rottyantottam kőris csirkét és rengeteg csípsz házibuliban...
kissci
2015. February 01. 13:57
Koszonom a megerositest szeretteim
Pronyó
2015. February 01. 13:56
Ámen!
MaxiPapa
2015. February 01. 13:56
Úgyvan!
kisci
2015. February 01. 13:53
Eved, kv, alvas
Primi
2015. January 30. 20:40
Kissci el kéne kezdeni szervezni a biciklitúrát
Primi
2015. January 29. 19:56
Jó hideg a füstöm
Alekosz
2015. January 29. 12:02
csülkös videom, ajánlom a kacoroknak: Katt ide!
Wc s néni
2015. January 29. 09:39
Szippantós gyere tele vagyok
Primi
2015. January 28. 11:36
Oda raktam a füstölőt ahol a szomszédnak a hiper csúcsszuper geotermikus fűtés ventillátora van szagoljad a vidék ízét ujgazdag
szippantós
2015. January 26. 20:34
máshol is lene melom Katt ide!
Primipapa
2015. January 26. 08:42
Pénteken lángost sütöttem, szombaton kolbász töltöttem. Mind a két helyre kocsival mentem, nem ittam. Friss vagyok és üde.
Szippantós
2015. January 25. 14:41
Indulok imádom a velencei tavat is
kissci
2015. January 24. 22:49
bemutatkozik: Katt ide!
és előad: Katt ide!
Bekecsúr
2015. January 24. 22:09
Katt ide!
kissci
2015. January 24. 21:08
Deka ki az a TB?
vájár
2015. January 24. 12:45
szippantós kéne egy tartály szar a hátsó kertbe mikor hozod?
deka
2015. January 24. 01:39
megint benyomtam: unicom+sör a tanyasi bunkóval
alpi
2015. January 23. 22:09
Pronyo mi van a mononuklogrciddel? Megetted mar?
Fővárosi Közszolgáltató
2015. January 23. 18:52
ételeket és italokat szállít emésztett formában
szippantós
2015. January 23. 18:49
végül is az ételek végtermékét szállítom ezért fordulok az oldalhoz
szippantós
2015. January 23. 09:45
támogassuk a munkanélkül maradt szippantósokat ne keljen elmenniük a tuskóba dolgozni
szippantós
2015. January 23. 09:34
A csatorna elterjedtével sajnos ez a szép szakma kihalóban van.
Anaksunamun
2015. January 23. 02:24
A fáraó átka lesújt rájuk!
KülföldiRaktáros
2015. January 22. 23:27
-józsi bazmeg letört ez erről a kék szarról
-ne parázz: itt a pillanatragasztó
-nézd milyen frankó lett, tutira nem veszik észre
-nem hát, kicsit kapard le, mert ott odaragadt
Katt ide!
kissci
2015. January 22. 22:59
csak egy hétig!!! Katt ide!
kissci
2015. January 22. 22:59
beteg vagyok: velvetezek
Pronyo
2015. January 22. 16:57
Colombo, otvoscsopi elbujtok a fineszes kmb mogott!!!
csendőr
2015. January 22. 14:59
Katt ide!
Primi
2015. January 22. 12:39
Egyszer egy konferenciàn elöbb kijöttem és megettem az összes szendvicset amikor a többiek kijöttek böfögtem
primipapa
2015. January 22. 12:28
Konferencián tömöd a pogit, pörgeted a kávét, teával lazítasz, svédasztalnál rombolsz.
Primi
2015. January 22. 08:25
Dánke Sitya
sitya
2015. January 21. 22:46
primi, küldtem mélben
Primi
2015. January 21. 19:15
Kolbász recepteket mondjatok jó kis szárazkolbit akarok
deka
2015. January 20. 17:17
a legbunkóbb ha filcet tekersz létra köré, alá meg begyújtasz és egy idő után lángot kap a filc is, ami égve rácsöpög a kolbászra. Utána kicsit le kell kaparni a kolbit, de hamar kész!
Bekecsúr
2015. January 20. 16:50
Aldehidek meg minden!!
Bekecsúr
2015. January 20. 16:49
A kolbász füstölése nagy szakértelmet igényel. Sityáéknál én eddig csak lángolt kolbászt ettem (a mostani is az lett) ami nem baj, de van aki a füstölt parasztkolbászt részesíti előnyben a lángolttal szemben. A Sitya- féle füstölést meleg füsttel végzik (40 c) annak elég tényleg kis idő( 6-10 óra) A füstöl parasztkolbászt 2-3- napig max 15 c-s füsttel kell csapatni. a füstszekrény és a tűztér (csak izzik, nem ég!!!) között legalább 3 méteres füstcsövet kell beiktatni, és én ezt is be szoktam tekerni vastagon vizes ronggyal( hűtés). Füstölni legjobb fagyban, mert akkor tuti nem kap meleg füstöt a hús. A lángolt kolbász füstölés után pár nap múlva fogyasztható, mert hő hatására sok vizet veszít és így egyből harsogósan törik. a hideg füstösnek kell minimum 4 hét mire fogyasztható, mert addig olyan az állaga mint a frissen töltötté.
vannak még apró trükkök, akit érdekel hívjon fel!
Oktán Pista
2015. January 19. 22:16
2 füstöt adsz neki aztán elengeded
deka
2015. January 19. 20:59
néhány óra is elég neki megszakításokkal!
sitya
2015. January 19. 19:02
Marci apósa végezte a füstölést, de szerintem 2-3 napnál nem volt több.
Primi
2015. January 19. 18:59
Sitya mennyit füstöltétek a kolbit? 2 nap én is töltök szombaton azért kérdezem vasárnp hétfőn ráérek akkor füstölhetek egész nap