Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)

Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...

Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem

őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!

primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!

gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!

kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton

nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!

Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.

kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(

Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.

Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.

kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!

deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!

juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...

deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554

Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.

deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.

deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.

sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal

hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)

Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!

deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!

hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.

Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.

deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!

Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni

deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.

kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!

juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..

deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)

Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)

Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)

Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.

kissci
2010. August 21. 17:21
Csütörtökön 50 emberre főztem.

Primi
2010. August 19. 21:40
gyömölcsfa lerakat,az az igazi ott lehet olvasgatni.

Primi
2010. August 19. 21:37
Reggelire szalonna hagyam ezt egy kis röviddel főnyomod az agyba.

Cserháthalápy Ferenc
2010. August 19. 13:42
Gyümölcsnevek eredete - Szókavalkád! Katt ide!

juli
2010. August 19. 12:55
hát még én hogy lájkoltam!

kisszizi
2010. August 19. 10:49
lájkolom a reggeliteket Marci

Kissci
2010. August 17. 14:55
Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. August 16. 09:12
Jó tudni. A háziállatok nevének eredete. Katt ide!

joci
2010. August 14. 17:27
Katt ide!

joci
2010. August 14. 17:24
létező legnagyobb kerti grill: Katt ide!

deka
2010. August 12. 15:13
borscs levest!

juli
2010. August 12. 14:28
ti mit főznétek céklából?

primipapa
2010. August 09. 20:50
Katt ide!

deka
2010. August 08. 21:10
éppen padlizsánt sütök

Sitya
2010. August 06. 11:48
Tegnapi vacsora: palóc leves és töltött paprika

pacal
2010. August 06. 10:41
Katt ide!

deka
2010. July 31. 11:46
nálunk rakott krumpli lesz, de mi is lagziba megyünk... jöhetnek a fotók.

Kissci
2010. July 31. 11:07
Csirkepaprikás készül ebédre (tudom, hogy a csirke köret, de este lakodalomba megyünk...)

Sitya
2010. July 31. 08:08
Harcsapaprikás készül ebédre.

Primi
2010. July 31. 00:40
Le kell mennyek ey jó kis termálba méregtelenitsek.ahogy a mondás is tartsa: in vino vedele thermál fürdele.

deka
2010. July 30. 21:29
pontosan, de nem csak egy, több, a képen egyet láthatsz! A kapros lében még zöldségek is vannak...

juli
2010. July 30. 21:16
deka, úgy értetted, hogy a kalap alatt a kapros lében van egy krumpligombóc, aminek a közepe hús? vagy hogy?

deka
2010. July 30. 13:20
hát nem semmi biza, próbáltam egyszerűen leírni, de ennél ezerszer bonyolultabb volt cirka 6 óra.

Sitya
2010. July 30. 10:36
Elég bunkó ez a suhajda cucc

Armin
2010. July 30. 08:23
Benedek és Atis, gratulálok a suhajda leveshez, ez már tényleg nem semmi.

kissci
2010. July 29. 17:18
ok, megint megy

Armin
2010. July 29. 16:00
Az ördög jól van, két napja odébb raktam mamám kamrájában, közben vigyáztam, nehogy megsértsem a metlakit. Sajnos pontos beüzemelési időpontom még nincs. De majd lesz :)

deka
2010. July 29. 12:39
Marci már megint nem megy a képfeltöltés!

Primi
2010. July 28. 22:18
Amin mikor röffented az ördögöt?

Primi
2010. July 28. 22:08
Elfogyott a jóféle fröccs bor. Lemegyek leütök még egy hordót va.

deka
2010. July 28. 21:22
tegnap mentős Attissal elkészítettük a kalapos suhajda levesét, remélem majd képet is tudok felrakni!

juli
2010. July 28. 20:14
Marci juhtúrós, lecsós, mindenféle extrával ellátott puliszkája sül a sütőben. éhen halok az illatától. ilyen a feleségek élete.

deka
2010. July 28. 11:20
Katt ide!

kissci
2010. July 27. 20:13
Minden kacornak kötelező előfizetni: Vidék Íze "A Szabad Föld receptújsága azoknak, akik szeretnek enni és imádnak főzni"!

kissci
2010. July 27. 09:57
A Kőszegi Írottkő szállodában kihelyezett terminálon a kacorklub.hu a kezdőlap :)

deka
2010. July 26. 19:41
böffentek, hogy ismét beinduljon...

Primi
2010. July 22. 17:39
Itt vagyok gyeekek
jó hideg a fröccsöm

deka
2010. July 20. 17:04
már-már de mégse kakastöke...

Armin
2010. July 20. 08:33
Pöcök is jelen volt, és hihetetlen finom foghagymás májat sütött. Már már felért egy kakastöke pörkölttel.

Armin
2010. July 19. 10:39
Hétvégén a Futrinka utcában, medencés fürdőzéssel egybekötött, grillezés és csöves kukorica főzés volt. A dinnyéig már nem jutottunk el.

Sitya
2010. July 16. 06:46
Tegnap este lekvárokat főztünk.

primipapa
2010. July 15. 23:09
Lájkolom a harcsát.

deka
2010. July 15. 22:49
na ne mááá... asszem bekapok még valamit erre a képre enni kell!

juli
2010. July 15. 20:31
a kettővel előttem szóló linkjének az alján az eladó egyéb termékei az aranyosak

deka
2010. July 15. 18:36
elkezdtük a spájzolást télire fosószilva (mirabella) befőtt formájában. Aki akar jöhet szedni van még vagy 50 kg itt a szomszédban ingyen elvihető!

kacornak!
2010. July 15. 18:09
Katt ide!

juli
2010. July 15. 16:42
a harcsán volt még valami zöldes kotányi halas fűszer, de ez nyilván nem hangzik olyan jól (más vásárolt, nem mi) viszont hihetetlen finom volt

Kissci
2010. July 15. 13:03
A harcsát felszeleteltük, beraktuk a szeleteket egy tepsibe, megsóztuk, borsoztuk majd rácsavartuk egy citrom levét és rászeleteltünk 4-5 gerezd fokhagymát, jó lett...

deka
2010. July 15. 09:53
én meg a kakastökét hiányolom.

Armin
2010. July 15. 09:50
Jó volt a sült harcsa? Bár az valószínűleg csak jó lehetett.
Én tegnap diszkoszban sült kolbászt, krumplit, hagymát, paprikát stb. Ettem a Futrinka utcában.
Pöcököt és a fiatal bárányt kicsit hiányoltam. De majd bepótoljuk máskor.

Kissci
2010. July 15. 09:00
Tegnap reggel Mártélyon sült keszeget és sült márnát reggeliztünk kovi ubival, Este pedig sült harcsát készítettünk sült burgonyával és salátával. Képek majd jönnek.

primipapa
2010. July 13. 22:58
GRATULÁCIÓ!
A STANKO PARTY PROJECT MANAGEMENT TEAM-nek a hétvégi rendezvényhez!

deka
2010. July 13. 08:40
mit szólnál ha a bárányhoz köretnek kakastökét ennénk, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon...

Pöcök
2010. July 12. 17:56
Deka. Engedjük el a kakastöke problémát. Forgasssunk meg egy fiatal bárányt parázson. Árminnak már mondtam! Üdv
Juli,Marci. Megkésve igaz, de sok boldogságot kivánunk nektek!!!!

Sitya
2010. July 12. 10:21
Kanászlevest készítettem a hétvégén.

Armin
2010. July 12. 09:54
Az én délutáni menüm: Hűtött görögdinnye a diófa alatt elfogyasztva.

deka
2010. July 10. 13:10
a levesünk szerintem ugyanolyan jó lett, mondjuk a zöldségeket elhelyezhetted volna ugyanúgy! De az én tányérom szebb. :)

deka
2010. July 10. 11:12
nálam pacal rottyan levesnek, utána kis marhapöri (10kg) savanyúval. A szódát is elhoztuk a szikvízestől, fröccs is lesz, úgyhogy nem stresszelünk mi sem!

kissci
2010. July 10. 10:15
Rottyan a grízgaluska leves, szépen tojáshabba kevertem a grízt, utána meg indulunk Zentára lakodalomba (Jelen és Pelinkovác)

Armin
2010. July 09. 08:47
Nem is tudom eldönteni, hogy a szódás üveges alsó, vagy a lengőtekés felső rögzítési pontok tetszenek-e jobban.

Kissci
2010. July 09. 06:51
Ó, a grízgombócleves az egyik kedvenc levesem, este csinálok én is, de lehet egy kis farháttal vagy sertéskarajvéggel megbolondítom.

deka
2010. July 08. 14:21
remélem a rögzítésére is figyeltél...

Armin
2010. July 08. 12:21
Deka, gratulálok a szúnyoghálós megoldáshoz. Én kb. 1.5 évet aludtam szúnyogháló alatt, nagyon jó.

deka
2010. July 07. 20:51
nyári szúnyogmentes fészkem: Katt ide!

[18934-18835] [18834-18735] [18734-18635] [18634-18535] [18534-18435] [18434-18335] [18334-18235] [18234-18135] [18134-18035] [18034-17935] [17934-17835] [17834-17735] [17734-17635] [17634-17535] [17534-17435] [17434-17335] [17334-17235] [17234-17135] [17134-17035] [17034-16935] [16934-16835] [16834-16735] [16734-16635] [16634-16535] [16534-16435] [16434-16335] [16334-16235] [16234-16135] [16134-16035] [16034-15935] [15934-15835] [15834-15735] [15734-15635] [15634-15535] [15534-15435] [15434-15335] [15334-15235] [15234-15135] [15134-15035] [15034-14935] [14934-14835] [14834-14735] [14734-14635] [14634-14535] [14534-14435] [14434-14335] [14334-14235] [14234-14135] [14134-14035] [14034-13935] [13934-13835] [13834-13735] [13734-13635] [13634-13535] [13534-13435] [13434-13335] [13334-13235] [13234-13135] [13134-13035] [13034-12935] [12934-12835] [12834-12735] [12734-12635] [12634-12535] [12534-12435] [12434-12335] [12334-12235] [12234-12135] [12134-12035] [12034-11935] [11934-11835] [11834-11735] [11734-11635] [11634-11535] [11534-11435] [11434-11335] [11334-11235] [11234-11135] [11134-11035] [11034-10935] [10934-10835] [10834-10735] [10734-10635] [10634-10535] [10534-10435] [10434-10335] [10334-10235] [10234-10135] [10134-10035] [10034-9935] [9934-9835] [9834-9735] [9734-9635] [9634-9535] [9534-9435] [9434-9335] [9334-9235] [9234-9135] [9134-9035] [9034-8935] [8934-8835] [8834-8735] [8734-8635] [8634-8535] [8534-8435] [8434-8335] [8334-8235] [8234-8135] [8134-8035] [8034-7935] [7934-7835] [7834-7735] [7734-7635] [7634-7535] [7534-7435] [7434-7335] [7334-7235] [7234-7135] [7134-7035] [7034-6935] [6934-6835] [6834-6735] [6734-6635] [6634-6535] [6534-6435] [6434-6335] [6334-6235] [6234-6135] [6134-6035] [6034-5935] [5934-5835] [5834-5735] [5734-5635] [5634-5535] [5534-5435] [5434-5335] [5334-5235] [5234-5135] [5134-5035] [5034-4935] [4934-4835] [4834-4735] [4734-4635] [4634-4535] [4534-4435] [4434-4335] [4334-4235] [4234-4135] [4134-4035] [4034-3935] [3934-3835] [3834-3735] [3734-3635] [3634-3535] [3534-3435] [3434-3335] [3334-3235] [3234-3135] [3134-3035] [3034-2935] [2934-2835] [2834-2735] [2734-2635] [2634-2535] [2534-2435] [2434-2335] [2334-2235] [2234-2135] [2134-2035] [2034-1935] [1934-1835] [1834-1735] [1734-1635] [1634-1535] [1534-1435] [1434-1335] [1334-1235] [1234-1135] [1134-1035] [1034-935] [934-835] [834-735] [734-635] [634-535] [534-435] [434-335] [334-235] [234-135] [134-35] [34-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂