Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
deka
2012. May 26. 13:23
soha rosszabb napot Sitya, Marci a kép eddig az idei legjobbja!

sitya
2012. May 25. 15:17
mai napom a kemencekészítés tanulmányozásával telt

mesterszakács
2012. May 25. 08:20
Atis! A sajt fenséges, gratulálok!

deka
2012. May 24. 16:49
krumplilevesbe pl. és próbáld ki, hogy télire a gyökerét felvágod apró darabokra, megszárítod és azt használod fel, az sokkal intezívebb!

mesterszakács
2012. May 24. 13:18
Nekünk van, de nem petrezselyem helyett használjuk, mert egész más az íze.

juli
2012. May 24. 12:50
a szomszéd néni lestyánjából engedéllyel néha-néha csipegetünk. ez valami nagy jóság, gyakorlatilag állandó friss petrezselyemféle, levesbe, krumplihoz, paradicsomos ételekhez, fasírthoz. nektek van?

mesterszakács
2012. May 24. 08:17
szerdán: halászlé, juhtúrós puliszka

juli
2012. May 22. 23:49
Ati, Ági! A nyolcadik képet nektek ajánlom: Katt ide!

Tanuló
2012. May 22. 22:01
Én úgy tanultam hogy pálinkáva kell a szörpöt

sitya
2012. May 22. 21:30
bodzaszörpöt készítettünk, elég jó lett.

primi
2012. May 22. 19:05
Tarját sütsz 1-2 percig olajban

deka
2012. May 21. 21:32
tarkabableves, mangalica sonkával...

sitya
2012. May 21. 21:03
baromi jó friss spárgalevest csináltunk

sitya
2012. May 21. 13:08
lájtos marhapöri házitarhonyával

primi
2012. May 20. 18:45
igen,igne,igen

kissci
2012. May 20. 09:43
huskenyer hagymas krumplisalataval

sitya
2012. May 19. 18:02
gulyásleves, vargabéles

alpi
2012. May 19. 10:30
@Tanuló: pálninkát, b+

deka
2012. May 19. 09:35
hajdinás töltött káposztát, vagy slambucot! esetleg tőtikét!

Tanuló
2012. May 18. 23:22
Mit főzzek bográcsban? pörkölt és pöri alapú leveseket unom. mondjatok valamit

primi
2012. May 18. 23:20
Száll a hét pénteken este megdörren a gép

sitya
2012. May 16. 12:28
Doki, megnéztem, szerintem primitív. Nem ettek ezek még jót és mégis dagadtak.

sitya
2012. May 16. 12:18
nyilt egy új kifőzde a környéken (Nokedli névre hallgat), 710 Ft-ért ettem pacalt főtt krumpliva, savanyúsággal, kenyérrel, ásványvízzel. És finom, friss volt. Merem ajánlani.

deka
2012. May 16. 09:20
szerintem inkább bunkó, nézem is a müsort, ha tehetem...

alpi
2012. May 16. 05:21
ne kiflizz! buntesd a tested! kakukkra piazzall!!!

Primipapa
2012. May 15. 23:32
Doki bejelentkezett UKból?

Doki
2012. May 15. 22:06
Szerintetek ez bunko vagy primitiv? Katt ide!

juli
2012. May 15. 21:21
hú, ez a kifli király!

alpár
2012. May 15. 06:50
kissci, itt az adagolóm: "Személyenként 20-40 dkg nyers hússal lehet számítani. A 20 dkg akkor, ha a baráti társaságban sok a kisétkű, gyerek, stb. A 40 dkg a klasszikus egész napos férfi összejövetelek adagja."

kissci
2012. May 15. 06:47
délután 120 emberre főzök marhapörköltet, 40kg lábszár, 8kg hagyma...

deka
2012. May 14. 13:22
nekem is!

sitya
2012. May 12. 16:55
kedvem lenne fröccsözgetni

juli
2012. May 12. 14:28
megyünk esküvőre, egyetek velünk lélekben

alpár
2012. May 09. 10:05
jó buli volt: Katt ide!

Primi
2012. May 07. 19:54
tényelg ez hogylehet okos

deka
2012. May 07. 15:56
vasárnapi húsleves, lecsó...

szalonnapörc
2012. May 06. 22:11
túróscsusza

alpar
2012. May 06. 17:36
He, okostobias! Hogy a f...omba lehehet valami borral szennyezett?

Tanárbácsi
2012. May 06. 15:09
borosüveg (= bornak való üveg) de: boros üveg (= borral szennyezett v. borral telt üveg)

juli
2012. May 05. 15:46
mi is lángost reggeliztünk a Mars téren! aztán házi gyros, tzatzikivel. uzsonnára kinek eper, kinek házilag pirított tökmag

alpár
2012. May 05. 11:09
9-kor lángos, 11-kor ebéd, DE nyugi estig nem unatkozom, 3-4 körül kész a bográcspacal, vacsira mehet a sörhöz perec a kocsmába!

primi
2012. May 04. 20:53
Száll a hét pênteken este megdörren a gép

primi
2012. May 04. 20:37
Bánkó

Kissci
2012. May 02. 13:43
40 főre csináltam gulyást egy legénybúcsún...

alpár
2012. May 02. 13:42
Hósszúhétvégéken én inkább csak inni szoktam, meg a fogadókban bekapok pacalt ilyesmit! Most is annyira szátittam az agyamat, hogy ezen a héten inkább nem megyek a gyárba pihenek, regenerálódok, hogy hétvégén megint KOzzam az agyamat!

sitya
2012. May 02. 10:48
ati, ok, köszi, remek - egyeztetünk

többiek: ti nem ettetek semmit a négy nap alatt?

ati
2012. May 01. 21:51
Sitya, elfeledtem odaadni a sajtotokat, pedig már be is volt csomagolva.

sitya
2012. April 30. 20:38
ja és no para, a zsírszintre is gondunk volt

kisdci
2012. April 29. 12:29
tegnap annyira leesett a verzsirom, hogy ma szetrobban a fejem

deka
2012. April 28. 18:06
Atis mi a számod?

kissci
2012. April 28. 10:13
ma ebedkor spargaval csokkentem a 10es zsirszintem a megfelelo 2 re, de pedig rottyan a bogracsgulyas egy legenybucsun. ott pedig a palinka fogja levinni!

IKEAbuzi
2012. April 27. 10:26
Katt ide!

sitya
2012. April 26. 21:30
az igazi bunkó, ő tudja, hogy kell az ikeás cuccokat használni: Katt ide!

sitya
2012. April 25. 21:57
ati!!! csodás idő lesz hétfőn az öléshez :))

Simi
2012. April 25. 21:28
Még Norbi Update szerint is "a zsír a barátunk!" Nyomjuk hát a szalonnát, kolbászt, disznósajtot...sok lilahagymával, erőspaprikával etc.!!

Ati
2012. April 24. 20:25
Nálam sajna csak kétszeres, nagyon égő.

deka
2012. April 24. 15:30
Simi: Ámen

Simi
2012. April 23. 20:12
Sok hűhó... persze, hogy minden tisztességes Kacoré magasabb!! Legjobb, ha nem méreted a vérzsírszintet, nálam már kb. 15 éve magasnak találták, nem méretem, nem törődöm vele, mert egészséges az, ami jólesik...

Prmi 01
2012. April 23. 18:50
Nem okoskodsz tömöd a majmod

sitya
2012. April 23. 10:12
julinál a pont :)

juli
2012. April 22. 10:16
gyakorlatilag bárkinél el tudom képzelni a magas vérzsírszintet

deka
2012. April 21. 15:39
lenne egy tippem!

Kacordoktor
2012. April 21. 13:54
Mindenki tippelhet: melyik kacorunknak mértek a normálisnál ötször nagyobb vérzsírszintet? A nyertes kap egy tejszínes zsírturmixot.

juli
2012. April 20. 20:22
okk. most találtam anya réteséről is, de nem ám hájas!

sitya
2012. April 20. 17:31
Katt ide! Kiemelem a lényeget: "Az igazi megoldás az lenne, ha sok ember vadászna, aztán hazavinnék és megennék a húst. A vadhús sokkal jobb minőségű, mint a háziasított állatok húsa, kisebb a zsírtartalma, több benne a fehérje, alacsony a koleszterinszintje.

@tanácstalan, itt egy újabb lehetőség!

deka
2012. April 20. 08:40
Juli azt nyomd fel, amikor kolbászt eszik, Marci mesélte!

mesterszakács
2012. April 20. 07:58
igen!

juli
2012. April 20. 00:11
Zsombi enni tanul - érdekel? ilyenem van

mesterszakács
2012. April 19. 12:55
Mikor lesz már végre új kép????!!!!

sitya
2012. April 17. 22:11
a nap híre: a kutya megtalálta a nyulakat, de már csak paprikásként: Katt ide!

doktor bubó
2012. April 17. 21:45
a leletbe csomagolj kenyérszalonnát, azt majszold napközben, hazafelé meg félúton a sör mellé (abban nincs zsír) a kocsmában csapj be két zsíros deszkát, hogy kibírd hazáig.

ezek a vérvételes vámpírok csak a hülyeséget beszélik.

Primi
2012. April 17. 20:30
Nem kell itt okitani mi van öeg ciki a háj a standon? az a bunkó egyél nyugodtan

Primi
2012. April 17. 20:24
Tanácsos Nem vagy kacor vagy mi ha nem eszel zsírosat, lételemed a zsír.Tudod milyen legyél?!!

deka
2012. April 17. 14:22
kevés zsír van pl. a belsőségekben, ahogy Sitya mondja, de pl. ott van a zuza, szív, máj ezeket tudom még ajánlani.

sitya
2012. April 17. 13:47
@tanácstalan azért a túlzásba vitt zsírmentesség nem elfogadható, de néha-néha azért egy kis hal beleférhet, sonkának a sovány része, hagyma, ilyesmi, de a végén aztán kompenzálni kell mondjuk egy csülkös körmös pacallal

tanácstalan
2012. April 17. 12:58
mit egyen egy kacor, ha nem akar zsírosat enni?

deka
2012. April 15. 22:06
paprikás krumpli

Primi
2012. April 15. 21:13
Én meg szalonnát zabáltam

kissci
2012. April 15. 19:06
szalonnát abáltam

sitya
2012. April 15. 16:17
tárkonyos raguleves őzből.

deka
2012. April 15. 11:59
főtt füstölt sonka tocsnyi

veszprem
2012. April 13. 10:04
jó volt a konferencia, hallgattunk előadást a sellőben, a cimborában, a mackó testvérben, a grandkanyonban és a dédapám főztjében.

veszprem
2012. April 12. 16:17
reggeli: kacsamaj zsirjaban, parma sonka, tokmagos gofri hazi afonyalekvarral

Primi
2012. April 11. 22:46
Telefax

sitya
2012. April 10. 12:41
marcival konferencia címén fogunk egész héten sörözni veszprémben, de jövő héten jöhet palibá!

deka
2012. April 10. 10:30
Sitya, péntek Pali bácsi?

sitya
2012. April 07. 10:56
Fő a sonka

deka
2012. April 06. 07:51
kacor ma halat eszik!

sitya
2012. April 04. 15:51
báránycomb megrendelve

deka
2012. April 04. 13:12
Katt ide!

deka
2012. April 04. 08:56
ok, addig én azért tesztelem Pali bácsit!

sitya
2012. April 03. 21:26
deka, toljuk el a palibácsit, mert a héten tartózkodom a normális kajától :) A 16-i héten bármikor jó

deka
2012. April 03. 12:06
elterveztem, hogy készítek képet a pacalról, de rendesen bemartunk. az este nyertese Endre lett, reggel még takarított...

kissci
2012. April 03. 09:54
Simi köszi a pacalt jó volt, pont így szeretem!

Primi
2012. April 02. 21:12
kenyér kenyér drága kenyér haj

alpár
2012. April 01. 21:09
aljas kúszóbab: Katt ide!

deka
2012. April 01. 20:46
holnap őskacor buli Szegeden, Simi rezidenciáján. Velős pacal lesz...

sitya
2012. March 31. 12:06
no, hagymaleves lesz (köszi juli!), másodikként pedig sült kacsacomb tört krumplival és barackbefőttel

primi
2012. March 30. 19:34
a polgári izlésű nézők miatt húha anyád

primi
2012. March 30. 19:33
Kenyér, szalonna hagyma gyógyitsál a húha anyád

[18440-18341] [18340-18241] [18240-18141] [18140-18041] [18040-17941] [17940-17841] [17840-17741] [17740-17641] [17640-17541] [17540-17441] [17440-17341] [17340-17241] [17240-17141] [17140-17041] [17040-16941] [16940-16841] [16840-16741] [16740-16641] [16640-16541] [16540-16441] [16440-16341] [16340-16241] [16240-16141] [16140-16041] [16040-15941] [15940-15841] [15840-15741] [15740-15641] [15640-15541] [15540-15441] [15440-15341] [15340-15241] [15240-15141] [15140-15041] [15040-14941] [14940-14841] [14840-14741] [14740-14641] [14640-14541] [14540-14441] [14440-14341] [14340-14241] [14240-14141] [14140-14041] [14040-13941] [13940-13841] [13840-13741] [13740-13641] [13640-13541] [13540-13441] [13440-13341] [13340-13241] [13240-13141] [13140-13041] [13040-12941] [12940-12841] [12840-12741] [12740-12641] [12640-12541] [12540-12441] [12440-12341] [12340-12241] [12240-12141] [12140-12041] [12040-11941] [11940-11841] [11840-11741] [11740-11641] [11640-11541] [11540-11441] [11440-11341] [11340-11241] [11240-11141] [11140-11041] [11040-10941] [10940-10841] [10840-10741] [10740-10641] [10640-10541] [10540-10441] [10440-10341] [10340-10241] [10240-10141] [10140-10041] [10040-9941] [9940-9841] [9840-9741] [9740-9641] [9640-9541] [9540-9441] [9440-9341] [9340-9241] [9240-9141] [9140-9041] [9040-8941] [8940-8841] [8840-8741] [8740-8641] [8640-8541] [8540-8441] [8440-8341] [8340-8241] [8240-8141] [8140-8041] [8040-7941] [7940-7841] [7840-7741] [7740-7641] [7640-7541] [7540-7441] [7440-7341] [7340-7241] [7240-7141] [7140-7041] [7040-6941] [6940-6841] [6840-6741] [6740-6641] [6640-6541] [6540-6441] [6440-6341] [6340-6241] [6240-6141] [6140-6041] [6040-5941] [5940-5841] [5840-5741] [5740-5641] [5640-5541] [5540-5441] [5440-5341] [5340-5241] [5240-5141] [5140-5041] [5040-4941] [4940-4841] [4840-4741] [4740-4641] [4640-4541] [4540-4441] [4440-4341] [4340-4241] [4240-4141] [4140-4041] [4040-3941] [3940-3841] [3840-3741] [3740-3641] [3640-3541] [3540-3441] [3440-3341] [3340-3241] [3240-3141] [3140-3041] [3040-2941] [2940-2841] [2840-2741] [2740-2641] [2640-2541] [2540-2441] [2440-2341] [2340-2241] [2240-2141] [2140-2041] [2040-1941] [1940-1841] [1840-1741] [1740-1641] [1640-1541] [1540-1441] [1440-1341] [1340-1241] [1240-1141] [1140-1041] [1040-941] [940-841] [840-741] [740-641] [640-541] [540-441] [440-341] [340-241] [240-141] [140-41] [40-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂