Chatbox

Kissci, 2007. november 1.
kissci
2011. July 29. 10:18
1 héten belül kétszer birkapörkölt, az egyik lehet zsírosabb!

juli
2011. July 29. 09:36
holnap dömsödi lagzi. apa készít lelkileg, hogy a birkapörkölt nagyon zsíros lesz :(

deka
2011. July 28. 20:25
főztem egy jó kis tarkabab levest...

tiiiltó
2011. July 24. 15:55
"Nem volt rossz a perkelt de tudod, azt tanultam, hogy ha fiatal készíti, akkor mindegy milyen lett, dicsérni kell"

tiiiltó
2011. July 24. 15:53
"Ha volna egy kis maradék... van otthon kutya."

juli
2011. July 24. 11:47
"Mire óvodába mész, fejedben még több lesz az ész.
Kívánjuk jeled a kolbász legyen,
A Kacor klubban ez csak így megyen."

juli
2011. July 21. 22:05
deka: több trükk van :)

Armin
2011. July 21. 10:48
Ezt én és Marci is alá tudjuk támasztani :)

okoska
2011. July 21. 07:13
nem érdemes a hűtőt kihúzni, mikor az ember elmegy nyaralni, de közben a fagyasztó tele van, mert ha visszaérkezik két hét múlva, kibaszott büdös lesz az egész lakásban.

deka
2011. July 18. 21:23
Marci már akkor kikérdezte, mielőtt hozzámentél volna és már én is tudom tőle... kulcsszavai: "rétegesen", "csak rázni"

juli
2011. July 18. 14:15
ma elmeséltettem apával a birkapörkölt receptjét. jegyzeteltem.

deka
2011. July 14. 17:45
hétvégén gombászás, szalonnasütés, juhtúrós sztrapacska, bogrács, rozé...

Primiéra
2011. July 14. 14:41
iszol

deka
2011. July 13. 13:14
Marci nem csinálsz egy EU final countdown-t ide az oldalra, vagy menjen Sityáékhoz, szerintem SMALLINT megteszi, másodpercenként pörgetve... :-))

kissci
2011. July 13. 10:26
itt már kész is

deka
2011. July 13. 08:13
reggeli lecsófőzés indul...

deka
2011. July 12. 00:31
Mindegyik sajt nagyon finom volt!!
Kritika: a fokhagymás túl fokhagymás (bár részegen marha jó),
a borsos nagyon fincsi, majd rendelek még, tárkonyosat szoktál csinálni?

Ági
2011. July 11. 23:03
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért NEM számolsz be róla vagy... ?

Ági
2011. July 11. 23:01
Bendő! Olyan jó volt a sajt, hogy sokkot kaptál és azért számolsz be róla vagy... ?

deka
2011. July 10. 09:16
böff

Juli
2011. July 03. 11:07
az más :)

kissor
2011. July 03. 11:06
Katt ide!

sitya
2011. July 02. 21:25
Juli, hármat? Hatot-nyolcat, csak Marci még nem tudja. :D

juli
2011. July 02. 18:59
Marci, nekem azt mondtátok, tekerni fogtok napi három órát

sitya
2011. July 02. 17:50
Június minden szombatján szabad tűzön készült az ebédünk. :) Most hűvösebb van, így bent fő a húsleves marhából és csirkéből.

kissci
2011. June 30. 10:16
bicikli nélkül, válogatott csapattal, akik bírják a tekerésmentes életet

Primi
2011. June 29. 23:11
Kissci biciklitúra lesz idén?

Armin
2011. June 27. 21:11
Rendben, már azt hittem nagyok voltak. Mert amúgy nagyon finomak. Én is szoktam itt fogni, a holt Tiszában, de nálam a kicsiket a macskák eszik meg.

deka
2011. June 27. 19:18
volt belőle vagy 50 db.

kissci
2011. June 27. 16:02
5-10cm az nagyon picike!

deka
2011. June 27. 09:47
székely gyerek anyukája, meg a férje nagy horgász, szolnoki Tiszából való. 5-10 cm-esek voltak. Paprikás lisztbe forgatva 4-5 perces sütés után fogyasztottuk.

Armin
2011. June 27. 09:10
Deka, honnan volt törpeharcsád? Mekkorák voltak? Hogy volt megsütve? Egészben? Filé?

deka
2011. June 26. 20:53
bableves + sült törpeharcsa

kissci
2011. June 25. 17:02
zöldbableves, fasírt, rizottó, ubisali, palacsinta

deka
2011. June 24. 20:15
milyen jó lehetne ebben egy pörköltet főzni: Katt ide!

deka
2011. June 24. 12:26
zúzapörkölt...

Csabus
2011. June 24. 12:10
Katt ide!

kissci
2011. June 23. 14:34
Ma este egy kis csirkeaprólék levest fogok készíteni, jót tesz a nagy melegben is!

deka
2011. June 23. 14:04
fő a lebbencs leves...

kissci
2011. June 23. 11:08
sült oldalas, krumplipüré, céklás rizottó, uborkasaláta, Dr.Éher

sitya
2011. June 22. 22:19
hideg gyümölcsleves, sült hal, sült krumpli, vegyessavanyúság, edelweis búzasör

mesterszakács
2011. June 22. 11:34
meggyleves jól behűtve és finomfőzelék párizsi v. tojás feltéttel4011

deka
2011. June 22. 08:47
ki mit evett tegnap?
krumplifőzelék fasírttal

deka
2011. June 20. 18:24
zselatinnal az aszpik lényegében az és mondjuk egy kis zöldborsót mellé. De nem felvágottként raknánk műbélbe, hanem őzgerinc formába öntjük

juli
2011. June 20. 16:14
külfölditől a magyar csirkepörkölt Katt ide!

kissci
2011. June 20. 13:52
Valahogyan úgy kellene megcsinálni, mint a disznósajtot vagy nem tudom.

deka
2011. June 20. 12:47
Marci ezt az aszpikosat megszavaztuk otthon, ha elkészítem rakok fel fotót!

deka
2011. June 20. 01:54
nem, horzsol??

Caki
2011. June 19. 19:20
Bejelöltelek Benedek Facebookon. Fűrész 3D-t láttad már? :D

juli
2011. June 18. 20:16
az a jó ebben a kacoresőben, hogy minden évszakhoz passzol

kissci
2011. June 18. 11:57
Deka! Régi vágyam, hogy nyelvből készítsek házilag aszpikos felvágottat! Nem tudom, hogy hogyan kell, de biztos van recept a neten...

deka
2011. June 17. 09:16
nem rossz 5let Marci, egy részét így fogom megcsinálni, mert ugye 2kg-t nem fogok csak pirítóssal megenni.. :-)

Primi
2011. June 15. 22:23
Pt junior és fernándo

Primi
2011. June 15. 21:23
a kolléganő most vág disznót?

Kissci
2011. June 15. 13:12
Főzzétek le kakukkfűvel és szerecsendióval pici citrommal, majd vágjátok vékonyra és egyétek meg pirítós kenyérrel, tejfellel!

deka
2011. June 15. 12:46
a hétvégén bakonyi sertésbordát csináltunk csiperkével és rókagombával... beszereztünk otthonra két szép nagy marhanyelvet, szerintetek minek készítsük el? Szavazásra bocsátom!

Zilahy Ágnes
2011. June 15. 12:01
A hentesnek és a szolgáló személyzetnek korán reggel, meleg paprikás bort, vagy jó házi pálinkát kell adni és egy tál előtte való nap készitett pogácsával, vagy béles félével kell az éhséget csillapitani.

A disznóból a megöléskor egy edénybe kieresztett friss meleg vérbe egy bádog kanálnyi puha sót kell keverni, aztán a vért félre kell tenni a feldolgozásig.

fdghdfg
2011. June 12. 06:47
Ezt minden zeneszeretőnek látni kell: Katt ide!

fdghdfg
2011. June 12. 06:39
Katt ide!

deka
2011. June 11. 17:53
én

Primi
2011. June 10. 22:24
Egszerű ételeket főzöl

Primi
2011. June 10. 22:22
Ki találta fel a kacorkubbot?

deka
2011. June 07. 09:37
a hortobágyi a maradék pörköltből volt? :-)

kissci
2011. June 07. 08:25
rántott csirkét tegnap este ettem zsemlével

(hétvége: pörkölt, uborkasaláta, hortobágyi húsos palacsinta, rablóhús, görög saláta)

deka
2011. June 07. 07:57
ki mit eszik? rántott csirke kukoricás, tojásos salátával.

juli
2011. June 01. 19:25
sitya ne parázz, csak itt penészes a kacoresőben

masiniszta
2011. June 01. 16:57
"Vegyünk négy liter bort kettőnknek az útra :D" Katt ide!

sitya
2011. June 01. 16:56
uh, juli, azért ez para, megyek megnézem, nálunk minden rendben van-e a szalámikkal. beparáztattál, na. amúgy nem esztek? vagy hogy maradhatott meg? :)

juli
2011. June 01. 08:41
megpenészedett a szalámi

deka
2011. May 30. 08:26
szerintem jobb, ha a birka eszi a füvet, sörözöl közben, majd levágod a birkát, majd eszel és sörözöl

primipapa
2011. May 30. 08:21
A kertészeknek húhajó locsolják(!) a füvet és isszák a jó hideg sört

Primi
2011. May 29. 18:28
A kertészeknek húhajó nyirják a füvet és isszák a jó hideg sört

Primi
2011. May 29. 18:27
Első Pesti Kacorklub
Alapítva

deka
2011. May 29. 12:51
tegnap megalakult a pesti kacorklub. A menü paprikás krumpli volt...

deka
2011. May 24. 21:51
voltam a hétvégén egy nem túl jó lagzin... a kaja nem volt nagy szám, a sör, pálinka jó volt, a tortáért megérte!

juli
2011. May 24. 15:05
Zsombi húst eszik és élvezi

juli
2011. May 24. 13:32
ha megunja a góré, akkor mi fog esni? türelmetlenül várom

kissci
2011. May 23. 09:30
megettem a kacsazsírt friss kenyérrel, paradicsommal

Primi
2011. May 22. 20:07
Etyek

sitya
2011. May 22. 16:41
a hétvégén ettem csirkét, nyulat, disznót és bárányt. eddig... :)

kissci
2011. May 21. 21:34
kacsacombot ettem

mesterszakács
2011. May 20. 14:07
Eltűnt a kés, mivel dolgozzuk fel a kajaesőt?

sitya
2011. May 20. 12:37
Vettem 2.5kg friss báránylapockát.

Okos: pálinka lesz, meg több fajta bor, nehogy mellényúljunk :D

okos
2011. May 20. 09:18
bárányhoz (sör+pálinka)*10

sitya
2011. May 19. 20:44
bárányhoz milyen bor illik? sült báránylapockát tervezek a hétvégére.

primisszima
2011. May 15. 17:33
Az igazi igazi primitívek így készítenek palacsintát. Remélem ti is. Katt ide!

vaj
2011. May 15. 12:52
Szegény elfelejtette, hogy hova dugta a vajat: Katt ide!

deka
2011. May 14. 22:05
Katt ide!

Primi
2011. May 12. 19:58
Hé Deka! Én meg felöntök és nincs akksi problémám.

kissci
2011. May 12. 12:38
nyúlpaprikást készítettem

pék
2011. May 11. 10:01
anonim-an: sajnállak

ponty
2011. May 10. 09:31
Katt ide!

anonim-an
2011. May 09. 23:03
2 hete nem eszek kenyeret és jobb a közérzetem.

deka
2011. May 08. 08:36
ma feltöltök! csak mindig aksiproblémám van, ha meg az megoldódott, akkor nem találom a kábelt, de most úgy tűnik minden összejön...

ujságos
2011. May 08. 08:04
Vidék Íze, Szabad Föld, Délmagyar!

Kissci
2011. May 08. 07:59
Deka: leszoktál a kajáról? Vagy miért nem töltesz föl képet?

Csabus
2011. May 07. 15:30
Mai ebédem a Trófeában: előétel: cézársaláta, marhanyelv, mozzarella con pomodoro, gyümölccsel töltött szüzérmék, kukoricasaláta, tormával töltött sonka.
leves: tárkonyos pulykaraguleves
halétel: paradicsomos tonhal és lazac roston, királyrák és tenger gyümölcsei roston
főétel: szarvaspörkölt krumlipürével, bébirépával, párolt zöldbabbal
utóétel: hortobágyi palacsinta
desszert:mézes és diós süti és hozzá egy presszó kávé.
Azt hiszem erre mondják, hogy bunkó.

Primi
2011. May 06. 19:54
Mindenki megissza a magáét

Armin
2011. May 06. 09:45
Kínai csípős leves, zsírban sült kínai kenyérrel, sushival. (Gasztro kirándulás a távolkeletre)

Kissci
2011. May 05. 17:47
Sitya ez nagyon ottvan, szívesen beleharapnék!

(Deka: zöldhagymás paradicsomos bolognai csavart tésztával)

[17397-17298] [17297-17198] [17197-17098] [17097-16998] [16997-16898] [16897-16798] [16797-16698] [16697-16598] [16597-16498] [16497-16398] [16397-16298] [16297-16198] [16197-16098] [16097-15998] [15997-15898] [15897-15798] [15797-15698] [15697-15598] [15597-15498] [15497-15398] [15397-15298] [15297-15198] [15197-15098] [15097-14998] [14997-14898] [14897-14798] [14797-14698] [14697-14598] [14597-14498] [14497-14398] [14397-14298] [14297-14198] [14197-14098] [14097-13998] [13997-13898] [13897-13798] [13797-13698] [13697-13598] [13597-13498] [13497-13398] [13397-13298] [13297-13198] [13197-13098] [13097-12998] [12997-12898] [12897-12798] [12797-12698] [12697-12598] [12597-12498] [12497-12398] [12397-12298] [12297-12198] [12197-12098] [12097-11998] [11997-11898] [11897-11798] [11797-11698] [11697-11598] [11597-11498] [11497-11398] [11397-11298] [11297-11198] [11197-11098] [11097-10998] [10997-10898] [10897-10798] [10797-10698] [10697-10598] [10597-10498] [10497-10398] [10397-10298] [10297-10198] [10197-10098] [10097-9998] [9997-9898] [9897-9798] [9797-9698] [9697-9598] [9597-9498] [9497-9398] [9397-9298] [9297-9198] [9197-9098] [9097-8998] [8997-8898] [8897-8798] [8797-8698] [8697-8598] [8597-8498] [8497-8398] [8397-8298] [8297-8198] [8197-8098] [8097-7998] [7997-7898] [7897-7798] [7797-7698] [7697-7598] [7597-7498] [7497-7398] [7397-7298] [7297-7198] [7197-7098] [7097-6998] [6997-6898] [6897-6798] [6797-6698] [6697-6598] [6597-6498] [6497-6398] [6397-6298] [6297-6198] [6197-6098] [6097-5998] [5997-5898] [5897-5798] [5797-5698] [5697-5598] [5597-5498] [5497-5398] [5397-5298] [5297-5198] [5197-5098] [5097-4998] [4997-4898] [4897-4798] [4797-4698] [4697-4598] [4597-4498] [4497-4398] [4397-4298] [4297-4198] [4197-4098] [4097-3998] [3997-3898] [3897-3798] [3797-3698] [3697-3598] [3597-3498] [3497-3398] [3397-3298] [3297-3198] [3197-3098] [3097-2998] [2997-2898] [2897-2798] [2797-2698] [2697-2598] [2597-2498] [2497-2398] [2397-2298] [2297-2198] [2197-2098] [2097-1998] [1997-1898] [1897-1798] [1797-1698] [1697-1598] [1597-1498] [1497-1398] [1397-1298] [1297-1198] [1197-1098] [1097-998] [997-898] [897-798] [797-698] [697-598] [597-498] [497-398] [397-298] [297-198] [197-98] [97-1]

Elözoő honlap chatbox üzenetei, nosztalgia 🙂