Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
juli
2010. November 07. 12:09
ez a része Mórahalmon

Armin
2010. November 07. 11:59
Hol készül az almapálinka?

Kissci
2010. November 06. 08:03
Deka, köszi a kérdést, már javítottam is a receptet.

deka
2010. November 05. 15:30
Marci zsírszalonnát nem is tettetek a kolbászba???

Diman
2010. November 05. 14:59
Erre az oldalra feljönni éhesen...
huh.
Ennem kell. :)

Kissci
2010. November 05. 10:52
Tegnap ezt a könyvet kaptam: Katt ide!

juli
2010. November 03. 22:16
:)

kissci
2010. November 02. 13:13
Nem.

deka
2010. November 02. 12:01
Marci ez már a te gyereked? Akkora bébi bumm van, hogy csak na...

Cserháthalápy Ferenc
2010. November 01. 18:01
Kacorkák! Gratulálok az utóbbi két képen látható (nem multiban vásárolt) terítőkhöz!

juli
2010. October 30. 17:34
:)

deka
2010. October 30. 11:24
jó volt érdemes kipróbálni!! Csak kevés volt és vendégségbe vittem és ott kellett hagyni, nem volt pofám elkérni a még megmaradt szeleteket.

juli
2010. October 29. 19:54
deka, a süti irtó jónak tűnik! finom volt? (jó, hülye kérdés)

Armin
2010. October 28. 08:46
Felhívom mindenkinek a figyelmét a pacalos cikk végén látható három kerekű pacal áruló Piaggio Ape típusú járműre. Szerintem indítsunk hasonló vállakozásokat, fröccsmobil, pálinkakocsi, és télire olyan ami rá tud menni a jégre, forraltbort és zsíroskenyeret árul a balaton közepén.

pacal
2010. October 27. 15:07
Pacalok a világ körül: Katt ide!

pacal
2010. October 27. 15:06
Pacal szótár:
• angol – tripe
• cseh – šmejd
• francia – tripes
• horváth – škembici
• lengyel – flaky (flacki)
• német – Kaldaunen
• olasz – trippa
• román - maruntaie
• spanyol – mondongo
• svéd – magar
• török – iskembe
• thai – ผ้าขี้ริ้ว (p̄ĥāk̄hī̂rîw)

Primi
2010. October 26. 22:34
Vadas marhából vagy vad húsból?

Kissci
2010. October 25. 11:55
Örülj neki :) A csirkeól, meg nagyon jó, hogy üresen maradt, februárba vehetsz is bele egy-két csibét.

Armin
2010. October 25. 11:40
Marci, annyi aprófa képződött, hogy egy új fatározót kellett építeni neki.

sitya
2010. October 21. 19:12
Benedek fiam alig egy éves, de vacsorára megevett egy fél tál kocsonyát. Nem hiába, a kacor életérzést nem lehet elég korán kezdeni.

deka
2010. October 21. 12:59
nézd a kemény kölyköt: Katt ide!

juli
2010. October 18. 22:21
:)

deka
2010. October 15. 18:03
A malaccal teljes c. film a második kedvencem a Veri az ördög a feleségét után....

juli
2010. October 15. 15:32
"Mi lesz ez, mongol ica? Lesz itten bulizás, hurka-kóbász.." Idézet a malaccal teljes c. filmből. Ajánljuk, készüljetek előre lélekben a disznótorokra. Katt ide!

deka
2010. October 14. 19:32
Atis küldd el léci a disznó hízlaló hentes számát, ahogy beszéltük!

juli
2010. October 12. 09:29
Kolontári, bocs

juli
2010. October 12. 09:28
Kolonráti bográcsosoknak így lehet segíteni (az önkénteseket etetik): Katt ide!

deka
2010. October 11. 22:36
Ok, lehet nálunk is, de András nap lehet korai, de nem biztos. A mi családunknak kéne meg öcséméknek, de akkor velük is megbeszélem. Ma vetődött föl. Csinálunk tepertőt, meg disznósajtot, meg kolbászt meg mindent, viszont a füstölést is neked kéne megoldani Kókán, mert itt megbízhatatlanok. Majd hívlak...

Ati
2010. October 11. 22:10
Bendő, ok a buli, de nálatok. mindent viszek. András nap?

deka
2010. October 11. 18:57
Atis válalsz böllérkedést? Kéne télire egy 150 kg disznó, nálatok levágnánk és feldolgoznánk.

Sitya
2010. October 11. 17:38
Deka, megtaláltam :)

juli
2010. October 11. 17:23
Ati: Marci lemerült, és csak ma du. értünk haza :)

Sitya
2010. October 11. 16:31
Elvileg van, csak elfelejtettem már a jelszót. De utánajárok.

deka
2010. October 11. 11:26
Sitya Marcitól kérj usert a kacorra, hogy ide is feltehesd a képeidet.

Ati
2010. October 11. 09:45
Köszi mindenkinek. Marci két napja nem tudlak felhívni, ki vagy kapcsolva. Új számod van?

Sitya
2010. October 10. 23:14
Készítettem ma harcsapaprikást túróscsuszával: Katt ide!

juli
2010. October 10. 22:05
Gratulálunk mi is és nagyon örülünk!

deka
2010. October 10. 18:21
gratulálunk!

Sitya
2010. October 10. 17:30
Ati, gondolom evés után aludt egy kicsit, Álmos lehetett... :D Isten éltesse sokáig!

Ati
2010. October 10. 15:52
Helló Kacorok. Megszületett a legeslegújabb kiskacor. Szabó Álmos András 3750 gr 58 cm. 12 perces korában már evett. Szerintem bevehetjük a bandába.

Sitya
2010. October 07. 22:39
Kösz, Deka! A forraltbor is jónak tűnik, de nincs ahhot még meleg, télen szokás. Mondjuk hülye kérdés, borozni mindig jó.

Kissci
2010. October 07. 22:07
Ott rottyan a forralt bor a cserépkályhán egy öntöttvas fazékban...

deka
2010. October 07. 21:34
Sitya utólagos engelmeddel... gyönyörű! Marci én a képeken csak pálinkázást látok... :-)

Kissci
2010. October 07. 20:42
Úgy látom sitya, hogy csak összejött!

Sitya
2010. October 07. 17:42
Marci képein kedvet kapva én is készítettem sajtot. Fokhagymás rozmaringos. Katt ide!

Kissci
2010. October 07. 12:37
Katt ide!

Armin
2010. October 01. 09:13
Marci az EMA-LION link a legjobb. 30 perce csak zománcozott árukat nézek.

Juli
2010. September 30. 14:43
Ármin, izgultam, hogy működjön a kályha! A tudománya emlékeztet a jancsikályhákéra..

Kissci
2010. September 29. 16:09
Katt ide!

Kissci
2010. September 29. 12:16
Katt ide!

Armin
2010. September 29. 10:09
Sikeresen zárult az első forraltboros kályhafesztivál a Futrinka utcában. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a kis cserépkályha nem csak tud főzni, hanem szeret is.

Armin
2010. September 28. 08:26
Nagyon jó a link. Már nagyon várom, hogy legyen konyhám. Legjobban a sajt érdekel.

Kissci
2010. September 27. 22:02
Katt ide!

Kissci
2010. September 27. 20:06
Abált szalonna kész, csak a kenyeret kell megvárni, mert annak még kell 10 perc, sajnos a medvehagymás, szerecsendiós sajt csak reggelre készül el :)

Kissci
2010. September 27. 16:02
töröltem

deka
2010. September 27. 11:56
nem tudom törölni...

Kissci
2010. September 27. 11:30
Deka: Nagyon velős bejegyzés! Köszönjük.

Doki
2010. September 26. 13:32
Udv mindenkinek!Mar itt vagyok Angliaban hogy fozzek egy jo kis pacalt ezeknek a primitiveknek...Jok legyetek!

juli
2010. September 26. 13:19
ebből azt értettem, hogy most csak iszol, és hogy szalonna-hagyma-hús. gondolom ennyi a lényeg :)

Primi
2010. September 24. 23:07
Itt vagyok gyeekek.
ezen a héten nem főzök csak iszok.
De a ha főzök ne írom, mindig az alap szalonna hagyma,jó féle friss hús, na ennyi, kiskegyed konyhája, mit raktál hozzá paradicsomot? nem pacalt ba.

juli
2010. September 24. 17:48
Más nem főz szeptemberben, csak Marci?

Kissci
2010. September 24. 10:06
Ma este egy füstölt csülkös babgulyást "kell" rottyantanom egy tejfakasztón...

Kissci
2010. September 24. 09:11
Bazsalikomos, pritaminpaprikás volt, tegnap meg céklásat csináltam...

Armin
2010. September 22. 09:07
Marci a sajtod csodálatos :)

Kissci
2010. September 21. 09:08
Én meg amikor elkezdtem olvasni a blogját meg voltam róla győződve, hogy csak férfi lehet...

Juli
2010. September 20. 17:35
a gasztrobloggerekhez visszakanyarodva: én az ételei miatt ezt a malackarajos csajt kicsit masszívabbnak képzeltem

őoydifjő
2010. September 17. 20:25
Ezt ismeritek? A legkedvesebb magyar ételek szavazásai: Katt ide!

primipapa
2010. September 17. 17:58
A képen márkanév, felirat nem található. Ez a háztáji minőségre utal!

gasztroblogger
2010. September 16. 16:08
Gasztrobloggerek főznek: Katt ide!

kissci
2010. September 16. 07:48
350 főre főzök szombaton

nomád
2010. September 10. 21:36
Katt ide!

Armin
2010. September 10. 10:32
Úgy ennék valami halat.

kissci
2010. September 09. 15:35
Tanúsíthatom, hogy a halászlé is nagyon finom lett bér sajnos csak vasárnap este ettem belőle :(

Armin
2010. September 06. 08:12
Kiválóan sikerült az első Futrinkautcai halászléfőző és süllő sütő fesztivál. Olyannyira, hogy ott maradt egy bicikli és három ember.

Ati
2010. September 05. 21:51
Gyerekek! Ma vacsira vargánya gombából készült pörit ettem. Nem volt rossz.

kissci
2010. September 04. 22:13
Mindenkinek ajánlom a Szalonnafa című erdélyi népmesét!

deka
2010. September 04. 09:58
akkor irány nyújtani!

juli
2010. September 03. 21:37
deka, mióta feltetted a réteses fotót, megkattanok egy kis mákos rétesért ...

deka
2010. September 03. 11:38
most már értjük, hogy akkor a hagymának valamiféle köze van a kocsmához - kocsmehoz, valahogy mindig is sejtettem.

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:34
Minden Kacornak ismernie kell a HAGYMA szó eredetét! Katt ide!

Cserháthalápy Ferenc
2010. September 03. 06:31
Minden Kacornak ismernie kell a hagyma szó eredetét! Katt ide!
&id=112300158787554#!/photo.php?pid=518789&fbid=156134631070773&id=112300158787554

Armin
2010. August 31. 09:30
Deka, nekem is kellene egy kis halászléfőzési segítség.

deka
2010. August 29. 20:16
ja és a fejét, uszonyát add a macskádnak.

deka
2010. August 29. 20:16
hallé: csináld meg úgy, hogy a fejét, uszonyát, amit egyébként paszíroznál főzd meg, hogy halízű legyen az alapleved, majd ehhez kifilézve apró kockára vágd a normál halszeleteket és az utolsó 5 percben dobd bele, mielőtt egy ragulevest összedobtál.

sitya
2010. August 28. 20:32
holnap pacal

hallé
2010. August 28. 19:35
Deka! Írd le az érzéseid!
Bocs, az éttermio halástzlét (paszírozott) ismerem. Egy egyszerű hallaevesre vágyom. (Nem a savanyúra!)

Kissci
2010. August 28. 18:12
Nagy szerencséd, hogy ennél az egy bejegyzésnél van recept! Katt ide!

deka
2010. August 28. 15:38
nekem csak egy receptem van: "érzés szerint", sose tudom elrontani!

hallé
2010. August 28. 14:12
Gyerekek, egy egyszerű halleves recept linket nem tudnátok adni? Van egy másfél kilós pontyom, és egy jó levesre vágyom.

Kissci
2010. August 28. 07:49
Ma foghagymás sajtot fogok készíteni.

deka
2010. August 26. 13:25
ez is bolond volt egy éjszakára: Katt ide!

Primi
2010. August 25. 22:16
Kici szépek a képek a szöveg túl hosszú nem tudom elolvasni

deka
2010. August 25. 11:10
Kissci utálom az ilyen szellemi környezetszennyezést.

kissci
2010. August 25. 10:03
bolond: Katt ide!

juli
2010. August 23. 19:27
a kedvenc élményem, amikor már nagyon éhes vagyok a kaja illatától is, alig várom, hogy asztalhoz ülhessünk, és akkor Marci elkezdi keresni a fényképezőgépet..

deka
2010. August 23. 09:11
mi is marhapörit csináltunk, de egy kis csülökkel megbolondítottuk, Atis üdvözlünk ismét a fedélzeten. (egy fotóra mindig van idő)

Sitya
2010. August 23. 08:12
Én csak egy átlagos vörösboros marhapörit rittyentettem a hétvégén - végre volt türelme kivárni az embereknek, amíg tényleg megpuhul a bográcsban, így elég jó lett :)

Ati
2010. August 22. 21:54
Fotózni nem volt idő:-)

Ati
2010. August 22. 21:53
Péntek 12:00- Bográcsos szarvaspörkölt kruplival csalamádéval. Péntek 17:00- Pacalpörkölt krumplival uborkasalátával. Péntek 20:00 Gyrosztál saját kecskehúsból házi pácban érlelve, saját sütésű pitában. Szombat 12:00 Pacalpörkölt savanyúval, kenyérrel. Szombat 18:00 bográcsos kecskepörkölt, boros rozmaringos pácban érlelt húsból. Házi kecsketúrós palacsinta.

kissci
2010. August 21. 17:21
Csütörtökön 50 emberre főztem.

[17397-17298] [17297-17198] [17197-17098] [17097-16998] [16997-16898] [16897-16798] [16797-16698] [16697-16598] [16597-16498] [16497-16398] [16397-16298] [16297-16198] [16197-16098] [16097-15998] [15997-15898] [15897-15798] [15797-15698] [15697-15598] [15597-15498] [15497-15398] [15397-15298] [15297-15198] [15197-15098] [15097-14998] [14997-14898] [14897-14798] [14797-14698] [14697-14598] [14597-14498] [14497-14398] [14397-14298] [14297-14198] [14197-14098] [14097-13998] [13997-13898] [13897-13798] [13797-13698] [13697-13598] [13597-13498] [13497-13398] [13397-13298] [13297-13198] [13197-13098] [13097-12998] [12997-12898] [12897-12798] [12797-12698] [12697-12598] [12597-12498] [12497-12398] [12397-12298] [12297-12198] [12197-12098] [12097-11998] [11997-11898] [11897-11798] [11797-11698] [11697-11598] [11597-11498] [11497-11398] [11397-11298] [11297-11198] [11197-11098] [11097-10998] [10997-10898] [10897-10798] [10797-10698] [10697-10598] [10597-10498] [10497-10398] [10397-10298] [10297-10198] [10197-10098] [10097-9998] [9997-9898] [9897-9798] [9797-9698] [9697-9598] [9597-9498] [9497-9398] [9397-9298] [9297-9198] [9197-9098] [9097-8998] [8997-8898] [8897-8798] [8797-8698] [8697-8598] [8597-8498] [8497-8398] [8397-8298] [8297-8198] [8197-8098] [8097-7998] [7997-7898] [7897-7798] [7797-7698] [7697-7598] [7597-7498] [7497-7398] [7397-7298] [7297-7198] [7197-7098] [7097-6998] [6997-6898] [6897-6798] [6797-6698] [6697-6598] [6597-6498] [6497-6398] [6397-6298] [6297-6198] [6197-6098] [6097-5998] [5997-5898] [5897-5798] [5797-5698] [5697-5598] [5597-5498] [5497-5398] [5397-5298] [5297-5198] [5197-5098] [5097-4998] [4997-4898] [4897-4798] [4797-4698] [4697-4598] [4597-4498] [4497-4398] [4397-4298] [4297-4198] [4197-4098] [4097-3998] [3997-3898] [3897-3798] [3797-3698] [3697-3598] [3597-3498] [3497-3398] [3397-3298] [3297-3198] [3197-3098] [3097-2998] [2997-2898] [2897-2798] [2797-2698] [2697-2598] [2597-2498] [2497-2398] [2397-2298] [2297-2198] [2197-2098] [2097-1998] [1997-1898] [1897-1798] [1797-1698] [1697-1598] [1597-1498] [1497-1398] [1397-1298] [1297-1198] [1197-1098] [1097-998] [997-898] [897-798] [797-698] [697-598] [597-498] [497-398] [397-298] [297-198] [197-98] [97-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂