Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
deka
2011. December 31. 09:32
hurka, sült malac, lencsfőzelék...

Primi
2011. December 30. 14:08
Bruderfihgt

sitya
2011. December 29. 21:21
szilveszterre sült malac lesz.

deka
2011. December 29. 19:30
fácánleves jó volt...

Primipapa
2011. December 29. 19:27
+3,5kg

sitya
2011. December 27. 22:44
beiglimérgezés

juli
2011. December 27. 16:24
még nem unom a mézeskalácsot

sitya
2011. December 26. 22:32
guba, beigli, borleves megvolt, halászlé idén kimaradt, de cserébe sült!rántott hal befigyelt.

alpár, bunkó vagy!

Kissci
2011. December 26. 07:25
Nem ijesztgetem, majd, ha hazaviszek pár ilyen galambot és a nappaliban érlelem jó két hétig!

deka
2011. December 25. 19:29
napig

deka
2011. December 25. 19:29
télen 10 nap nyáron 4-5 átlagban, mindennel együtt, de nem rohasztod, hanem érleled. Normál esetben a marhát is érlelik hetekig...

Lájti
2011. December 25. 11:30
Katt ide!

juli
2011. December 24. 23:09
deka, tényleg két hétig kell rohasztani a madarat? a belével együtt? jáj (marci ilyenekkel ijesztget)

juli
2011. December 24. 23:06
alpár, itt egy kis darab bőr bánta, de végül a gazda győzött, és a fa a talpban. majd iszunk az egészségedre :)

deka
2011. December 24. 18:09
persze, hogy ér! én holnap, holnap után, azutánra tervezem... Boldog karácsonyt mindenkinek! Ha tudtok fotózzátok a kajákat!

Primi
2011. December 24. 15:23
Éljen a május elseje

alpár
2011. December 24. 15:00
Elegem lett, nem lesz karácsonyfa. a talpat kidobtam, a fát felhasogattam, bevágtam a kályhába.

Szenteste amúgy ér bekarmolni? Tervezem.

alpár karácsonyfatalpa
2011. December 24. 14:02
másfél órája ennyit hallok: na már csak azt a bütyköt kell leb@szni, és rámegy.

sitya
2011. December 23. 21:37
bunkó karácsonyt, kacorok!

juli
2011. December 23. 18:07
én félnék a spájzban

deka
2011. December 23. 08:40
leves lesz belőle

kc
2011. December 23. 08:01
mi lesz a facanbol?

sitya
2011. December 23. 06:52
Dekai, nagyon tetszik a fácánkompzíció!

Primi
2011. December 22. 22:52
3 kilo káposzta 50 gombóc 4 személyre

deka
2011. December 22. 17:34
én is a nagy falatozások előtt valami könnyűre gondoltam: resztelt máj

sitya
2011. December 22. 13:42
itt sültkolbász

kissci
2011. December 22. 13:21
Karácsony előtt egy kis sült liba...

Primi
2011. December 21. 20:44
evribadi in a yuniwerz

kissci
2011. December 21. 11:52
valószínű ez a SzegediHirek már menyomott és 5q az az 50...

deka
2011. December 21. 11:25
Az 50 mázsa hal kicsit sok 4000 adaghoz. Több mint 1 kg hal jut egy adag halászlébe?

deka
2011. December 21. 11:22
Kondé mindig is bunkó volt!

SzegediHirek
2011. December 21. 11:12
Kondé Lajos, a szegedi dóm plébánosa sót szór az ételbe, amikor megáldja az óriásbográcsban készített halászlevet.A 4 ezer adaghoz 50 mázsa halat - pontyot és harcsát - valamint 50 kg őrölt paprikát és további 5 kg erőspaprikát használtak fel!
Katt ide!

Kissci
2011. December 21. 09:55
Ármin Bódog SzNapot!

Primipapa
2011. December 19. 22:51
MAgyar meki: Katt ide!

menu
2011. December 19. 22:06
Mennyei a menü, 940ért: Katt ide!

papa
2011. December 19. 22:02
Mindenki az egyetemen!

Juli
2011. December 18. 20:49
3 kg liszt, másfél kg méz és még ki tudja mi minden, és megvannak a mézeskalács-hegyek. Még jövő héten készül a betlehemesünknek mézeskalácsház :)

Primi
2011. December 18. 14:26
100 kiló alatt a kacor az nem kacor. nem hülyéskedj.Vágosúlyra törekedj

Primi
2011. December 18. 14:21
egy jó kiadós ebéd után eldobod magad hagy rakódjon a zsír lassitom az anyagcserét

deka
2011. December 17. 18:49
fő a kocsonya!

deka
2011. December 16. 08:41
képeket kérünk majd róla, a fröccsről is!

Kissci
2011. December 15. 23:57
Ati: Hétvégén süti Juli Újszentivánon a kocsmárosnál, én meg fröccsözök közben...

Kissci
2011. December 15. 23:55
Sitya! Köszi a kocsonyát!

Ati
2011. December 15. 11:08
süssétek a mézeskalácsot

deka
2011. December 12. 20:44
vacsora: Márta néni 8 tojásos pennéje gomba mártással (vargánya, csiperke, trombita) pecorino sajttal...

sitya
2011. December 12. 10:07
Marci, mit eszünk holnap? Már nagyon várom a szegedi bunkóskodást! :)

juli
2011. December 12. 09:33
te, vaterás, ezt a lapátot szétette a szú

deka
2011. December 12. 09:30
tegnap volt kocsonya, ma tojás! holnap meg mondjuk disznósajt.

kissci
2011. December 12. 08:16
Reggelire sült keszeg, kecsege, (Mártély halsütő)

Sity
2011. December 12. 08:04
Deka, azert a tal kocsonya se rossz:)

deka
2011. December 12. 07:25
nincs jobb reggelire egy szalonnás tükörtojásnál, pirítós kenyéérnél...

Vaterabuzi
2011. December 11. 18:20
Katt ide!

sitya
2011. December 11. 12:40
ma brassói az ebéd,

Alpár
2011. December 11. 09:17
Szeretek másnapos lenni főleg, ha megint elkezdek inni!

Kissci
2011. December 11. 09:16
DE: 12%-os őszilevet.

Primi
2011. December 10. 22:02
Inni nem szoktatok?

juli
2011. December 10. 21:15
kezdődik a sütős hangulat. egyelőre pogácsa készült, de nemsokára kipróbálom a fahéjas koszorút is.

sitya
2011. December 10. 20:51
céklát feldaraboltuk, leöntöttük balzsamecettel, olívaolajjal, mézzel, kicsit megsóztuk, megsütöttük, elég jó lett - persze csak előételnek :)

deka
2011. December 09. 22:10
ma végül fejtett bablevest csináltam füstölt kolozsvárival, holnap meg kolbásztöltés Kéthelyen!

sitya
2011. December 09. 21:46
megint kocsonya készül, jó lesz a hétvége :) Meg lesznek egyéb finomságok is, majd beszámolok. Nektek is zabálós hétvégét!

Primi
2011. December 08. 18:30
Lefagyasztva nem lesz már olyan jó a lé. Fogast gyorsan kisütni.

sitya
2011. December 08. 18:07
Marci, körmös pacalt.

deka
2011. December 08. 18:06
azt tudom, hogy ma vacsorára tocsnyit eszem céklával, holnap szerintem gombapaprikást fogok csinálni... - másolhatsz!

Kissci
2011. December 08. 15:11
Mit főzzek holnap?

sitya
2011. December 08. 14:09
nagyon szépek! juli, ha nem tudjátok feldolgozni, tudunk segíteni :)

juli
2011. December 07. 11:30
igen, karácsonyi halászlé lesz, de mivel pucolva lett háromszor annyi a hal, mint kértük, így elrakjuk

mesterszakács
2011. December 07. 10:41
Mi lesz belőle? Lefagyasztjátok karácsonyra?

Primi
2011. December 06. 22:31
Most harap a harcsa

Kissci
2011. December 06. 17:47
Hozzák a halat Röszkéről: keszeg, ponty, harcsa, süllő!

Okos
2011. December 05. 08:40
A hagyományos magyar fogások alapanyagai a húsok, a friss zöldségfélék, gyümölcsök, a friss kenyér, a tejtermékek és a méz.

alpár
2011. December 04. 21:05
annyi sóletet ettem, hogy karácsonyig folyamatosan fingani fogok.

deka
2011. December 03. 17:04
marhanyelvet ettem paradicsom szósszal...

Kissci
2011. December 02. 18:01
Én meg rettenetesen sokat ettem és ittam is.

sitya
2011. December 01. 22:04
rettenetesen sokat zabáltam ma.

deka
2011. December 01. 16:19
jól teszed, nagyon jól teszed, tolj rá egy kis tejfölt is!

szumma
2011. November 30. 23:07
Mostanság, minden napot fokhagymás pirítóssal zárok.

Primi
2011. November 30. 21:04
Tunyogi band boszrokányrepülés

sitya
2011. November 29. 15:09
elfogyott a kocsonya, kell újat csinálni.

?
2011. November 27. 22:56
Katt ide!

Kissci
2011. November 27. 16:25
köszi

alpár
2011. November 25. 21:59
leszoptam az összes húst a disznó farkáról, mennyei volt.

sitya
2011. November 25. 16:45
Fő a kocsonya. Füle, farka, orra, körme plusz némi füstölt comb. Ha maholnap erre jártok, benézhettek egy tál kocsonyára!

deka
2011. November 25. 14:42
Isten éltessen!

sitya
2011. November 25. 13:06
Boldog szülinapot Céééé!

sitya
2011. November 23. 21:11
Marci, tudunk adni üveges szekrényt apósodnak füstöléshez, akkor folyamatosan lehetne nézni, hogyan érik a kolbi, anélkül, hogy ki kéne nyitni.

Primi
2011. November 23. 18:21
5 füstöt a kolbásznak

Ati
2011. November 23. 09:55
Kérést vettem.

Kissci
2011. November 22. 16:35
Ati képet kérünk!

sitya
2011. November 22. 16:28
Ati, fotót róla!!:)

Ati
2011. November 22. 14:10
én a sajtokat egy kibelezett szerverszekrényben füstölöm, amiben egy régi rácsos fürdőszoba polc van "beleflexelve".

Kissci
2011. November 22. 09:00
Simi: rendben, szívesen konzultálok:)

Simi
2011. November 21. 22:54
Marci, jajj, de tetszik a füstölő!! Én is éppen ilyesmire vágyom!! Lehet, hogy kérem szaktanácsod majd...

deka
2011. November 20. 10:13
szarvasgombás szarvas szalámit eszem, sajnállak...

juli
2011. November 20. 10:03
a disznótoros előkészülethez jól jött volna, de Marci kézzel pucolta, két fém tál híján

sitya
2011. November 19. 22:46
Kipróbáltam a nemrégiben linkelt videón látható fokhagymapucolást, és működik, úgyhogy ajánlom, tényleg gyors, főleg nagyobb mennyiségnél.

Primi
2011. November 19. 21:57
Vidéken igy mondják

sitya
2011. November 17. 23:42
marci, nem toto, hanem tuto lakat

deka
2011. November 17. 20:53
Sitya, próba szerencse!

sitya
2011. November 17. 15:41
deka, tavaly voltam, fos volt, nem ajánlom.

deka
2011. November 17. 14:24
én ott lesszek: Katt ide!

[20856-20757] [20756-20657] [20656-20557] [20556-20457] [20456-20357] [20356-20257] [20256-20157] [20156-20057] [20056-19957] [19956-19857] [19856-19757] [19756-19657] [19656-19557] [19556-19457] [19456-19357] [19356-19257] [19256-19157] [19156-19057] [19056-18957] [18956-18857] [18856-18757] [18756-18657] [18656-18557] [18556-18457] [18456-18357] [18356-18257] [18256-18157] [18156-18057] [18056-17957] [17956-17857] [17856-17757] [17756-17657] [17656-17557] [17556-17457] [17456-17357] [17356-17257] [17256-17157] [17156-17057] [17056-16957] [16956-16857] [16856-16757] [16756-16657] [16656-16557] [16556-16457] [16456-16357] [16356-16257] [16256-16157] [16156-16057] [16056-15957] [15956-15857] [15856-15757] [15756-15657] [15656-15557] [15556-15457] [15456-15357] [15356-15257] [15256-15157] [15156-15057] [15056-14957] [14956-14857] [14856-14757] [14756-14657] [14656-14557] [14556-14457] [14456-14357] [14356-14257] [14256-14157] [14156-14057] [14056-13957] [13956-13857] [13856-13757] [13756-13657] [13656-13557] [13556-13457] [13456-13357] [13356-13257] [13256-13157] [13156-13057] [13056-12957] [12956-12857] [12856-12757] [12756-12657] [12656-12557] [12556-12457] [12456-12357] [12356-12257] [12256-12157] [12156-12057] [12056-11957] [11956-11857] [11856-11757] [11756-11657] [11656-11557] [11556-11457] [11456-11357] [11356-11257] [11256-11157] [11156-11057] [11056-10957] [10956-10857] [10856-10757] [10756-10657] [10656-10557] [10556-10457] [10456-10357] [10356-10257] [10256-10157] [10156-10057] [10056-9957] [9956-9857] [9856-9757] [9756-9657] [9656-9557] [9556-9457] [9456-9357] [9356-9257] [9256-9157] [9156-9057] [9056-8957] [8956-8857] [8856-8757] [8756-8657] [8656-8557] [8556-8457] [8456-8357] [8356-8257] [8256-8157] [8156-8057] [8056-7957] [7956-7857] [7856-7757] [7756-7657] [7656-7557] [7556-7457] [7456-7357] [7356-7257] [7256-7157] [7156-7057] [7056-6957] [6956-6857] [6856-6757] [6756-6657] [6656-6557] [6556-6457] [6456-6357] [6356-6257] [6256-6157] [6156-6057] [6056-5957] [5956-5857] [5856-5757] [5756-5657] [5656-5557] [5556-5457] [5456-5357] [5356-5257] [5256-5157] [5156-5057] [5056-4957] [4956-4857] [4856-4757] [4756-4657] [4656-4557] [4556-4457] [4456-4357] [4356-4257] [4256-4157] [4156-4057] [4056-3957] [3956-3857] [3856-3757] [3756-3657] [3656-3557] [3556-3457] [3456-3357] [3356-3257] [3256-3157] [3156-3057] [3056-2957] [2956-2857] [2856-2757] [2756-2657] [2656-2557] [2556-2457] [2456-2357] [2356-2257] [2256-2157] [2156-2057] [2056-1957] [1956-1857] [1856-1757] [1756-1657] [1656-1557] [1556-1457] [1456-1357] [1356-1257] [1256-1157] [1156-1057] [1056-957] [956-857] [856-757] [756-657] [656-557] [556-457] [456-357] [356-257] [256-157] [156-57] [56-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂