Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
feszbukkbuzi
2011. July 31. 21:40
"MEGKÓSTOLNÁM" gombot a kacorra!!!

deka
2011. July 31. 18:12
hmmmm jól néz ki Sitya ez a kalács!

kissci
2011. July 29. 10:18
1 héten belül kétszer birkapörkölt, az egyik lehet zsírosabb!

juli
2011. July 29. 09:36
holnap dömsödi lagzi. apa készít lelkileg, hogy a birkapörkölt nagyon zsíros lesz :(

deka
2011. July 28. 20:25
főztem egy jó kis tarkabab levest...

tiiiltó
2011. July 24. 15:55
"Nem volt rossz a perkelt de tudod, azt tanultam, hogy ha fiatal készíti, akkor mindegy milyen lett, dicsérni kell"

tiiiltó
2011. July 24. 15:53
"Ha volna egy kis maradék... van otthon kutya."

juli
2011. July 24. 11:47
"Mire óvodába mész, fejedben még több lesz az ész.
Kívánjuk jeled a kolbász legyen,
A Kacor klubban ez csak így megyen."

juli
2011. July 21. 22:05
deka: több trükk van :)

Armin
2011. July 21. 10:48
Ezt én és Marci is alá tudjuk támasztani :)

okoska
2011. July 21. 07:13
nem érdemes a hűtőt kihúzni, mikor az ember elmegy nyaralni, de közben a fagyasztó tele van, mert ha visszaérkezik két hét múlva, kibaszott büdös lesz az egész lakásban.

deka
2011. July 18. 21:23
Marci már akkor kikérdezte, mielőtt hozzámentél volna és már én is tudom tőle... kulcsszavai: "rétegesen", "csak rázni"

juli
2011. July 18. 14:15
ma elmeséltettem apával a birkapörkölt receptjét. jegyzeteltem.

deka
2011. July 14. 17:45
hétvégén gombászás, szalonnasütés, juhtúrós sztrapacska, bogrács, rozé...

Primiéra
2011. July 14. 14:41
iszol

deka
2011. July 13. 13:14
Marci nem csinálsz egy EU final countdown-t ide az oldalra, vagy menjen Sityáékhoz, szerintem SMALLINT megteszi, másodpercenként pörgetve... :-))

kissci
2011. July 13. 10:26
itt már kész is

deka
2011. July 13. 08:13
reggeli lecsófőzés indul...

deka
2011. July 12. 00:31
Mindegyik sajt nagyon finom volt!!
Kritika: a fokhagymás túl fokhagymás (bár részegen marha jó),
a borsos nagyon fincsi, majd rendelek még, tárkonyosat szoktál csinálni?

Ági
2011. July 11. 23:03
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért NEM számolsz be róla vagy... ?

Ági
2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?

deka
2011. July 10. 09:16
böff

Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)

kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!

sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D

juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát

sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.

kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet

Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?

Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.

deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.

kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!

deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.

Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?

deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa

kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta

deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!

deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...

Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!

kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!

deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...

kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher

sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör

mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011

deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal

deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük

juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!

kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.

deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!

deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??

Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D

juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol

kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...

deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)

Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo

Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?

Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!

deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!

Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.

A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.

fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!

fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!

deka
2011. June 11. 17:53
én

Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl

Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?

deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)

kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével

(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)

deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.

juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben

masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!

sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)

juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi

deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl

primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört

Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört

Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva

deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...

deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!

juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi

juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom

kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal

Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek

sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)

kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem

mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?

sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.

Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D

okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10

sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.

primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!

vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!

deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!

Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.

kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem

pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak

ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!

anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.

deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...

ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!

Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?

Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.

Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét

[19199-19100] [19099-19000] [18999-18900] [18899-18800] [18799-18700] [18699-18600] [18599-18500] [18499-18400] [18399-18300] [18299-18200] [18199-18100] [18099-18000] [17999-17900] [17899-17800] [17799-17700] [17699-17600] [17599-17500] [17499-17400] [17399-17300] [17299-17200] [17199-17100] [17099-17000] [16999-16900] [16899-16800] [16799-16700] [16699-16600] [16599-16500] [16499-16400] [16399-16300] [16299-16200] [16199-16100] [16099-16000] [15999-15900] [15899-15800] [15799-15700] [15699-15600] [15599-15500] [15499-15400] [15399-15300] [15299-15200] [15199-15100] [15099-15000] [14999-14900] [14899-14800] [14799-14700] [14699-14600] [14599-14500] [14499-14400] [14399-14300] [14299-14200] [14199-14100] [14099-14000] [13999-13900] [13899-13800] [13799-13700] [13699-13600] [13599-13500] [13499-13400] [13399-13300] [13299-13200] [13199-13100] [13099-13000] [12999-12900] [12899-12800] [12799-12700] [12699-12600] [12599-12500] [12499-12400] [12399-12300] [12299-12200] [12199-12100] [12099-12000] [11999-11900] [11899-11800] [11799-11700] [11699-11600] [11599-11500] [11499-11400] [11399-11300] [11299-11200] [11199-11100] [11099-11000] [10999-10900] [10899-10800] [10799-10700] [10699-10600] [10599-10500] [10499-10400] [10399-10300] [10299-10200] [10199-10100] [10099-10000] [9999-9900] [9899-9800] [9799-9700] [9699-9600] [9599-9500] [9499-9400] [9399-9300] [9299-9200] [9199-9100] [9099-9000] [8999-8900] [8899-8800] [8799-8700] [8699-8600] [8599-8500] [8499-8400] [8399-8300] [8299-8200] [8199-8100] [8099-8000] [7999-7900] [7899-7800] [7799-7700] [7699-7600] [7599-7500] [7499-7400] [7399-7300] [7299-7200] [7199-7100] [7099-7000] [6999-6900] [6899-6800] [6799-6700] [6699-6600] [6599-6500] [6499-6400] [6399-6300] [6299-6200] [6199-6100] [6099-6000] [5999-5900] [5899-5800] [5799-5700] [5699-5600] [5599-5500] [5499-5400] [5399-5300] [5299-5200] [5199-5100] [5099-5000] [4999-4900] [4899-4800] [4799-4700] [4699-4600] [4599-4500] [4499-4400] [4399-4300] [4299-4200] [4199-4100] [4099-4000] [3999-3900] [3899-3800] [3799-3700] [3699-3600] [3599-3500] [3499-3400] [3399-3300] [3299-3200] [3199-3100] [3099-3000] [2999-2900] [2899-2800] [2799-2700] [2699-2600] [2599-2500] [2499-2400] [2399-2300] [2299-2200] [2199-2100] [2099-2000] [1999-1900] [1899-1800] [1799-1700] [1699-1600] [1599-1500] [1499-1400] [1399-1300] [1299-1200] [1199-1100] [1099-1000] [999-900] [899-800] [799-700] [699-600] [599-500] [499-400] [399-300] [299-200] [199-100] [99-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂